تا چهار ماه دیگه صد مدل گوشی میاد ، به نظرم این نوع انتظارها انتظار کاذبه!
همیشه که اینطور نیست و تو عرض چهارماه فقط اسمارت فون به بازار نمی دن که مدلهای زیادی از رده های متفاوتی میاد به بازار. تو عرض چهار ماهی که فرمودین باید مدلهای قدیمی فروششونو بکنن تا بعد که شرکتهای سازنده مدل جدید بدن و حالاحالا ها ایکس 10 از مد نمی افته
وای تورو خدا این جوری نگین!! یعنی انقدر مشکل داره؟؟!من می خوام اخر این هفته برم بخرمش...پوله کمی هم نیست700تومن!! ان جوری میگین ادم فکر می کنه 300تا بیشتر نمی ارزه این گوشی!
والا اینجوری که شما ترسیدید که نیست. این گوشی نگفتم که مشکل خاصی داره! بلکه یه چندتا باگ و معایبی توش وجود داره که فعلا خریدش دردی دوا نمی کنه و همچنین قیمتش مقرون به صرفه نیست. قیمت یه لپ تاپه! بخصوص واسه مایی که مثل بعضی ها خرپول نیستیم یا پول بابامونو نمی خوریم .gif)
از ايران بخريم بهتره يا جايي ديگه ؟ ( دوبي يا مالزي )
از کشورهای خارجی بگیری ارزون تر واست درمیاد و محتویات پکش رو هم بهت بی کم و کاست می دن مثل بعضی از ایرانیا ندید بدید یا دزد نیستن! ولی بعد این که آوردی ایران واسه همراه اول برو ساینش کن.
از خوده ايران!
.
متاسفانه بعضي افراد طوري صحبت ميكنن كه يه فرد كه وارد ميشه مثل شما فك ميكنه اين آقا حرفي كه زده كاملا كارشناسي شده هست... در صورتي كه اين آقا فقط نظرش رو گفته كه محترم هم هست.
گوشي عيب بزرگي كه داره فارسي رو ساپورت نمي كنه.... مشكلش با روت حل ميشه ... عكسي هم كه دوستمون تيتانيوم گذاشته پيشرفت عمليات روت رونشون ميده و بزودي روت رونمايي ميشه
.gif)
يه نكته اي كه هست كلا اينه كه آندروئيد بدون روت يعني استفاده از 50 درصد كارائي هاي اندروئيد.... البته با اين ورژن هايي كه فعلا مجوده...
آقای کارشناس! ای کارشناس ای کاردان ای شفتالو! همون عیب بزرگی رو که می فرمایید روت نشده یا فارسی نداره رو بنده عنوان می کنم که فعلا خریدش به صلاح نیست تو وبگردی کلا مشکل داری و صفحات فارسی رو نداری! این مشکل نیست؟نظر من نظر همه هست چون چکیده حرف شماهاست! و چون 2.2 هم نداره یا لااقل 2.1 نه مولتی تاچش رو می بینیم نه 16 میلیون رنگشه اینا همگی دست به دست هم دادن تا به صرافت بیفتیم و فعلا نخریم و توصیه واسه خرید نکنیم. اونایی که خریدن ناز شستشون. دارن که خریدن دارندگی و برازندگی واسه ماها که دستمون تو جیب خودمونه و دستمون تو جیب بابامون نیست خیلی سخته واسمون ریسک کردن!
بله درسته پست بالایی به شدت تایید میشه
باید عرض کنم کسی که گفت خریدش به صلاح نیست به نظر بنده اطلاعاتش بسیار محدوده و با گوشی کار نکرده!
به نظر من باید تا روت شدن صبر کرد چون بعضی ها واقعا براشون فارسی تو مرورگر مهم هست!
[
مهندس ازکجا فهمیدی من با این گوشی کار نکردم یا ندیدمش نابغه!
اطلاعات خودت محدوده .gif)
همون عرضی که به خدمتم عارض شدی که تا روت شدن باید صبر کردو بعضی ها فارسی براشون مهمه مگه تو خودت فارس نیستی یا زبونت فارسی نیست! یا انگلیسی بدنیا اومدی؟ مگه اس ام اس فارسی نمی دی مگه تو وبگردی به سایتهای فارسی سر نمی زنی حالا ببین فارسی مهمه یا نه! تمام راه حل هایی که واسه فارسی شدن این گوشی تا حالا پیشنهاد شده یه راه میانبره یک راه منطقی نیست!
QUOTE=ghorban2;5021882]آخه چقدر صبر به خدا خسته شدم از بس این فروم اون فروم گشتم!
البته کسی من رو مجبور نکرده نه
[/QUOTE]
ان الله مع الصابرین. صبر بر هر درد بی درمانی دواست