سلام.
مخابرات از امشب شد ساعت 2 ...
تا الان دانلود کردم 100 مگ ازم کم کرد ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
مخابرات از امشب شد ساعت 2 ...
تا الان دانلود کردم 100 مگ ازم کم کرد ...
خب یه سرعت بالاتر بگیر تا این یه ساعت دانلود رو جبران کنی!! اینقدرم گریه نکنی!...
تایید میشه سرعت کمتر شده - البته من خودم ندارم اما همسایه روبروییمون داره ، از اون پرسیدم گفت خیلی کمتر شده
احتمال زیاد همون اثرات اینترانت ملیه..... .
پارس انلاین هم من شنیدم خوبه . یه مغازه موبایل فروشی چند ساله از پارس انلاین داره میگیره تا حالا که سرعتش خوب بوده
من چک کردم سرعت دانلودش با idm زیر 30کیلوبایت نمی آمد. البته اکانتش 128کیلوبیت است . شبانه هم تقریبا همین سرعته (از منزل وقتی کانکت میشه) .
رزنت هم بدک نیست سرعتش برا 512کیلوبیت تو روز معمولا 100کیلوبایته .
حتی 170کیلوبایت هم داره تو روز (یکی از آشناهامون تقریبا 2ساله که از رزنت اینترنت میگیره ( 512سه ماهه9گیگ)) . شبانش هم معمولا بین 50 تا 65کیلوبایت سرعت میده . دیگه نمیدونم از شما چجوریه سرعتتون که ناراضی هستید..
فرقی نمیکنه ...
فکر کنم به همه حدود 100 کیلو بایت در ثانیه سرعت میده ...
برا من که اینجوریه ... (512 دارم ، در اصل باید 64 صرعت بده)
می دونی قیمتهای سرویس 512 رزنت چه قدره؟ شما خودت حاضری کدوم سرویس رو بخری؟
یه ماهه 512 حجم 1 گیگ = 12000 تومن
یه ماهه 512 حجم 2 گیگ = 15000 تومن
یه ماهه 512 حجم 4 گیگ = 20000 تومن
یه ماهه 512 حجم12 گیگ = 32000 تومن
یه ماهه 512 حجم20 گیگ = 47000 تومن
یه ماهه 512 رزنت از مخابرات تعرفه جدید 2تومن گرونتره . البته اگه سه ماهه بگیری یه کم ارزونتر میشه ولی بازم ارزش نداره ....
قبلا 3 ماهه 512 و 9گیگ حجم میشد 37800نومن.
بعدا به کم گرونترش کردن همین سرویسو اگه اشتباه نکنم 43000 نومن میدادن که حتی از مخابرات هم ارزونتر میشد.
اما مثل اینکه حالا 3گیگ هم کمترش کردن
عکس پیوست قیمت 6گیگ سه ماهه 512 رزنته
![]()
سلام بچه ها مخابرات دارم شرکت عزیزان د ز د !!
این دوتا پست رو بخونید ببینید که همینطوریه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lاین مخابرات که یکم نسبت به شرکتای دیگه خوب بود اونم خرابش کردن رفتـــ...
لعنت بهشون.
این 6 گیگ ترافیک کل هست بازم میشه ماهی دو گیگ، شما هر گیگ اضافه که بخوای بخری 4200 تومن هست ولی مخابرات 3000 ! ببین یه چیری بهت بگم رزنت فقط زمانی خوبه که پول خوب بدی!
حالا تازه من اصلا نمیتونم 256 و 512 شارژ کنم چون به کاربران خانگی نمیدن... (توی لیستم نیست)
آقایون فکراتون رو بذارید رو هم ببینیم باید چکار کنیم!
الان مخابرات 128 بگیریم (8000 تومنی) سرعت روز و شبش چه قدره؟ به نظر من اگه سرعت روز و شبش حداقل 32 باشه میصرفه...
همین الان به یکی از آشناها که کارمند مخابرات هست زنگ زدم بهم گفت این قضیه تغییر تعرفه های اینترنت با توافق 9 شرکت ارائه دهنده اینترنت توی کشور بوده و بخشنامه اش اومده که توی کل کشور اجرا بشه! حالا من موندم مخابرات چرا با اینها توافق کرده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)