تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 598 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شايان ذكر هست كه سرعت مموري 512 نيست حجم مموري 512 هست.
    بعضي مواردي كه شما گفتيد روي كاغذ هست
    جناب Original Titan عزیز نخیر بنده کاملا درست گفتم و اگه یه سر به سایت سامسونگ و یا GSMArena و یا در همین سایت در کلوب Samsung I9000 Galaxy S بزنی میبینی که من درست گفتم.
    سرعت رم این گوشی 512 مگابایت هست Ram : 512 MB
    میزان حافظه رام این گوشی 2 گیگا بایت هست Rom : 2 GB
    دارای 8/16 گیگابایت حافظه داخلی Internal Memory : 8 GB/16GB storage
    و از کارت های حافظه جانبی نیز تا 32 گیگابایت پشتیبانی میکنه Card slot : microSD, up to 32GB

دوست عزیز مثل اینکه شما بنده رو نمیشناسید اگر میشناختید مطمئنا نمیگفتید با تعصب نظر میدی!

یک سر بیای توی سایت ای آر تی سی آی من رو بهتر خواهید شناخت با همین نام کاربری

بنده با یک مدل گوشی تنها سر و کار ندارم و دلیل اینکه پست شما رو نقل قول کردم تعصب نیست بلکه به خاطر این بود که یک نفر پست شما رو میبینه فکر میکنه اوه که سامسونگ اخر کیفیت و هست و X10 هیچی نیست و به درد نمیخوره

و فکر کنم شما داری تعصبی نظر میدی چون که از امکانات و سخت افزار X10 اسمی نبردید

سی پی یوی 1 گیگ که گفتید هردوشون سی پی یوی یکسان دارند
    در مورد امکانات و سخت افزار درسته رم بهتر داره و در مورد چیپ گرفیکی اطلاع خیلی دقیقی در مورد I9000 ندارم ولی شما طوری گفتید سخت افزار بنده از لحاظ کیفیت برداشت کردم

دوست عزیز شما خودتون دارید حرف خودتون رو انکار میکنید؟!نیازی به مثال نیست خودتون دقت کنید متوجه خواهید شد

در مورد امکانات بنده بخوام توضیح بدم شما هم دوباره در جواب بنده میخواین توضیح بدید باعث بحث میشه

کلا اگر تاپیکهای مرتبط با X10 رو نگاه کنید متوجه میشید کسانی که x10 دارند یا طرفدارش هستند هیچ وقت با دیگر گوشی یا برندی مقایسه نمیکنند بلکه دیگر کاربران و متعصبین هستند که میان مقایسه میکنند و بنده به نظرم با خودشون و گوشی مورد علاقشون مشکل دارند!

بنده در حدی نیستم که بخوام تخصصی نظر بدم ولی شما نگاه کن اولا X10 اولین آندروئید سونی اریکسون هست I9000 چیس؟

شما نگاه کن ببین تاریخ معرفی X10 کی بوده!!و I9000 کی هست؟!اون موقع که X10 معرفی شد فکر نکنم گوشی معرفی یا عرضه شد که بلوتوث ورژن 3 داشت!

نگاه کن شما وقتی I9000 عرضه میشه مطمئنا با کاهش قیمت مواجه میشه اصلا ما میگیم I9000 قیمتش 600 ولی X10 قیمتش 700

شما با 700 تومان میتونی X10 بگیری ولی با 600 میتونی i9000 بگیری که چندین امکاناتش و سخت افزارش بهتر هست ولی چرا گوشی که امکانات بالاتری داره قیمت پایینتری باید داشته باشه؟!این سیاسیتی برای زمین زدن x10 هست مطمئنا اینطور نیست چون گوشیهای سامسونگ همیشه همینجور بودند....

اگر این X10 که دوربین 8 نداشت که به مدیر عامل سونی اریکسون ایمیل میزدید و به خاطر X10 هرچی دوست داشتید بهش میگفتید

اگر هم I9000 دوربین 8 داشت که اینو توی سر X10 میزدید!!ولی حالا که نداره خیلی ها که دوربین براشون مهم بود میگن دوربین مهم نیست!!!!

به هرحال دوست ندارم بحثی بشه لطف کنید اگر میخواین نظر بدید و به کسی کمک کنید کامل باشه و در این تاپیک نباشه به همون شخص پیام بدید

موفق باشید

ویرایش:

ببخشید یادم رفت از دوستان X10 معذرت میخوام

اصلا X10 گوشی به درد بخوری نیست شما کاملا درست میگی X10 حرفی برای گفتن نداره فعلا من منتظر آپدیت هستیم که بشه باهاش اس ام اس بدیم

meha عزیز نظر شما کاملا درست است و دوست خوبم یک وقت سوء تفاهم پیش نیاد من اصلا قصد تخریب این گوشی رو ندارم و اتفاقا یکی از گوشیهای مورد علاقم هم هست و همیشه هم به دلیل علاقم به کلوب این گوشی سر میزنم اتفاقا به نظر من این گوشی یکی از بهترین های آندروئید هستش و من امیدوارم که هرچه زودتر مشکلات نرم افزاریش هم حل بشه از جمله مشکل روت شدنش و آپدیت به آندروئید 2.2
    من فقط گفتم که اگه SonyEricsson X10 و Samsung I9000 Galaxy S در یک رده قیمتی باشند به صرفه تره که آدم بره سراغ سامسونگ.
    ولی باز هم تاکید میکنم که این گوشی یکی از بهترینهاست و همینطور یکی از گوشیهای مورد علاقه من.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 05-06-2010 at 14:48.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان ساعت دیجیتال روی صفحه اصلی من یهو میخوابه!!!چرا؟!کسی این مشکل رو داره؟
    احتمالا با task killer برنامش را میبندی. اسم نرم افزارش digital clock است. اگه kill all task می کنی حواست باشه ساعت دیچیتالتو نبندی و ignore کنی.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مردد شدم اینو بخرم یا نه؟
    امضام چی میگه؟
    یعنی بخرمش؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

متشکر از شما hoomi_gta

و farhooode باید تا روت کردنش صبر کرد و اگر میخوای مشورت کنی اصلا از این فروم استفاده نکن چون خود مشاورین متعصب هستند از کسانی بپرس که مطمئن هستی متعصب نیستند و اطلاعات دقیق دارند

موفق باشید

5. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان چرا این کلوپ اینجوری شده! والا قدیما اونزمانی که میخواستیم ان 95 بخریم و کلوپشو راه انداختیم نه این دوستان بودن اونجا نه این همه کل کل و بحث
    Last edited by Help118; 05-06-2010 at 21:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض جوابیه و دفاعیه

تا چهار ماه دیگه صد مدل گوشی میاد ، به نظرم این نوع انتظارها انتظار کاذبه!
    همیشه که اینطور نیست و تو عرض چهارماه فقط اسمارت فون به بازار نمی دن که مدلهای زیادی از رده های متفاوتی میاد به بازار. تو عرض چهار ماهی که فرمودین باید مدلهای قدیمی فروششونو بکنن تا بعد که شرکتهای سازنده مدل جدید بدن و حالاحالا ها ایکس 10 از مد نمی افته

وای تورو خدا این جوری نگین!! یعنی انقدر مشکل داره؟؟!من می خوام اخر این هفته برم بخرمش...پوله کمی هم نیست700تومن!! ان جوری میگین ادم فکر می کنه 300تا بیشتر نمی ارزه این گوشی!
    والا اینجوری که شما ترسیدید که نیست. این گوشی نگفتم که مشکل خاصی داره! بلکه یه چندتا باگ و معایبی توش وجود داره که فعلا خریدش دردی دوا نمی کنه و همچنین قیمتش مقرون به صرفه نیست. قیمت یه لپ تاپه! بخصوص واسه مایی که مثل بعضی ها خرپول نیستیم یا پول بابامونو نمی خوریم

از ايران بخريم بهتره يا جايي ديگه ؟ ( دوبي يا مالزي )
    از کشورهای خارجی بگیری ارزون تر واست درمیاد و محتویات پکش رو هم بهت بی کم و کاست می دن مثل بعضی از ایرانیا ندید بدید یا دزد نیستن! ولی بعد این که آوردی ایران واسه همراه اول برو ساینش کن.

از خوده ايران!
    .
    متاسفانه بعضي افراد طوري صحبت ميكنن كه يه فرد كه وارد ميشه مثل شما فك ميكنه اين آقا حرفي كه زده كاملا كارشناسي شده هست... در صورتي كه اين آقا فقط نظرش رو گفته كه محترم هم هست.
    گوشي عيب بزرگي كه داره فارسي رو ساپورت نمي كنه.... مشكلش با روت حل ميشه ... عكسي هم كه دوستمون تيتانيوم گذاشته پيشرفت عمليات روت رونشون ميده و بزودي روت رونمايي ميشه
    يه نكته اي كه هست كلا اينه كه آندروئيد بدون روت يعني استفاده از 50 درصد كارائي هاي اندروئيد.... البته با اين ورژن هايي كه فعلا مجوده...
    آقای کارشناس! ای کارشناس ای کاردان ای شفتالو! همون عیب بزرگی رو که می فرمایید روت نشده یا فارسی نداره رو بنده عنوان می کنم که فعلا خریدش به صلاح نیست تو وبگردی کلا مشکل داری و صفحات فارسی رو نداری! این مشکل نیست؟نظر من نظر همه هست چون چکیده حرف شماهاست! و چون 2.2 هم نداره یا لااقل 2.1 نه مولتی تاچش رو می بینیم نه 16 میلیون رنگشه اینا همگی دست به دست هم دادن تا به صرافت بیفتیم و فعلا نخریم و توصیه واسه خرید نکنیم. اونایی که خریدن ناز شستشون. دارن که خریدن دارندگی و برازندگی واسه ماها که دستمون تو جیب خودمونه و دستمون تو جیب بابامون نیست خیلی سخته واسمون ریسک کردن!

بله درسته پست بالایی به شدت تایید میشه

باید عرض کنم کسی که گفت خریدش به صلاح نیست به نظر بنده اطلاعاتش بسیار محدوده و با گوشی کار نکرده!

به نظر من باید تا روت شدن صبر کرد چون بعضی ها واقعا براشون فارسی تو مرورگر مهم هست!
    [
    مهندس ازکجا فهمیدی من با این گوشی کار نکردم یا ندیدمش نابغه! اطلاعات خودت محدوده همون عرضی که به خدمتم عارض شدی که تا روت شدن باید صبر کردو بعضی ها فارسی براشون مهمه مگه تو خودت فارس نیستی یا زبونت فارسی نیست! یا انگلیسی بدنیا اومدی؟ مگه اس ام اس فارسی نمی دی مگه تو وبگردی به سایتهای فارسی سر نمی زنی حالا ببین فارسی مهمه یا نه! تمام راه حل هایی که واسه فارسی شدن این گوشی تا حالا پیشنهاد شده یه راه میانبره یک راه منطقی نیست!

QUOTE=ghorban2;5021882]آخه چقدر صبر به خدا خسته شدم از بس این فروم اون فروم گشتم!
    البته کسی من رو مجبور نکرده نه[/QUOTE]

ان الله مع الصابرین. صبر بر هر درد بی درمانی دواست

8. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز NOKIA_N95 اگر منظورتون بنده هستم که بنده تازه وارد نیستم و زمانی که شما داشتی در مورد خرید N95 بحث میکردی اگر چند روز قبل عرضه به ایران بوده بنده خودم داشتم اگر نبوده توی دیگر فرومها حضور داشتم
    دیدن گوشی با کار کردن زمین تا آسمون فرق داره...بنده هم یکی دوستام لامبورگینی مورچیه لاگو LP640 داره داخلش هم نشستم ولی باهاش رانندگی که نکردم بگم چه طور هست!!!

در ضمن بنده این گوشی تنها رو ندارم با گوشیهای دیگه با اینترنت کار میکنم و در مورد اس ام اس دیدید کار نکردید چون برنامه های زیادی برای خواندن و نوشتن اس ام اس فارسی هست

در ضمن وقتی یکی میاد میگه صفحه نمایش X10 ضدخش نیست یک عکس رو نشون میده که روی چسب دوم LCD خش افتاده و ما میگیم نه این چسب هست خود LCD نیست ایشون میگن خب پس اگر چسب داره ضدخش نیست میشه ازشون مشاوره صحیح گرفت؟!
    Last edited by meha; 05-06-2010 at 21:28.

10. 2 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست گرامی این قیمت 530توی تهران گفتید یا؟؟من به زورتونسم یه جا 690 پیدا کنم!!!! البته یه جا دیگه(پایتخت) می گفت 600 ولی شک داشتم اصل باشه!!....به نظر شما تا کی به صرفه می شه؟؟!!
    دوتا پست بالاتر گفته بودم تو شيراز...
    آره توي تهران مثل اين كه بنداز بندازه! ناجور

اگه 530 بخريد كه به صرفه هست... ولي ديگه من 600 بالاش پول نميدم! 550 بيشتر نميرزه...

سلام.

تهران هم توی پایتخت من هفته قبل سه شنبه(البته فکر میکنم 3 شنبه ) قیمت گرفتم 530 طبقه دوم (بالای همکف) فروشگاه بزرگ توی قوس وسط ساختمان.

12. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تا چهار ماه دیگه صد مدل گوشی میاد ، به نظرم این نوع انتظارها انتظار کاذبه!
    سلام.

دقیقا" همینطوره (البته به نظر من) آدم اگر بخواد هی صبر کنه که بهترش بیاد یا بهتر بشه که هیچ وقت هیچی نباید بخره.عقیده من اینه به محض اینکه دیدی ,پسندیدی (البته اگر از لحاظ مالی هم مشکل نداری)همون موقع بخر و به قول معروف حالشو ببر.

وای تورو خدا این جوری نگین!! یعنی انقدر مشکل داره؟؟!من می خوام اخر این هفته برم بخرمش...پوله کمی هم نیست700تومن!! ان جوری میگین ادم فکر می کنه 300تا بیشتر نمی ارزه این گوشی!
    سلام.

این مشکلات (البته بهتره بگم این مسائل که مطرح میشه) رو اینجوری نباید نگاه کنی.خیلی از مسایل هست که بنظر من مشکله اما به نظر شما حسن محسوب میشه و بالعکس.مثلا" توی گوشیها واسه خیلیها نداشتن کیبرد یک معضله ولی واسه من بودنش مصیبته.چون هیچ استفاده ای ازش نمیکنم و باعث سنگینی گوشی که میشه هیچ ,تازه باهاش بازی هم میکنم(هی بازش میکنم هی میبندمش) و این باعث از بین رفتن و آسیب دیدن فلت ال سی دی میشه همونطور که در X1 واسه من شد.یا خیلی مسائل دیگه از این دست همون فارسی نوشتن واسه بعضیها اصلا" مهم نیست (مثلا" کسایی که از سیک کارت ایرانسل استفاده میکنن البته اگر وبگردی نکنن.) ولی واسه من خیلی مهمه چون یکسری برنامه های کاری دارم که لزوما" باید فارسی باشه.مثلا" نداشتن شتابسنج واسه خییها مهم نیست ولی واسه من مهمه و...............
    شما باید نیازهای خودت رو بسنجی و با توجه به نیازهات ببینی این گوشی(یا هر وسیله دیگه) در شرایط الانش نیازهات رو برطرف میکنه یا نه.ضمن اینکه این نوع گوشیها رو مطمئن باشید که نقایص نرم افزاریش حل میشه حالا با یکماه دیرتر یازودتر (قضیه روت شدن این گوشی و....)شما نگاه کن واسه بلو آنجل (PDA2K) ویندوز 6,5 اومده(گوشی سال 2003 2004 ) حالا واقعا" اشتباهه که فکر کنیم این گوشی روت نمیشه و......
    البته این نظرات شخصی منه بازهم عرض میکنم شما به نیازهات نگاه کن و تصمیم گیری کن.

14. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا انگار زدن یه تاپیک دیگه واجب شد. پسر بحث های هرز در مورد x10 و حاشیه هاش از ساتیو و امنیا اچ دی بیشتر شده. مدیران نمیشه کاری کرد تو این تاپیک هر یوزر توی 24ساعت فقط بتونه 2خط مطلب بنویسه؟ سهمیه بندیش کنید

16. 6 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •