تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 102 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام حالا که حضرتعالی این قدر در زمینه فیلیپس فعالیت دارین خواهشا یه نامه ائی به این شرکت بنویسید و از اونا درخواست کنین تا اپدیتی بزارن که بتونه فارسی را پشتیبانی کنه . هم زیر نویس هم تله تکست و هم منو . از دست ما هم اگر کمکی برمیاد بگین . ضمنا اگر امکان داشته باشه متنی انگلیسی تهیه کنین و اونو به همه ما بدین تا اونو همزمان یا با فواصل مشخصی به ادرس الکترونیکی شرکت فیلیپس ارسال کنیم اگر تعداد درخواست کنندگان زیاد باشه حتما به اون پاسخ میدن .
    این اصطلاح ----t چیه میشه در موردش توضیح بدین . ممنون

2. 3 کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام حالا که حضرتعالی این قدر در زمینه فیلیپس فعالیت دارین خواهشا یه نامه ائی به این شرکت بنویسید و از اونا درخواست کنین تا اپدیتی بزارن که بتونه فارسی را پشتیبانی کنه . هم زیر نویس هم تله تکست و هم منو . از دست ما هم اگر کمکی برمیاد بگین . ضمنا اگر امکان داشته باشه متنی انگلیسی تهیه کنین و اونو به همه ما بدین تا اونو همزمان یا با فواصل مشخصی به ادرس الکترونیکی شرکت فیلیپس ارسال کنیم اگر تعداد درخواست کنندگان زیاد باشه حتما به اون پاسخ میدن .
    این اصطلاح ----t چیه میشه در موردش توضیح بدین . ممنون
    درود،
    صحبتی که می کنید در صورتی امکان پذیر بود که حداقل یک نمایندگی حتی نامعتبر! ولی با ارتباط مستقیم با شرکت فیلیپس در ایران وجود داشت! ای کاش با نامه نگاری و مکاتبه می شد این مشکل رو حل کرد ولی داستان خیلی پیچیدست... متاسفانه چند ماه پیش همین روشی که شما بهش اشاره کردین را به شدت پیگیری کردم... پیگیری های بنده و نامه نگاری با بخش ارتباط با مشتریان فیلیپس در نهایت یک نتیجه داشت و آن اینکه شرکت فیلیپس نمایندگی رسمی در ایران ندارد و هر آنچه وارد ایران می شود به صورت واسطه ای و از طریق کشورهای عربی است و اگه بخوام بهتر بگم اونا کشوری رو مشتری می دونن که به صورت مستقیم خرید می کنه و نه با هزار جور واسطه بین المللی، خلاصه جوابی که دادن : از آنجایی که ما مستقیما در بازار ایران فعالیت نمی کنیم؛ نمی توانیم برنامه ریزی جامعی هم برای مشتریان ایرانی داشته باشیم... و تا اطلاع ثانوی نیز امکان ارائه هر گونه آپدیت برای فارسی سازی منوهای تلویزیون ها و یا پشتیبانی از فونت فارسی منتفی است.
    ببنید موضوع اینه که من حتی آنلاین هم با یکی از مسوولین مربوطه بخش خاورمیانه این کارخانه هم صحبت کردم که فقط از این بابت که به کاربران ایرانی نمی تونن خدمات شایسته ای بدن اظهار تاسف کرد... خودشون هم به بازار فوق العاده ایران اشراف داشتن ولی به دلیل عدم فعالیت مستقیم...... خدماتی هم به من و شمای ایرانی که پول بابت محصولاتشون می دیم، نمی دن...اینکه چرا نمایندگی فعالی وجود نداره رو احتمالا شما بهتر از من می دونید و بهتره بحث تکراری نکنیم و فقط افسوس بخوریم که ما هم مثل همه مردم دنیا با نتیجه تلاشمون محصولی رو خریداری می کنیم و امیدواریم بتوینیم ازش حداکثر استفاده رو کنیم اما با این تفاوت که حتی از کوچک ترین خدمات و پشتیبانی ها محروم هستیم!!!

دوست عزیز ----t

Digital Video Broadcasting — Terrestrial اختصاری این کلمات است و به معنی همان گیرنده زمینی امواج رادیویی دیجیتال است.
    Last edited by sound.vision; 23-06-2012 at 21:20.

4. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز سلام ممنون از راهنماییتون من ساکن اصفهان هستم و با یکی از نمایندگی‌های فیلیپس در اصفهان تماس گرفتم و مشکل رو براشون توضیح دادم در جواب بهم گفتند ممکنه اشکال از پاور باشه و قبلا هم چنین موردهایی در مورد تلوزیون فیلیپس داشتن.به هر حال بیشتر تحقیق میکنم تا یه تعمیرکار معتبر و خوب پیدا کنم .بازم ممنون.
    Last edited by cherry20; 24-06-2012 at 00:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود،
    دستگاه خیلی خوبی خریداری کردی... فقط از بدشانسی هست که چنین مشکلی پیش اومده... ببنید اول از همه اینکه اگه تهران هستید در صورتیکه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده بهترین کار مراجعه به همون شرکتی هست که کم و بیش تلویزیون های فیلیپس رو وارد می کنه... اگه قرار باشه کسی بتونه این مدل از تلویزیون ها رو (به خاطر پیچیدگی زیاد) بتونه تعمیر کنه قاعدتا نمایندگی انتخاب معقول تری هست تا تعمیرکارهای متفرقه....
    خیلی مطمئئ نیستم که ایراد از منبع تغذیه و یا پاور دستگاه باشه چون نباید بعد از چند ثانیه مشکل برطرف بشه... بله اگه از این تلویزیون های لامپی قدیمی بود که تو مدارهای تغذیه آن ها از های ولتاژ استفاده می شد یه همچین مشکلی شاید توجیه داشت ولی این تلویزیون بعیده.

من جای شما بودم این کارا رو می کردم :
    1- با بخش فنی و پشتیبانی تلویزیون های فیلیپس مکاتبه می کردم و مشکل پیش آمده را توضیح می دادم (معمولا وب سایت بخش بریتانیا فیلیپس خیلی سریع و دقیق پاسخ می دن) و از اونا راهنمایی می خواستم
    2- تلویزیون رو با آخرین آپدیتی که وجود داره، آپدیت می کردم
    3- در صورتیکه این مشکل با چند ثانیه صبوری خود به خود حل می شه ترجیح می دادم که دستگاه رو به دست تعمیر کارایی که از روی شانس و حدس و گمان کاری انجام می دن ندم.

دفتر نمایندگی و تعمیرگاه مرکزی فیلیپس در میدان فردوسی، ساختمان فیلیپس واقع شده.... در مورد لوازم هم باید باشه چون مشکل عمده ای نداره دستگاه شما در صورتیکه که نیاز به قطعه خاصی داشته باشه که این جا موجود نباشه... خود تعمیرگاه مرکزی قطعه مورد نظر رو از اون ور سفارش می ده و همچین مشکلی هم نباید هزینه چندانی داشته باشه... وقتی یه تی وی هزینه بر می شه که ال سی دیش ایراد داشته باشه.

امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه

دوست عزیز سلام ممنون از راهنماییتون من ساکن اصفهان هستم و با یکی از نمایندگی‌های فیلیپس در اصفهان تماس گرفتم و مشکل رو براشون توضیح دادم در جواب بهم گفتند ممکنه اشکال از پاور باشه و قبلا هم چنین موردهایی در مورد تلوزیون فیلیپس داشتن.به هر حال بیشتر تحقیق میکنم تا یه تعمیرکار معتبر و خوب پیدا کنم .بازم ممنون.

7. این کاربر از cherry20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    در مورد PHILIPS 50PFL7956

اطلاعاتي دارين؟ ؟ با توجه به اينكه وضوحش 1080*2560 هستش مگه اين مدل فرمتش 21:9 نيست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    در مورد PHILIPS 50PFL7956

اطلاعاتي دارين؟ ؟ با توجه به اينكه وضوحش 1080*2560 هستش مگه اين مدل فرمتش 21:9 نيست؟
    درود،
    فرمت این تلویزیون همون 21:9 هست و وضوح هم درست گفتید اگه می بینید تراکم پیکسل در این مدل متفاوت از سایر مدل های استاندارد هست به این دلیله که نسبت طول به عرض صفحه نمایش این دستگاه متفاوت است.

/

Last edited by sound.vision; 01-07-2012 at 10:11.

10. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

sound.vision عزير تشكر
    ميشه با 9705 و 9706 مقايسش كنين؟ نظرتون نسبت به اين جور مدل ها(با اين طول و عرض) چيه؟ كاربرد اصليش فقط براي فيلم سينمايي هست؟ يا برنامه هاي تلويزيوني رو هم به خوبي ساپورت ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

sound.vision عزير تشكر
    ميشه با 9705 و 9706 مقايسش كنين؟ نظرتون نسبت به اين جور مدل ها(با اين طول و عرض) چيه؟ كاربرد اصليش فقط براي فيلم سينمايي هست؟ يا برنامه هاي تلويزيوني رو هم به خوبي ساپورت ميكنه؟
    خواهش می کنم...

ببنید این مدلی که شما انتخاب کردین مشخصات فوق العاده ای داره به خصوص که نسبت به 9705 دو گزینه قابل توجه داره و اونم قابلیت ضبط برنامه و دیگری FreeView HD.... اما با تمام این تفاسیر اگر قرار بر مقایسه باشه، گوی برنده دست سری 9 هزار هست حالا چه مدل قدیمیش یعنی 9705 و چه مدل جدیدترش یعنی 9706... مشخصات پنل و صدای سری 9 هزار جزء بهتریناست و از طرفی اگه اهل 3بعدی باشی... سری 9 هزار قابلیت های بیشتری داره.... چند نمونه عمده که باعث تفاوت می شن : مثل کنتراست، زمان پاسخگویی پنل، بیت و... هست که در سری 9 هزار این مشخصه ها به مراتب بالاتر هستند.... هر چند که این مدلی هم که شما انتخاب کردی به طور قطع نیازهای هر کاربری رو برطرف و اونو راضی می کنه....

اما در مورد فرمت تصویر 21 به 9 باید بگم که بستگی به نیاز سلیقه خودتون داره... گاهی فیلم های رایجی هم که به دستمون می رسه بالا و پایین صفحه مشکی شده و شاید از اون تصویر کوچیک که مثل یه نوار وسط پنل تلویزیون هست گلایه داشته باشیم (تصاویر ویدیویی عریض!) ... اگه پنل تلویزیون عریض تر باشه قاعدتا با چنین مشکلی مواجه نمی شیم از طرفی به اینم باید توجه کرد که بیشتر تصاویر امروزی فرمت 16 به 9 دارند بنابراین اگه بخواید به صورت فول اسکرین تصاویر رو تماشا کنید دچار پدیده دفمورمینگ می شید و اگر بخواید به صورت استاندارد نگاه کنید کناره های پنل مشکی خواهند موند... در کل به کاربری شخص بستگی داره... ولی اگه کاربریش براتون امکان پذیر باشه... مطمئن باشید لذت تماشا کردن فرمت 21 به 9 فوق العاده بی نظیره
    Last edited by sound.vision; 01-07-2012 at 21:02.

13. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان قابلیت dual view روی این led هایی که الان داخل بازار هستش وجود داره ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان مدل 5507 یا 7606 رو بخرم این مشکل زیرنویس که می گین مگه فونت عربی نداره واسه زیرنویس ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •