تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 674 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این روزها سایتهای مختلف نظر خودشونو در مورد کد جدید ارائه میدن از بین اونها من یک نمونه رو انتخاب کردم که به نظرم رسید جالب تر از بقیه باشه . این مقاله مربوط میشه به نظر IGN در مورد کد جدید بازی. البته این مطلبو نباید از یاد برد که هر ساله این سایت معتبر نمرات بالایی به این بازی میده .

IGN با این مقدمه شروع میکنه که " بعد از سالها رقابت بر سر برتری در عرصه فوتبال کامپیوتری که شاهد قدمهای کوچکی از سمت کونامی بودیم PES دستخوش تغییراتی اساسی در جهت تولد مجدد شده " IGN در ادامه اشاره میکنه که جمله فوق رو شما قبلا شنیده اید , این جمله رو شاید پارسال و یا دو سال پیش شنیده باشید .

این سایت معتبر بازی میگه اما امسال بازی نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده , به حرف ما اعتماد کنید چون ما اونو بازی کردیم تفاوتهایی در این نسخه وجود داره اما سوال اینجاست که این نسخه بازی چقدر مطلوب و مورد پسنده ؟
    چهار تن از کارشناسان IGN یونایتد کینگدام بنامهای Alex, Dan, Nihal and Martin که از طرفدارن این بازی به حساب میاند یک روز بعد از ظهر در یکی از مقرهای کونامی کد جدیدی از این نسخه رو مورد بررسی و آزمایش قرار دادند .
    در ادامه این مقاله هر یک از این افراد نظرات خودشونو از این کد ارائه میدند که بصورت خلاصه این نظرات رو در ادامه میخونیم :

Dan Kilby : من به وعده و وعیدهای همیشگی کونامی عادت کردم آخرین گفته کونامی این بود که توی این نسخه تغییرات وسیعی در بازی اعمال شده و یک اورهال اساسی در گیم پلی بازی خواهید دید . من دیگه عادت کردم به نا امید شدن وقتی که میبینم این به اصطلاح تغییرات اساسی چیزی بجز یک تغییر جزئی در منوهای بازی نبوده . بنابراین شما میتونید تصور کنید شور و اشتیاق منو وقتی برای اجرای نسخه 2011 پشت میز نشستم و تفاوتهای زیادی در این نسخه نسبت به نسخه های قبل مشاهده کردم چیزهایی که تا الان توی هیچ نسخه ای ندیده بودم .
    تاکید زیادی بر کار گروهی در این نسخه شده . دیگه اون روزا گذشت که توپو میدادیم به یک بازیکن ستاره و همه میشستن به تماشای اون بازیکن و اون نصف زمینو یک تنه جلو میرفت و پیشروی میکرد و نهایتا یک گل تکراری وارد دروازه حریف میکرد . به نظر میرسه بازیکنا آزادی عمل بیشتری دارن و میتونن در هر جهتی که دلشون بخواد حرکت کنند با وجود این مساله خوش آیند بازم هنوز احساس نمیشه که کاملا متقاعد کننده باشه , تغییر جهت هنوز به نظر میرسه کنده . اما به هر حال تغییراتی که داده شده به نظر میرسه دقیقا اون چیزی باشه که نسخه های قبل بهش نیاز داشتن اگه این چیزی که ما در این کد دیدیم اون چیزی باشه که در کد نهایی بازی هم هست این میتونه آلارم و هشداری برای FIFA باشه .

Alex Simmons : این بازی نیاز به یک شوک داشت و این مساله در نسخه 2011 اتفاق افتاد . بعنوان یک طرفدار قدیمی بازی میگم این یک حرکت اساسی در اون چیزیه که من تا الان بهش عادت کرده بودم . من دوباره باید این بازیو یاد بگیرم چون تغییر اصلی این بازی یعنی سیستم جدید پاسکاری بطور کامل تغییر کرده . الان پاسهای اتوماتیک نسبت به قبل در حد زیادی تغییر کردن و الان حتی برای ساده ترین پاسها شما نیاز دارید با آنالوگ جهت پاس رو دقیق بگیرید و علاوه بر این قدرت پاس رو هم بصورت دقیق تنظیم کنید . با تغییر هر کدوم از این دو مولفه نتیجه کار تغییر میکنه اینکار سبب شده شما خلاقیت بیشتری در دادن پاس و سبک بازی داشته باشید . توی نسخه های قبل پاسهای تودر زیاد جالب نبودن اما الان با تمرین بیشتر میتونید پاسهای تودر بسیار موثری از بین مدافعین حریف برای بازیکن هدف ارسال کنید دقیقا همونجایی که مد نظرتونه . الان میتونید توپو به سمت خارج پای یک بازیکن بفرستید در حالیکه قبلا مجبور بودید همیشه بصورت اتوماتیک توپو به قسمت داخلی پای بازیکن ارسال کنید .
    از نقطه نظر گرافیکی چهره بازیکنان شارپ تر شده هرچند که هنوز کمی ناپخته به نظر میرسه . اگه اقدام به زدن یک تکل کشویی بکنید بازیکن برای فرار از اون تکل اقدام به پریدن میکنه اما اونقدر روون نیست که ما دلمون میخواست هرچند که تجربه به ما میگه همیشه این موارد چیزهایی هستن که معمولا در مراحل پایانی ساخت بازی روشون کار میشه .
    یک مورد دیگه میشه به سیستم تاکتیکی درگ و دراپ ( کشیدن و رها کردن ) اشاره کرد که بصورت هوشمندانه روش کار شده اما نواقصی هم توش دیده میشد هر چند که این نسخه ای که ما بازی کردیم یک نسخه دمو محسوب میشه بنابراین ممکنه تا انتشار بازی یعنی اکتبر روی این بخش هم کار کنن . بدون شک احساس میشه این بازی نسبت به چند نسخه تکراری اخیر شاهد تغییرات مثبت خوبیه به نظر من این یک گام بزرگ برای گرفتن فیفا به حساب میاد . به هر حال این نسخه در باب رقابت ( با فیفا ) میتونه حرفهایی برای گفتن داشته باشه هر چند که اظهار نظر در این رابطه هنوز زوده .

Nihal da silva : موقع بازی کردن هیجان زده و عصبی به نظر میرسید بر عکس Sad Dan ( این دو نفر با هم بازی میکردن و در رابطه با بازیشون صحبت میکنن ) Dan میگه احساس میکنم pes 2011 هنوز شناوری و آهنگ حرکتی فیفا 10 رو که بهش عادت کرده بودیم رو نداره . روی سیستم پاس بخوبی کار شده و هوش مصنوعی تیم من کمی گیج کننده به نظر میرسید . اونا دویدن بازیکنها رو هوشمندانه نساختن و من غالبا منتظر هم تیمیهام میموندم که در یک موقعیت مناسب قرار بگیرن تا توپو بهشون بدم .
    جنبه های گرافیکی بازی بسیار خوب به نظر میرسه . چهره بازیکنان خیلی شبیه به چهره های واقعی اونها در دنیای حقیقیه همینطور بافت چمن خیلی واقعی به نظر میاد . یک پیشرفت و بهبود اساسی از نظر من ویرایشگر جدید تیمه یعنی سیستم ساده کشیدن و رها کردن . تنظیم سیستم تیم لذت بخش به نظر میاد و در استراتژی بازی موثره.
    وقتی بازی رو به پایانه برباتوف ناگهان فضایی در کناره پیدا میکنه اسکولز پاس تودر براش میفرسته برباتوف از بین دو مدافع توپو میبره به اطرافش نگاه میکنه و با یک شوت توپو از کاسیاس بیچاره عبور میده 1-0 Dan سرشو پایین میندازه ....
    درمجموع pes 2011 نسخه خوبی به نظر میرسه ( بدک نیست ) و مشخصا نسبت به قبل یک پیشرفت محسوب میشه . من هنوز احساس میکنم فیفا 10 نسبت به بازی قشنگ خودمون بهتره اما آینده pes بنظر روشن میاد بعد از این شروع مجددی که امسال داشتن .

Martin Rabinson : بصورت مختصر نظر ایشون اینه که :
    سرعت بازی خیلی کمتر شده هر چند که گزینه هایی برای تنظیم سرعت بازی وجود داره .این حقیقتیه که سیستم پاس جدید گیمر رو مجبور به تفکر میکنه .منو بازی بهتر طراحی شده .تغییرات خوبی در بازی اعمال شده اما این فقط اولین گام در جهت درست میتونه قلمداد بشه و این احساس وجود داره که گروه سازنده دارن خودشونو برای تلاشی مجدد جهت رسیدن به سروری مجدد در آینده آماده میکنند .

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 14-07-2010 at 14:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

جوون مطمعنی سرشون میشکست!!! اون بازیه که کردی کشتی کج نبود؟؟ فقط پاشونو بانداژ میبستن بعد مصدومیت.
    من خودم به چشم خودم دیدم اینجوری هم نبود که همیشه بشه تو ببینی
    کل زمانی که من pes6 بلزی کردم فقط یک بار اتفاق افتاده
    در مورد خون اومدن پا هم اگه تصویر رو زوم میکردی روی بانداژ خونی بود
    Last edited by karnavaleroos; 14-07-2010 at 14:36.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

اصلاً PES6 مگه بانداژ میکرد!

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلاً PES6 مگه بانداژ میکرد!
    بله دوست عزیز
    من بانداژ کردن پا رو یادمه ولی اینکه سر بشکنه و بانداژ سر داشته باشه و خون زیر بانداژ معلوم باشه رو ندیدم

5. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام تریلر جدید بازی هم ظاهرا دیروز منتشر شده.

دانلود با کیفیت مناسب با فرمت flv
    کد:
    دوست عزیز تکراریه
    چند صفحه جلوتر رو نگاه میکردید همین تریلر بود ما هم الکی دانلود کردیم
    (حداقل چندتا اسکرین شات از تریلر میزاشتید که امثال ما که محدودیت حجمی isp دارن نخوره تو ذوقشون)

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام تریلر جدید بازی هم ظاهرا دیروز منتشر شده.

دانلود با کیفیت مناسب با فرمت flv
    کد:

دوست عزیز تکراریه
    چند صفحه جلوتر رو نگاه میکردید همین تریلر بود ما هم الکی دانلود کردیم
    (حداقل چندتا اسکرین شات از تریلر میزاشتید که امثال ما که محدودیت حجمی isp دارن نخوره تو ذوقشون)
    ارمین جان ....پسر خوب و نازنین این چندمین باره که داری از این کارها میکنی و لینک تکراری میدی شایدم از این کارات اهداف دیگه ای داری ...!
    این ویدیو ماله چند صفحه قبله ..یه نگاه مینداختی بعد لینک میزاشتی تا بچه ها رو به اشتباه نندازی ....

بابا لااقل یه اشاره کن .........
    نمی دونم والا .........
    .................................................. ......................................

البته همونطور که توي تريلرها مشخص بود باز هم طبق معمول با چهارتا پاس ميتوني براي خودت موقعيت ايجاد کني که خيلي مصنوعي و بچگانه است...
    حرکات بدن بازيکنان هم همچنان خشکه و حالت روباتيک داره...
    مدافعان هم طبق تريلر هنوز ضعيفن با يک تغيير جهت سريعا جا مي مونن که اميدوارم تا زمان انتشار همه اينا درست بشه که بعد اين همه سال حوصله ندارم دوباره با اين اشکالات سر و کله بزنم
    بله صحبتهای شما درسته اما نظر من اینه که هدف از این ویدیو فقط نشان دادن اهداف کونامی در مورد حرکت 360 درجه و دریب بود و مشخصه که اونا بازی رو تو درجه سختی ساده گذاشتن که بتونن براحتی مقصودشونو برسونن

چرا من از صحبتهایی که در مورد کد جدید بازی خوندم که هنوز دروازه بانها مشکل دارند که امیدوارم این مشکل حل بشه

حرکت بدن بازیکنان به نظره من درسته هنوز کمی روباتیک هستش اما انصافا خیلی خیلی بهتر شده و این انیمیشنهای جدید خیلی بازی رو زیبا کرده .......

زمان تاخیر بازی هم نسبت به قبل بهتر شده
    اینو هم بگم ما آدمها خیلی اخلاق بدی داریم به چیزی که گیر بدیم گیر میدیم اگر هم اونو درست کنند باز هم باید ایرادمونو بگیریم
    من نمیگم هنوز روباتیک نیست اما انصافا بهتر شده

..............................
    حسین جان خیلی ممنون بابت این مطالب ........ای ول به ولت ، ولت به وولت ، خیلی تو کارت واردی ( گرفتی چی شد )
    .................................................. ..............................................
    هفته آینده چند تن از اعضای سایتهای معتبر بازی این شانس رو دارند تا بازی رو تست کنند و نظراتشون رو در مورد بازی منتشر کنند .

Pirate from PES Fan,
    Rage06 from WENB
    Mart from Evo-web,
    Andy from peskings
    Trowel from eurogamer

.................................................. .................................................. .........
    گزارش WENB در مورد تستی که از بازی داشته ......

کد:
    .................................................. .................................................. .......

بله هنوز بازی مشکلاتی داره که این مشکلات رو کسانی که بازی رو تست کردن بیان کردن اما این یه یاد داشته باشیم هنوز چند ماه دیگه مونده و این نسخه هایی که این افراد بازی کردن هنوز کد نهایی نیستش ....

امیدوارم کونامی به این صحبتها و دیدگاه ها در مورد این کدهای بازی توجه کنه و مشکلاتشو حل کنه (دروازه بانها - مدافعین - داوری )

8. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز
    من بانداژ کردن پا رو یادمه ولی اینکه سر بشکنه و بانداژ سر داشته باشه و خون زیر بانداژ معلوم باشه رو ندیدم
    ميشه يکي لطف کنه و عکس قسمتي از بدن بازيکنان که بانداژ شده رو بذاره...
    من که چندين و چتد سال اين نسخه رو بازي کردم همچين چيزي نديدم...اگه همچين چيزي وجود داشت حتما توي نت عکسي چيزي از اون پيدا ميشد
    مثل اون زماني که PES 2008 تازه اومده بود بعضي دوستان ميگفتن که اگه در حين خوشحالي گل چند بار کليد F رو بزني بازيکن لباسش رو در مياره که بعده ها معلوم شد همچين چيزي وجود نداره (البته از قبل هم معلوم بود همچين چيزي نيست)

ارمین جان ....پسر خوب و نازنین این چندمین باره که داری از این کارها میکنی و لینک تکراری میدی شایدم از این کارات اهداف دیگه ای داری ...!
    بابا بنده خدا ارمين اصلا اهل اين کارا نيست...اشتباه هميشه پيش مياد
    اين بار هم اشتباه شده

اینو هم بگم ما آدمها خیلی اخلاق بدی داریم به چیزی که گیر بدیم گیر میدیم اگر هم اونو درست کنند باز هم باید ایرادمونو بگیریم
    من نمیگم هنوز روباتیک نیست اما انصافا بهتر شده
    نه ديگه...اگه چيزي واقعا تعريفي باشه از اون تعريف ميکنم و ميگم خوب بوده
    ولي وقتي خوب نيست نميشه به زور اون رو خوب نشون داد

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عذر می خوام شرمنده من امروز دیدم که این تریلر رو گذاشته تو سایت... ولی به نظرم واقعا جذاب و امیدوار کننده هست

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

بهزاد کاش ميشد ازت 20 بار تشکر کنم بابت اين پستت

14. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 اسکرین شات

لینک های بزرگ نمایی

کد:

16. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •