دوستان سلام!
تا سقف 60 تومن بهترین مودم وایرلس کدومه الان و چرا؟
دوستان سلام!
تا سقف 60 تومن بهترین مودم وایرلس کدومه الان و چرا؟
دوستان من می خوام با لپ تاپ و گوشیم از طریق مودم وایرلس به اینترنت وصل شم خونه 130 متره بین مدل TPLINK 8961ND و 8951 و 8950 موندم لطفا کمک کنید من فقط از طریق وایرلس میخوام وصل شم و از پورت LAN استفاده نمی کنم و حد اکثر سرعتی که از ISP میگیرم 256 هست.
سلام.
D-Lin 2640U...56.000
به دلایل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ایضا کانفیگ بی درسر و امکانات وایرلس قوی!
سلام!
خیلی ممنون از راهنماییتون اما احیانا مدلای TP-Link بهتر نیسن؟ بهترین مدل TP-Link تا سقف 60 تومن کدومه؟
سلام.
شما از چه لحاظی میگین بهترن!؟!؟!؟!
اگر گیمینگ بی سیم انجام نمیدین و به امکانات اضافه و پهنای باند زیاد نیازی ندارین، همین مدل کاملا کاراست.
TP-Link8901...56.000
این دو برند هیچ ارجحیت و برتری نسبت به هم ندارن و هر دو برندهای با کیفیت و خوبی هستن. به شخصه از
هر دو استفاده کردم و تفاوتی رو حس نکردم!
سلام!
والا از لحاظ فنی من هیچ سررشته ای در این باره ندارم. از دوستان اینطور شنیده بودم.
این مدلی که گفتید سری Nهم داره؟
این مدل چطوره و تفاوتش با اون دو مدل که معرفی کردید چیه؟:
TP-Link8951
عزیز مدل با مدل فرق میکنه.هیچ نظر قطعی نمیشه داد این برند بهتره یا بدتر.به نظر من اگه 20 تومان اختلاف زیادی (در نظر شما به حساب نمیاد) یک مدل بگیرین که از سری n پشتیبانی کنه.2 روز دیگه میبینین به کارتون میاد.آخه خیلی پولی نیست.
(اینم در نظر داشته باشید که گیرنده شما هم برای سرعت بیشتر باید از سری n پشتیبانی کنه که اونم باز جزییات داره)
ممنون از راهنماییتون. فقط منظورتونو از گیرنده نفهمیدم ..... .
از بین دو مدل 2640u و 2730u کدوم یک رو پیشنهاد میدید؟
دوسته عزیز با توجه به اینکه شما میخواین از لپ تاپ و موبایل استفاده کنید توصیه من به شما :
TP-TD8901G هستش که 1 آنتن 5 DB داره که برد خوبی داره و مناسب کارتون هستخیلی ممنون . بعد اینا با ADSL مخابرات سازگار هستن ؟TP-Link 8901...54.000
D-Lin 2640U...56.000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)