شما یکم وقت بزاری می بینی این مشکلات که دارین به راحتی حل میشه !
کافیه درایور ها رو نصب کنید.البته برای رفع مشکل نور باید درایور کارت گرافیک اینتل ( از روی dvd همراه لپ تاپ ) رو نصب کنید
شما یکم وقت بزاری می بینی این مشکلات که دارین به راحتی حل میشه !
کافیه درایور ها رو نصب کنید.البته برای رفع مشکل نور باید درایور کارت گرافیک اینتل ( از روی dvd همراه لپ تاپ ) رو نصب کنید
سلام
بچهها من میخوام لپ تاب lenovo بخرم کیفیتش چطوره؟
من دارم z510 . عالییییی. دو سه ساعت pes بازی میکنم و همیشه هم تو نت میگردم واسه خودم. با اینکه به شارژه اصلا داغ نمیکنه. فوق العادست. فقط بدیش اینکه برند معروفی نیست
سلام
من مدل لپتاپم G510هست و چند روز پیش ویندوزم رو از 7 به 8 ارتقا دادم ولی دکمه های Brightness روی کیبرد کار نمیکنه و توی ستنیگ هم میزنه اویلبل نیست!
دلیلش چیه؟
باید درایور خاصی رو نصب کنم؟
این قضیه واقعا کلافم کرده![]()
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من میخوام لب تاب بخرم
بین z510 i5 و g510 i5 موندم
البته g510 گرافیکش AMD Radeon R7 M265 4GB
ولی z510 صفش مات و بک لایت داره
بنظرتون کدومش؟
سلام
من الان چند ماهی میشه که از محصولات اپل اومدم تو خط لنوو
همین چند وقت پیش بود که G510 رو خریدم همین i5 و خیلی راضیم.
از همه نظر چه گرافیک که خیلی خوب از پس برنامه های گرافیکیم بر اومده و خیلی هم خوب بازی هارو اجرا میکنه و کیفیتشم هم خیلی خوبه.
صداشم دالبی هست و خیلی خوبه. فقط به نظرم یکم باتریش خیلی قوی نیست.
وگرنه از نظر داغ کردن یا چیز دیگه من مشکلی ندیدم برای این مدل.
این نظر من بود ولی خب خیلی کارشناسی نبود
امیدوارم در خرید موفق باشید![]()
میدونم در کل جفتشون این خصوصیت رو دارن دوست عزیز
منم بین این دو مدل لنوو گیر کردم
من در مورد اون مدل اطلاعاتی ندارم و امیدوارم اونی که بهتره و بیشتر به دردتون بخوره رو بخرید.
موفق باشید.![]()
سلام بر دوستان
من لپتاپ Thinkpad E531 گرفتم با گارانتی امرتات. نکته ای که واسم جالبه اینه که زیر لپتاپ دو سه جا نوشته Lenovo Slovakia ولی ساخت چینه. باتریشم نوشته made in Korea ولی باز روش نوشته لنوو اسلواکی. کیبوردشم لیبل عربی نداره و کاملا انگلیسیه.
واسه شما چطوریه؟ چون معمولاً همه لپتاپای لنوو سفارش اماراته و لیبل عربی دارن (البته جز سری Y). یعنی الان لپتاپ من سفارش اروپاست؟![]()
خب بنظر میرسه الآن باید خوشحال باشین (البته حقیقتا کیفیت ساخت یکی هست ولی بهر حال)
باطری ها معمولا ساخت کره - ویتنام یا چین هستن
معمولا ۹۹.۹٪ تو خودِ چین اسمبل میشه حالا میتونه به سفارش آمریکا باشه یا سفارش افغانستان!
والا من که Z500 دارم با کیبورد عربی سفارش امارات اسمبل شده در چین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)