سلام دوستان.چطوری میتونم تو لیگ بیام؟
سلام دوستان.چطوری میتونم تو لیگ بیام؟
عادل جان این فلش های رنگی توی بازی خیلی موثر هستن . درصورتیکه بنفش باشن حدود 10 واحد از قدرت تیم کم میکنن و در صورتیکه قرمز باشن حدود 10 تا اضافه میکنن . حتما که نباید همه تیمها رو ببریم توی واقعیت هم همینطوره شما به آمار بردو باخت همین لیورپول نگاه کن .
اصلا قشنگی بازی به همین بردو باختشه وگرنه مزه نداره همه تیمها رو از یک طرف ببریم و با خوبی و خوشی پرونده لیگو ببندیم بدون اینکه از دماغ یکی خدای نکرده یه ذره خون بیاد .
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
برنامه هفته دهم مسابقات
بارنلی -----------------------------------------منچستر یونایتد---------------------------------- (برگزار شد)
هول سیتی ----------------------------------اورتون----------------------------------------------(برگزار شد)
ویگان----------------------------------------- چلسی--------------------------------------------(برگزار شد)
استوک سیتی ------------------------------لیورپول -------------------------------------------- (برگزار شد)
آرسنال -------------------------------------- تاتنهام---------------------------------------------فردا تا ساعت 3 بعد از ظهر
منچسترسیتی------------------------------ساندرلند-------------------------------------------فردا ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 01:23.
چه طوره الان که تازه سر شب هستش یکمی بحث کنیممن که تا هر وقت بخواید هستم.
من behrooz تقاضای شرکت دارم.ممنون.
وحید هفته بعد با من داری ؟
میتوی آپشن فایلتو آپلود کنی تا ترکیبمو بچینم . علاوه بر این قدرت تیممو هم به حالت دیفالت قرار میدم چون قرار شد آینده آپشن فایل بچه ها رو به روز کنیم توی آپشن فایل نهایی بچه ها وقتی با کامپیوتر بازی میکنن قدرت حریف حالت دیفالته .
مگه تو میزبان نیستی؟ اگر می خوای ترکیب بچینی سیو کن و اونا که به صورت form در سیو بازی هستش برای من بفرست.وحید هفته بعد با من داری ؟
میتوی آپشن فایلتو آپلود کنی تا ترکیبمو بچینم . علاوه بر این قدرت تیممو هم به حالت دیفالت قرار میدم چون قرار شد آینده آپشن فایل بچه ها رو به روز کنیم توی آپشن فایل نهایی بچه ها وقتی با کامپیوتر بازی میکنن قدرت حریف حالت دیفالته .
راستی من هنوز دسته نخریدمیه مدل خوب میشه بگی من هر وقت دسته خریدم زود خراب شده.البته اگه فردا مغازه ها باز باشن.
بعد من یعنی با دیفالت تیم تو بازی کنم؟حالا که ما با همه تیم های بچه ها باختیم باید از این بعد با حالت دیفالت بازی کنی خیلی عالیه دوباره همون قضیه ذرت و مرت میاد وسط![]()
اقایون من بازی رو 1-0بردم . اینم سیواینم آمار جان من فقط آمار رو نگاه کن مالکیت توپ رو داشته باش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آرمین جان اگه از این به بعد عکس کوچیک بذاری خیلی بهتره
آرمین جان ماشالا خوب همه رو لوله کردیا . توی آپشن فایل شما قدرت آرسنال کم شده یا نه میشه یک چکی بکنی ؟
راستی چطوری تونستی 70 درصد بازی مالکیت توپ داشته باشی ؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه .
آره آرمین خوب بردی اونم با این بازیکنان توی زمین بارونی!!
حسین میشه این قسمت آخر رو توضیح بدی؟یعنی منظورت اینه که تیم حریف سیستمش رو عوض میکنه یا اینکه بخوای نخوای متعادل میشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)