درود،
دستگاه خیلی خوبی خریداری کردی... فقط از بدشانسی هست که چنین مشکلی پیش اومده... ببنید اول از همه اینکه اگه تهران هستید در صورتیکه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده بهترین کار مراجعه به همون شرکتی هست که کم و بیش تلویزیون های فیلیپس رو وارد می کنه... اگه قرار باشه کسی بتونه این مدل از تلویزیون ها رو (به خاطر پیچیدگی زیاد) بتونه تعمیر کنه قاعدتا نمایندگی انتخاب معقول تری هست تا تعمیرکارهای متفرقه....
خیلی مطمئئ نیستم که ایراد از منبع تغذیه و یا پاور دستگاه باشه چون نباید بعد از چند ثانیه مشکل برطرف بشه... بله اگه از این تلویزیون های لامپی قدیمی بود که تو مدارهای تغذیه آن ها از های ولتاژ استفاده می شد یه همچین مشکلی شاید توجیه داشت ولی این تلویزیون بعیده.
من جای شما بودم این کارا رو می کردم :
1- با بخش فنی و پشتیبانی تلویزیون های فیلیپس مکاتبه می کردم و مشکل پیش آمده را توضیح می دادم (معمولا وب سایت بخش بریتانیا فیلیپس خیلی سریع و دقیق پاسخ می دن) و از اونا راهنمایی می خواستم
2- تلویزیون رو با آخرین آپدیتی که وجود داره، آپدیت می کردم
3- در صورتیکه این مشکل با چند ثانیه صبوری خود به خود حل می شه ترجیح می دادم که دستگاه رو به دست تعمیر کارایی که از روی شانس و حدس و گمان کاری انجام می دن ندم.
دفتر نمایندگی و تعمیرگاه مرکزی فیلیپس در میدان فردوسی، ساختمان فیلیپس واقع شده.... در مورد لوازم هم باید باشه چون مشکل عمده ای نداره دستگاه شما در صورتیکه که نیاز به قطعه خاصی داشته باشه که این جا موجود نباشه... خود تعمیرگاه مرکزی قطعه مورد نظر رو از اون ور سفارش می ده و همچین مشکلی هم نباید هزینه چندانی داشته باشه... وقتی یه تی وی هزینه بر می شه که ال سی دیش ایراد داشته باشه.
امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
دوست عزیز سلام ممنون از راهنماییتون من ساکن اصفهان هستم و با یکی از نمایندگیهای فیلیپس در اصفهان تماس گرفتم و مشکل رو براشون توضیح دادم در جواب بهم گفتند ممکنه اشکال از پاور باشه و قبلا هم چنین موردهایی در مورد تلوزیون فیلیپس داشتن.به هر حال بیشتر تحقیق میکنم تا یه تعمیرکار معتبر و خوب پیدا کنم .بازم ممنون.