سرعت به شدتافتضاح شده
سرویس 128 دانلود با IDM سرعت 4 !
ببخشید یه سوال . یه چند روزیه سرعت به شدت نوسان داره . از 100 کیلوبایت تا 5 . اونهم روزانه و مخصوصا توی وب گردی که نمیدونم هی چراغ act میزنه هی نمیزنه . مال شما هم همین جوریه ؟
باسه من که شبانش خوبه تقریبا سرعت بین 110 تا 130 نوسان داره با اکانت رپید حدود 3 گیگ دانلود می کنم ولی بر عکس روزا خیلی دی سی و افت سرعت دارم زنگ زدم گفتن نویز خط شما بالاست![]()
128 پارس کرج
Last edited by DJ_EBI; 07-08-2010 at 22:58.
واسه منم همینطوری بوده 2-3 روز اخیر.
دوباره سلام!
من تو پست های قبلیم گفتم مشکلاتی که با پارس آنلاین داشتم...
امروز رفتم مخابرات و رفتم قسمت معاونت، اونجا بارش تعریف کردم که پارس آنلاین داره میگه که مشکل از خط تلفن منه و اینکه فاصله من تا مرکز شما دوره و نویز هم زیاد داره!! اما من با ISP های قبلی مشکل نداشتم....
یارو هم گفتن که نه خیر!! اصلا همچین چیزی نیست، اصلا این مرکز تلفن محدوده 5 کیلو متری نداره، مشکل نویز هم اگه بود پارس آنلاین میتونست به ما بگه و ما هم خیلی سریع رفعش می کردیم... (منم کاملا موافقم باهاش، چون این آدم، آدم خوبیه!). ازش پرسیدم خوب پس من حالا ی کار کنم؟ گفت برو به پارس آنلاین بگو یه نفر رو بفرسته بیاد اینجا که این مشکل رو حلش کنیم. اما بهم هم گفت که پارس آنلاین می تونه چه جوری این مشکل رو حل کنه و چرا نمیکنه! (طولانیه بخوام همشو بگم! )
رفتم پارس آنلاین... اونجا بهشون گفتم که بابا این چه وضعشه که شورشو در آوردین!! براشون تعریف کردم که آره، رفتم مخابراتو تمام جواب هایی رو که ازتون گرفتم رو واسه اون آقا تعریف کردم و تمام چیز هایی رو که گردن مخابرات انداختین رو رد کرده و گفته که باید پاشین برین اونجا که این مشکل برطرف بشه، اونا هم به چند جا تلفن کردن و آخرش گفتن که پس شاید مودمت خرابه!!!!!بهش میگم بابا من رفتم مودمی رو که خودتون گفتین خریدم و یه بار هم آوردم اینجا که تاییدش کنین و تازه اینکه من یه مودم دیگه هم وصل کردم همین افتضاح بود. سیم کشی داخل خونه هم سالمه چون از سیم ورودی ساختمون هم تست کردم همین بود...
آخرش هنوز جواب درستی نگرفتم، قرار شد فردا زنگ بزنم پشتیبانی و پیگیری کنم اونا هم یه کارشناس رو دوباره بفرستن مخابرات (اره جون عمشون!! چقدر دفعه قبل واسه خاطر من مخابرات رفته بودن!) که با دقت بیشتری مشکل رو بررسی کنن. امیدوارم که وضعیت سرویسم از اینی که هست بهتر بشه! اگه نشه انقدر از طریق مخابرات پیگیری می کنم که درست بشه
حالا بازم میام نتیجشو براتون میگم!
پارس آنلاین دروغ نگفته Att خط شما بالاست که نشون میده که یا کابلها مورد داره یا فاصلتون خیلی زیاده. مال خودم هم Snr دانلود 8 هست و یکم قطعی دارم و Att دانلود هم 52 که واقعا افتضاحه کاری نمیشه کرد جز اینکه سرعت دانلود رو به جای 2048 بیارن رو 512 زیاد هم جلب این مخابراتی ها نشو مخصوصا مدیرهای مرکز که مثل چی آدم رو خفه می کنند من سر pcm بودن خط شناختمشون 1 ماه ما رو سرگردوند آخرش هم کار به بازرسی مخابرات کشید 1 هفته ای خط رو درست کردن.
Att خط من الان با ماله شما که میگی 52 هستش زیار فرق نداره و بعد از این چند روز SNR رو 6 تقریباً ثابت شده، اما هنوز سایت ها به زحمت باز می شه و سرعت دانلود پایین هستش، قعطی هم زیاد داره.
راجع به این معاونت اینجا هم من خیالم جمع هستش و بهش اطمینان دارم![]()
snr دم ترمینال چنده؟
چرا نگذاشتی سرعتت رو پایین نگهدارند؟
سلام دوستان.
من الان 512-eco شاتل دارم. سرعتش خیلی کمه.
گفتم بیام پارس آنلاین بگیرم. این سرویس رو دیدم و پسندیدم. FP10-4X2
اما الان دیدم همگی با پارس آنلاین مشکل دارید!
حالا اومدم نظر شما رو بدونم.عوض کنم یا نه؟!اصفهانم هستم.
البته الان پورت منطقه پر بوده تا یه ماه دیگه میشه وصل کرد.
اما گفتم بد نیست از همین الان تکلیف خودم رو بفهمم.![]()
سلام!
پارس آنلاین تو تهران یه مقدار مشکل داره اما این جور که من شنیدم تو شهر های دیگه خوب کار می کنه و سرعت دانلود شبانه هم خیلی بیشتر از تهران، اما به هر حال از اونایی که تو منطقه خودت از پارس آنلاین استفاده می کنن بپرسی بهتره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)