این روزها سایتهای مختلف نظر خودشونو در مورد کد جدید ارائه میدن از بین اونها من یک نمونه رو انتخاب کردم که به نظرم رسید جالب تر از بقیه باشه . این مقاله مربوط میشه به نظر IGN در مورد کد جدید بازی. البته این مطلبو نباید از یاد برد که هر ساله این سایت معتبر نمرات بالایی به این بازی میده .
IGN با این مقدمه شروع میکنه که " بعد از سالها رقابت بر سر برتری در عرصه فوتبال کامپیوتری که شاهد قدمهای کوچکی از سمت کونامی بودیم PES دستخوش تغییراتی اساسی در جهت تولد مجدد شده " IGN در ادامه اشاره میکنه که جمله فوق رو شما قبلا شنیده اید , این جمله رو شاید پارسال و یا دو سال پیش شنیده باشید .
این سایت معتبر بازی میگه اما امسال بازی نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده , به حرف ما اعتماد کنید چون ما اونو بازی کردیم تفاوتهایی در این نسخه وجود داره اما سوال اینجاست که این نسخه بازی چقدر مطلوب و مورد پسنده ؟
چهار تن از کارشناسان IGN یونایتد کینگدام بنامهای Alex, Dan, Nihal and Martin که از طرفدارن این بازی به حساب میاند یک روز بعد از ظهر در یکی از مقرهای کونامی کد جدیدی از این نسخه رو مورد بررسی و آزمایش قرار دادند .
در ادامه این مقاله هر یک از این افراد نظرات خودشونو از این کد ارائه میدند که بصورت خلاصه این نظرات رو در ادامه میخونیم :
Dan Kilby : من به وعده و وعیدهای همیشگی کونامی عادت کردم آخرین گفته کونامی این بود که توی این نسخه تغییرات وسیعی در بازی اعمال شده و یک اورهال اساسی در گیم پلی بازی خواهید دید . من دیگه عادت کردم به نا امید شدن وقتی که میبینم این به اصطلاح تغییرات اساسی چیزی بجز یک تغییر جزئی در منوهای بازی نبوده . بنابراین شما میتونید تصور کنید شور و اشتیاق منو وقتی برای اجرای نسخه 2011 پشت میز نشستم و تفاوتهای زیادی در این نسخه نسبت به نسخه های قبل مشاهده کردم چیزهایی که تا الان توی هیچ نسخه ای ندیده بودم .
تاکید زیادی بر کار گروهی در این نسخه شده . دیگه اون روزا گذشت که توپو میدادیم به یک بازیکن ستاره و همه میشستن به تماشای اون بازیکن و اون نصف زمینو یک تنه جلو میرفت و پیشروی میکرد و نهایتا یک گل تکراری وارد دروازه حریف میکرد . به نظر میرسه بازیکنا آزادی عمل بیشتری دارن و میتونن در هر جهتی که دلشون بخواد حرکت کنند با وجود این مساله خوش آیند بازم هنوز احساس نمیشه که کاملا متقاعد کننده باشه , تغییر جهت هنوز به نظر میرسه کنده . اما به هر حال تغییراتی که داده شده به نظر میرسه دقیقا اون چیزی باشه که نسخه های قبل بهش نیاز داشتن اگه این چیزی که ما در این کد دیدیم اون چیزی باشه که در کد نهایی بازی هم هست این میتونه آلارم و هشداری برای FIFA باشه .
Alex Simmons : این بازی نیاز به یک شوک داشت و این مساله در نسخه 2011 اتفاق افتاد . بعنوان یک طرفدار قدیمی بازی میگم این یک حرکت اساسی در اون چیزیه که من تا الان بهش عادت کرده بودم . من دوباره باید این بازیو یاد بگیرم چون تغییر اصلی این بازی یعنی سیستم جدید پاسکاری بطور کامل تغییر کرده . الان پاسهای اتوماتیک نسبت به قبل در حد زیادی تغییر کردن و الان حتی برای ساده ترین پاسها شما نیاز دارید با آنالوگ جهت پاس رو دقیق بگیرید و علاوه بر این قدرت پاس رو هم بصورت دقیق تنظیم کنید . با تغییر هر کدوم از این دو مولفه نتیجه کار تغییر میکنه اینکار سبب شده شما خلاقیت بیشتری در دادن پاس و سبک بازی داشته باشید . توی نسخه های قبل پاسهای تودر زیاد جالب نبودن اما الان با تمرین بیشتر میتونید پاسهای تودر بسیار موثری از بین مدافعین حریف برای بازیکن هدف ارسال کنید دقیقا همونجایی که مد نظرتونه . الان میتونید توپو به سمت خارج پای یک بازیکن بفرستید در حالیکه قبلا مجبور بودید همیشه بصورت اتوماتیک توپو به قسمت داخلی پای بازیکن ارسال کنید .
از نقطه نظر گرافیکی چهره بازیکنان شارپ تر شده هرچند که هنوز کمی ناپخته به نظر میرسه . اگه اقدام به زدن یک تکل کشویی بکنید بازیکن برای فرار از اون تکل اقدام به پریدن میکنه اما اونقدر روون نیست که ما دلمون میخواست هرچند که تجربه به ما میگه همیشه این موارد چیزهایی هستن که معمولا در مراحل پایانی ساخت بازی روشون کار میشه .
یک مورد دیگه میشه به سیستم تاکتیکی درگ و دراپ ( کشیدن و رها کردن ) اشاره کرد که بصورت هوشمندانه روش کار شده اما نواقصی هم توش دیده میشد هر چند که این نسخه ای که ما بازی کردیم یک نسخه دمو محسوب میشه بنابراین ممکنه تا انتشار بازی یعنی اکتبر روی این بخش هم کار کنن . بدون شک احساس میشه این بازی نسبت به چند نسخه تکراری اخیر شاهد تغییرات مثبت خوبیه به نظر من این یک گام بزرگ برای گرفتن فیفا به حساب میاد . به هر حال این نسخه در باب رقابت ( با فیفا ) میتونه حرفهایی برای گفتن داشته باشه هر چند که اظهار نظر در این رابطه هنوز زوده .
Nihal da silva : موقع بازی کردن هیجان زده و عصبی به نظر میرسید بر عکس Sad Dan ( این دو نفر با هم بازی میکردن و در رابطه با بازیشون صحبت میکنن ) Dan میگه احساس میکنم pes 2011 هنوز شناوری و آهنگ حرکتی فیفا 10 رو که بهش عادت کرده بودیم رو نداره . روی سیستم پاس بخوبی کار شده و هوش مصنوعی تیم من کمی گیج کننده به نظر میرسید . اونا دویدن بازیکنها رو هوشمندانه نساختن و من غالبا منتظر هم تیمیهام میموندم که در یک موقعیت مناسب قرار بگیرن تا توپو بهشون بدم .
جنبه های گرافیکی بازی بسیار خوب به نظر میرسه . چهره بازیکنان خیلی شبیه به چهره های واقعی اونها در دنیای حقیقیه همینطور بافت چمن خیلی واقعی به نظر میاد . یک پیشرفت و بهبود اساسی از نظر من ویرایشگر جدید تیمه یعنی سیستم ساده کشیدن و رها کردن . تنظیم سیستم تیم لذت بخش به نظر میاد و در استراتژی بازی موثره.
وقتی بازی رو به پایانه برباتوف ناگهان فضایی در کناره پیدا میکنه اسکولز پاس تودر براش میفرسته برباتوف از بین دو مدافع توپو میبره به اطرافش نگاه میکنه و با یک شوت توپو از کاسیاس بیچاره عبور میده 1-0 Dan سرشو پایین میندازه ....
درمجموع pes 2011 نسخه خوبی به نظر میرسه ( بدک نیست ) و مشخصا نسبت به قبل یک پیشرفت محسوب میشه . من هنوز احساس میکنم فیفا 10 نسبت به بازی قشنگ خودمون بهتره اما آینده pes بنظر روشن میاد بعد از این شروع مجددی که امسال داشتن .
Martin Rabinson : بصورت مختصر نظر ایشون اینه که :
سرعت بازی خیلی کمتر شده هر چند که گزینه هایی برای تنظیم سرعت بازی وجود داره .این حقیقتیه که سیستم پاس جدید گیمر رو مجبور به تفکر میکنه .منو بازی بهتر طراحی شده .تغییرات خوبی در بازی اعمال شده اما این فقط اولین گام در جهت درست میتونه قلمداد بشه و این احساس وجود داره که گروه سازنده دارن خودشونو برای تلاشی مجدد جهت رسیدن به سروری مجدد در آینده آماده میکنند .
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید