تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1298 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی خانم شفیعیان یه لطفی بکنید درخواست کنید تا 1کم پینگ سرویس ها کم بشه
    خیلی خیلی بالاست !!
    کدوم مرکزید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کدوم مرکزید؟
    آزادی
    673

داره خودمونی میشه mohsen.esf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام آیا مودم tp-lhnk 8817 خوب جواب میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت دانلود الان 130 هست
    قضیه یکم بو داره که شبانه این سرعته
    پنل مشترکین هم که باز نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سرعت دانلود الان 130 هست
    قضیه یکم بو داره که شبانه این سرعته
    پنل مشترکین هم که باز نمیشه
    کمی بیشتر از یکم بوداره ! من که فعلا دارم مثل چی دانلود میکنم ! امیدوارم فردا که پنلم باز شد نرم ببینم حجم یک ماهم تموم شده !

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کمی بیشتر از یکم بوداره ! من که فعلا دارم مثل چی دانلود میکنم ! امیدوارم فردا که پنلم باز شد نرم ببینم حجم یک ماهم تموم شده !
    چی شد؟ ازتون که حجم کم نشده بود؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خوب . بوی گندش در اومد . به نظر میاد مخابرات دست به دزدی و کلاهبرداری میزنه .
    من دیشب قبل از ساعت یک وارد پنلم شدم و دیدم میزان Recharg رو نوشته 987 مگابایت . بعد از یک و بطور دقیق ، از ساعت یک و ده دقیقه گذاشتم فایلهام دانلود بشه و با کمال تعجب دیدم داره با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه . بطوریکه بعد از گذشت یک ساعت و خورده ای 980 مگابایت دانلود کرد . در تمام این مدت بارها سعی کردم مجددا وارد پنلم بشم اما نشد که نشد و بطور عمد اجازهء دسترسی به پنل رو گرفته بودند ... ( دانلودها رو متوقف کردم و باز هم نتونستم وارد پنلم بشم . یعنی اصلا سایتش باز نمیشد !!!!!!!!!!!! اما دیگر سایت ها عین کره باز میشدن! ) بعد از دانلود 980 مگ دیگه واقعا مشکوک شدم! واسه همین کلا دانلودها رو متوقف کردم و مودم رو خاموش و روشن کردم . اما باز با کمال تعجب دیدم دیگه اصلا مودم کانکت نمیشه !!! چندین و چند بار این کارو کردم و نشد که نشد و اینترنت تا همین یکی دو ساعت پیش قطع بود ...

خلاصه در جلوی چشمانم مخابرات دست به دزدی علنی زد . اگه دیدین سرعت دانلود شبانه بیش از 16 کیلوبایت هست ، دانلود نکنید که مخابرات داره ازتون دزدی میکنه .

از همه جالب تر اینه که الان پنل کاربری باز شده اما تنها تا بیستم آذر لاگ مصرف اینترنتی میده (connection log) . ولی اون 987 مگم مصرف شده و جلوی Recharg نوشته 1G .... یک دزدی تمام عیار . بهتره بگم یک دله دزدی تمام عیار که البته وقتی برای کاربرای زیادی این اتفاق بیفته سود زیادی برای مخابرات در پی داره و نمیشه بهش گفت دله دزدی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته من بش نمیگم دزدی ولی سیستمشون کم مشکل نداره ! همین اوایل مهر 3 روز واسه رفیقم که تو منطقه خودمونه قطع بود ولی واسه من راحت کانکت و دانلود میکردم کنتور نمینداخت

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من دیشب قبل از ساعت یک وارد پنلم شدم و دیدم میزان Recharg رو نوشته 987 مگابایت . بعد از یک و بطور دقیق ، از ساعت یک و ده دقیقه گذاشتم فایلهام دانلود بشه و با کمال تعجب دیدم داره با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه . بطوریکه بعد از گذشت یک ساعت و خورده ای 980 مگابایت دانلود کرد . در تمام این مدت بارها سعی کردم مجددا وارد پنلم بشم اما نشد که نشد و بطور عمد اجازهء دسترسی به پنل رو گرفته بودند ... ( دانلودها رو متوقف کردم و باز هم نتونستم وارد پنلم بشم . یعنی اصلا سایتش باز نمیشد !!!!!!!!!!!! اما دیگر سایت ها عین کره باز میشدن! ) بعد از دانلود 980 مگ دیگه واقعا مشکوک شدم! واسه همین کلا دانلودها رو متوقف کردم و مودم رو خاموش و روشن کردم . اما باز با کمال تعجب دیدم دیگه اصلا مودم کانکت نمیشه !!! چندین و چند بار این کارو کردم و نشد که نشد و اینترنت تا همین یکی دو ساعت پیش قطع بود ...

خلاصه در جلوی چشمانم مخابرات دست به دزدی علنی زد . اگه دیدین سرعت دانلود شبانه بیش از 16 کیلوبایت هست ، دانلود نکنید که مخابرات داره ازتون دزدی میکنه .

از همه جالب تر اینه که الان پنل کاربری باز شده اما تنها تا بیستم آذر لاگ مصرف اینترنتی میده (connection log) . ولی اون 987 مگم مصرف شده و جلوی Recharg نوشته 1G .... یک دزدی تمام عیار . بهتره بگم یک دله دزدی تمام عیار که البته وقتی برای کاربرای زیادی این اتفاق بیفته سود زیادی برای مخابرات در پی داره و نمیشه بهش گفت دله دزدی ...
    فکر کنم دیشب سیستم خراب بوده چون امروز صبح دیدم که اصلا به اینترنت کانکت نشدم تا الان هم جواب نمی داد.
    بعید می دونم قضیه این حرفها باشه .چون در نرم افزارهای محدود کننده پهنای باند هر رولی که بالاتر باشه اجراش نسبت به بقیه ارجعیت داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا قبول که اینا اشتباه کردند
    ولی این دلیلش نیست که شما با این لحن حرف بزنید

11. این کاربر از armdvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •