یه نقل از یکی دوستان در سایت زومیت
دوستان این درسته ؟
اونی که اون کامنت رو گذاشته منم
تکمیل شدش رو هم میخوندی داداش. یعنی این:
موضوع خیلی مهم در مورد اینترنت 1 ترابایت بین الملل پیشگامان و پیوستن فن اوا به 1 ترابایتی ها
در تاریخ 27 آذر یکی از پیشگامانی های عزیز وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! خلاصه اول گفتیم حتما مشکل از پنل یا چیز دیگه ای هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل برای سرعت 16 مگابیت قابل تمدیده
اینم شکایتم از پیشگامان به 195 در تاریخ 28 آذر:
امروز 29 آذر مجدد تماس گرفتم ( چون تو پنل 1 ماهه پیشگامانی ها اضافه شده بود ولی تو پنل 3 ماهه، همون 300تاست ) و طرف گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده بوده و این ماهانه قابل تمدیده! ولی اینکه چرا تو تمدید 3 ماهه ها نیست رو دیگه خدا میدونه! حالا 195 بهشون چیزی گفته یا نه اونم خدا میدونه! دروغ یا راست بودنش زمانی معلوم میشه که 1 ماه بگذره و مجدد در پنل برای تمدید بیاد. گرچه صدای امروزیه رو ضبط کردم که اگه ماه بعدی تو پنل نیومد بتونم شکایت کنم ( همچنان منتظرم ببینم آسیاتک تغییر میده تا 4 دی که 1 ماه همینجا بمونم تا تعرفه ها ثبات پیدا کنه ) یا اگه تغییر نده برم جای دیگه
فن آوا هم فعلا فقط تو پنل به 1 ترابایتی ها پیوسته و هنوز تو سایت اصلیش تغییر رو اعمال نکرده: