تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 95 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فعال کردن قابلیت ضبط تلوزیون روی USB سری 6
    فعال کردن قابلیت پخش فیلم USB سری 5
    فعال کردن قابلت تغییر اندازه تصویر هنگام پخش فیلم USB
    , ....
    درود دوست گرامی

دوست عزیز همین الان خیلی از دوستان با دستکاری منوی مخفی کار دست خودشون می دن علیرغم همه تذکراتی که در مورد رعایت موارد احتیاطی گفته می شه حالا شما از این آموزش ها هم بخواید بذارید که .... .
    تمام این آموزش هایی که در مورد انواع دستکاری ها در این سایت هست ریسک بالا نیومدن پنل رو دارند . بعضی هم واقعا های ریسک هستند و کار شما رو تا تعویض برد هم پیش می بره .
    یک مورد ساده که فعال کردن پلیر B550 برای نمایش فیلم هست و خیلی هم به این داستانها نیاز نداره رو که خودم شخصا انجام دادم ملموس ترین نتیجه ظاهریش کند شدن واکنش پنل نسبت به ریموت کنترل به طور کاملا مشخص هست . حالا آیا عوارضی دیگری در بلند مدت داره یا خیر که زمان مشخص می کنه . تمام این دستکاری ها بدون عواقب نیست . این ضبط کردن هم محدود می شه به ضبط تصاویر دریافتی تیونر رو حافظه داخلی پنل تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر پیشرفت بیشتری حاصل شده باشه که اونهم اصلا مزیتی نیست .

به نظر شخصی خودم تنها موردی که ارزش داره ریسکش رو بکنید پخش کدک DTS هست که فکر نکنم از این دوستان محترم همچین بخاری بلند بشه . البته چند تا idea داده بودند توی سایتشون !!!

2. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم تو پست اولم گفتم که این کار افراد حرفه ایه و خطر بالا نیومدن تلوزیون هست. اما این دلیل نمیشه که این مطالب گفته نشه. مسلما همه افرادی که میان اینجا مبتدی نیستند. کسی که ریسکو قبول میکنه سودشم میبره. یادتونه اون اوایل جی تگ کردن ریسیورها رو فقط افراد حرفه ای انجام میدان. چندتا ریسیور هم خراب کردن اما بعدا کلی از این کار کسب درآمد کردن تا به یه کار ساده و عمومی تبدیل شد.
    در مورد کدک DTS هم حق با شماست فغلا راهی پیدا نکردن. اما با وارد شدن سری C که این کدک رو ساپورت میکنه شاید بتونن برنامه اشو به سری B هم انتقال بدن. چون فکر نمیکنم سخت افزار تغییر زیادی کرده باشه.

در ضمن اگه آموزش فعال کردن فیلمو تو سری پنج رو قرار بدیدن بسیار ازتون ممنون میشم.

4. 2 کاربر از kaveh_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود دوست گرامی

دوست عزیز همین الان خیلی از دوستان با دستکاری منوی مخفی کار دست خودشون می دن علیرغم همه تذکراتی که در مورد رعایت موارد احتیاطی گفته می شه حالا شما از این آموزش ها هم بخواید بذارید که .... .
    تمام این آموزش هایی که در مورد انواع دستکاری ها در این سایت هست ریسک بالا نیومدن پنل رو دارند . بعضی هم واقعا های ریسک هستند و کار شما رو تا تعویض برد هم پیش می بره .
    یک مورد ساده که فعال کردن پلیر B550 برای نمایش فیلم هست و خیلی هم به این داستانها نیاز نداره رو که خودم شخصا انجام دادم ملموس ترین نتیجه ظاهریش کند شدن واکنش پنل نسبت به ریموت کنترل به طور کاملا مشخص هست . حالا آیا عوارضی دیگری در بلند مدت داره یا خیر که زمان مشخص می کنه . تمام این دستکاری ها بدون عواقب نیست . این ضبط کردن هم محدود می شه به ضبط تصاویر دریافتی تیونر رو حافظه داخلی پنل تا اونجایی که من اطلاع دارم مگر پیشرفت بیشتری حاصل شده باشه که اونهم اصلا مزیتی نیست .

به نظر شخصی خودم تنها موردی که ارزش داره ریسکش رو بکنید پخش کدک DTS هست که فکر نکنم از این دوستان محترم همچین بخاری بلند بشه . البته چند تا idea داده بودند توی سایتشون !!!
    سلام بر دوست گرامی جناب پیمان
    چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم
    اطلاعات جالبی هست که شما اینجا نوشتی.
    یکی از دوستان با صدای dts مشکل داشت راه حل ساده برای تبدیل فیلمهایی که صدای dts دارند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل اجراست و حتی برای اونهایی که فرمت تصویرشون توسط این lcd ساپورت نمی شه
    اگر شما این فایلها رو DEMUX کنید تصویر و صدا کاملاً جدا میشه و بدون افت کیفیت میتونید فرمت رو عوض کنید به کانتینرهایی مثلMKV که بشه پخش کرد صدا هم راحت با سیستم حرفهای شما کمتر از 3 دقیقه به ac3 تبدیل میشه حالا اگه کسی خواست بگه تا بیشتر توضیح بدم پیمان جان فقط بگم که با نرم افزار TSMUXER که اصالتاً روسی هست میتونی حتی l5.1 رو به l4.1 تغییر بدی امیدوارم اینها به درد دوستان بخوره در مورد صدا هم میشه از نرم افزار EAC3to استفاده کرد که اگه خواستید بعداً راجبش توضیح میدم فعلاً تو شرکت سرم شلوغه نمی تونم کامل توضیح بدم ولی اگه دوستان خواستند اوضاع فرق میکنه

6. 4 کاربر از hasan1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    با وجود تمام تلاش ها و خواندن تاپیک های این فروم، این b690 ما
    نه اینترنتش فعال میشه نه تلتکسش و با اینکه در تنظیمات infolink country، کشور مالزی را انتخاب کردم بازم تاثیری نکرد . دیروز با vip سامسونگ تماس گرفتم گفت خیلی از b690 های موجود این مشکلو دارن و فقط با تعویض بورد درست میشه . گفت خیلی از افراد همین مشکل رو دارن و سر نوبت هستن. بعد شماره تماس گرفت تا بعدا بیان برای تعویض. حالا به نظر شما واقعا میشه بهشون اعتماد کرد که بورد اورجینال رو با یه بورد دیگه عوض کنن؟ ارزشش رو داره که این کارو انجام بدم؟ تعویض بورد چطور انجام میشه، کل قاب پشت تلویزیون باید باز بشه یا درپوش داره؟ بوردی که عوض میکنن چه اندازست و چقدر از قطعات و مدارات اصلی tv رو شامل میشه؟ (ببخشید که سوال‏ها زیاد شد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون.این MKV h264 نسبت به اون یکی که کیفیتش پایینتر نیست؟؟؟
    راستی برای اون صدا که گفتی ساپورت نمیکنه چیکار کنم؟؟فرمت خاصی هست تو بازار که اونو بگیرم که ساپورت کنه؟؟؟

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

ابی خان باز مزاحم شدم.یه سوال در مورد منو مخفی؟

ال سی دی رو باید در حالت استاند بای بزارم و به ترتیب دکمه های زیرو بزنم تا بیاد و یا در حالت روشن؟؟
    1.Info
    2.Menu
    3.Mute
    4.Power
    5.Control
    6.sup option
    7.panel display time
    سلام ابي جان، من نسخه هاي 730 مگابايتي Planet Earth با رزولوشن HD و كدك X264 رو مي تونم اجرا كنم بدون مشكل. ولي FullHd اونرو امتحان نكردم.

9. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام ابي جان، من نسخه هاي 730 مگابايتي Planet Earth با رزولوشن HD و كدك X264 رو مي تونم اجرا كنم بدون مشكل. ولي FullHd اونرو امتحان نكردم.
    راستش فول اچ دی رو میخواستم بدونم اجرا میکنه یا نه.چون اگه اجرا نکنه رفته تو پاچم و باید بندازم دور.کامپیوترمم ضعیفه اجرا نمیکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر دوست گرامی جناب پیمان
    چند وقتی بود اینجا سر نزده بودم
    اطلاعات جالبی هست که شما اینجا نوشتی.
    یکی از دوستان با صدای dts مشکل داشت راه حل ساده برای تبدیل فیلمهایی که صدای dts دارند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل اجراست و حتی برای اونهایی که فرمت تصویرشون توسط این lcd ساپورت نمی شه
    اگر شما این فایلها رو DEMUX کنید تصویر و صدا کاملاً جدا میشه و بدون افت کیفیت میتونید فرمت رو عوض کنید به کانتینرهایی مثلMKV که بشه پخش کرد صدا هم راحت با سیستم حرفهای شما کمتر از 3 دقیقه به ac3 تبدیل میشه حالا اگه کسی خواست بگه تا بیشتر توضیح بدم پیمان جان فقط بگم که با نرم افزار TSMUXER که اصالتاً روسی هست میتونی حتی l5.1 رو به l4.1 تغییر بدی امیدوارم اینها به درد دوستان بخوره در مورد صدا هم میشه از نرم افزار EAC3to استفاده کرد که اگه خواستید بعداً راجبش توضیح میدم فعلاً تو شرکت سرم شلوغه نمی تونم کامل توضیح بدم ولی اگه دوستان خواستند اوضاع فرق میکنه
    سلام
    ممنون میشم که توضیح بدهید که چگونه باید این تبدیلات رو انجام داد (: پیشاپیش سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

من از طریق منوی مخفی اینتر نت رو فعال کردم ولی 4 تا گجت بیشتر نمیده 1.آب و هوا 2.اخبار 3.معلوم نیست چیه 4.آلبوم عکس که بعد از هر بار ورود به اینترنت باید دوباره نصبش کنم!
    برای دیدن یاهو و.. . باید چی کار کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من از طریق منوی مخفی اینتر نت رو فعال کردم ولی 4 تا گجت بیشتر نمیده 1.آب و هوا 2.اخبار 3.معلوم نیست چیه 4.آلبوم عکس که بعد از هر بار ورود به اینترنت باید دوباره نصبش کنم!

سلام
    دوست عزیز این تجربه شخصی من است:
    ابتدا از منو عادی از طریق plug ND PLAY و وارد کردن کد چهار تا صفر تمام تنظیمات را پاک کردم (یا ریست فکتوری) وبعد ابتدا به اینترنت وصل شدم و بعد از آن دکمه اینترنت را زدم. تا دقیقا هنگام راه اندازی اولیه تمام گجت ها از سایت سرور دانلود و نصب شود.

14. این کاربر از abdollah0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما محدود هستيد به همين چهار تا ويدجيت فعلا
    اوني كه شما نميدوني چيه هم يوتيوب هستش

16. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •