کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی لینکی واسه دانلود final cut movie نداره ؟به این برنامه احتیاج دارم در ضمن میشه یه مختصر توضیحی در باره اینکه چطور با تونل کار کنیم بدهیدو اینکه کدوم ورژنش بدرد میخوره اخه من یه ورژنش دارم که واسه اجراشدنش باید روزتا نصب بشه تازه بعد اجرا هیچ کاری نمیکنه کتکش بزنم؟؟ممنون
Last edited by hanoo; 09-08-2010 at 21:38.
سلام کسی لینکی واسه دانلود final cut movie نداره یا هر برنامه ای که مثل ویدیو استودیو ۱۰ کار میکنه؟
ای پی که تعریف میکنیم اگر ۱۲۷.۰.۰.۱و ۸۰۸۰ باشه که بازهم مثلا از ایتونز دانلود کنیم همون ارور ۱۰۰۹ را میده اگر یک اپی دلخاه بدیم دیگه هیچ سایتی را باز نمیکنه میشه راهنمایی کنید؟
سلام دوستان من بابیلون رو نصب کردم ولی فقط آنلاین میشه ازش استفاده کرد و اون پکیج های فارسی ویندوز رو هم که نمیشه نصب کرد ؟!؟!؟! اینجوریه یا راه حلی داره ؟!!؟
سلام.من لینکهای فینال کات استودیو را پیدا کردم فقط یک سوال دارم من فقط در حد ادیت فیلم می خوام ازش استفاده کنم مثلا چند تیکه فیلم را سر هم کنم یا از توشون یه تیکه در بیارم و یا روی قسمتیش اهنگ بگذارم واسه داشتن این امکانات باید هر ۷ دی وی دی که لینک دادید را دانلود کنم یا اولی را دانلود کنم کافیه گرچه اون هم ۳ گیگ حجمشه؟ایا نرم افزارکم حجمتری نیست که همین امکاناتی را که من میخوام داشته باشه؟
سلام دوستان کجا می تونم تو پایتخت نرم افزارای کرک شده مک رو پیدا کنم؟اصلاً مثل کینگ برای ویندوز،پکی هست که اکثر نرم افزارای کاربردی مک رو داشته باشه؟
دوسته عزیز بابیلون مک انلاینه فقط!!
از dictionary خوده مک چرا استفاده نمی کنی؟!
از final cut express یا camtasia می تونی استفاده کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)