آیا لنزهای زایس کپی و فیک هم دارن؟ چطوری تشخیص داده میشن؟
آیا لنزهای زایس کپی و فیک هم دارن؟ چطوری تشخیص داده میشن؟
درود
دوستان چنتا نکته هست بعد از کلی تجربه ی خودم کلی عدسی عوض کردن حالا بهشون رسیدم براتون مطرح میکنم
اول اینکه تنها برند قابل اطمینان که خودم واقعا کیفیت خوبش رو نسبت به بقیه ی عدسی ها تجربه کردم اسیلور هست که عدسی های معمولی رو 30 هزار تومن هست و انتی رفلکسها هم از 130 به بالا
برند اسیلور از فن آوری کریزال استفاده میکنه که باز خود کریزال دسته بندی میشه ولی کریزال معمولی واقعا ضد خش هست کمتر کثیف میشه و چربی راحت از روش پاک میشه و فوق العاده شفاف هستند اگه مدتی استفاده کنید بهیچ عنوان دیگه نمیتونید از عدسی های متفرقه استفاده کنید
نوع بهترش میشه کریزال الیزه که بازم از کریزال معمولی بهتره اثر انگشت روش نمیمونه سختی بیشتری هم داره
در نوع بهترش که میشه کریزال فورته واقعا عالی هستند در طول روز خیلی سخت کثیف میشن خیلی ساده تمیز میشن و مثل کرم زد آفتاب جلوی اشعه مضر افتابو میگیره (spf-25) همیچنین از صدمه دیدن چشم در برابر ال سی دی ها و لامپها جلوگیری میکنه همون نور ابی ساطع میشه از صفحات نماش موبایل رو میگیره و یجورایی مثل عینک افتابی میمونه ولی تیره نیست و پلاریزه نداره
و ی نوع بهتر از اونم هست که فکر نکنم تو ایران پیدا شه من خودم عینک ساده بخوام بزنم کریزال فورته سفارش میدم که 180 تومنه جفتی ولی تفاوتش رو کاملا میتونید احساس کنید
ی مدل هم هست کریزال ترانزیشن نسل 7 که علاوه بر تمام خصوصیات کریزال فورته مانند عدسی های فتو کورومیک در افتاب تیره میشه و در هوای ابری حالت نمیه دودی داره و در محیطهای بسته کاملا شفاف هست (بنده خودم در حال حاضر از این نوع عدسی دارم استفاده میکنم و برای همسرم کریزال فورته معمولی زدم علاقه به ترازیشن ندارن ایشون)
در مورد برندایی که نمیشناسید و به اسم کره و چین درجه یک یا حتی المان میفروشن اصلا استفاده نکنید اکثرا به اسم برند عدسی چینی همون جفتی 30 تومنی میندازن و به اسمای مختلف پول میگیرن از مردم اینم اضافه کنم اسیلور چون برند هست اگه از فروشنده تقاضا کنید معمولا بهونه میارن که نظرتونو عوض کنن چون سود انچنانی نداره براشون!
در کل یا عدسی همون چینی 30 تومنی بندازید یا اگه براتون نوع و مرغوبیت عدسی هائز اهمیت هست بنظرم کریزال اسیلور بهترین انتخاب هست و به قیمت پرداختیش میارزه
موفق باشید
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Last edited by majidw980; 08-10-2015 at 12:48.
سلام
شیشه های ترانزیشن نسل جدید تر شیشه هایی هستند که در حضور اشعه ماورا بنفش تیره میشوند. معمولا سرعت تغییر رنگ بیشتری نسبت به نوع قدیمی تر( فتوکرومیک) دارند. البته خود ترانزیشن هم نسل های متعددی داره و فکر کنم الآن در شیشه های مارک دار نسل هفتم به کار میرود.
جنس خوب و ارزون سراغ ندارم ولی اگر جنس خوب میخواهید یا اسیلور کریزال آلیزه یا اسیلور کریزال فورته یا رودن استوک. من به شخصه اسیلور رو به دلیل کیفیت لایه آنتی رفلکسش و به خصوص رنگ لایه آنتی رفلکس اون و همینطور به خاطر اینکه مارک عدسی روی عدسی ثبت شده و تقریبا امکان تقلب معدود فروشندگان متقلب رو سلب میکنه پیشنهاد میکنم.
3- نمیدونم
4- ضد خش پلاستیک نداریم ولی بعضی هاشون دیرتر خش می افتند. عدسی پلاستیک هر جنسی باشه مراقبت میخواهد. ولی بسته به مارک عدسی طول عمر مفید آنها متفاوت است و دیرتر خش دار میشوند.
5- پلی کربنات از نظر خاصیت آپتیکی ضعیف ترین عدسی است. میتونم با مستندات کامل ثابت کنم. همچنین از لحاظ مقاومت شیمیایی ضعیف ترین ترکیب را در بین عدسی ها دارد و معمولا زودتر خط می افتند. اما در مقابل تقریبا نشکن هستند.
سلام
الکل صنعتی خالص جنس خوب بهترین گزینه است. البته در صورتی که عینک شما کائوچویی نباشد و عدسی شما کیفیت قابل قبولی داشته باشد.
من از الکل «کیمیا الکل زنجان» استفاده میکنم.
اشتباه شد حذف شود
Last edited by howhow; 14-10-2015 at 18:05.
سلام من بعد بیش از 3 سال متوجه خش و لک بر روی عدسی پلاستیکی و حتی بدنه عینکم شدم...
الان میخوام عدسی بگیرم و عینک جدید میشه راهنمایی بفرمایید
1.(شهرستان ما بهترین عدسی که بهت معرفی می کنن عدسی آنتی رفلکس مارک smart vision هستش به قول خودشون کره ایه و یه کارت گارانتی هم میدن باهاش که روش شیشه مارک زده ام با بخار و اینا مارکش معلوم نمیشه بلکه همیشه مارکش معلومه کیفیت عدسیش چجوریه بنظروتون؟؟(حدود120میده فک کنم البته داداشم شماره چشاش کمتر بود 120شد)
2.میتونم عدسی انتخاب کنم که کمتر کثیف شه و چربی نگیره این همش چربی میگیره؟؟چه مارکی خوبه شماره چشام حدود 2 هستش و آستیکماتم هست
3.فرم هم گرونترین فرم هاشون مارکش giorgio valenti هستش که میگه ایتالیاییه و حدود 280 میده البته قیافه هم ندارن...
4.نهایتا شاید بتونم برم اهواز اونجا کسی جایی رو سراغ نداره برای خرید؟؟
بودجه م هم حدود 500 تومن (بیمه دارم این حدودا پول میده)
لطفا کمکم کنید
راستی چند وقت پیش یه طبی آفتابی گرفتم عدسی زایس آلمان به گفته خودش گذاشت (3هفته سفارشش طول کشید در حالی که گفت ارزون 80 تومنی بخوای یه روزه آمادس) و عدسی خالیش حدود 300 شد گرون انداخته بهم؟
بینایی سنج بهم گفت شماره چشمم یکم بهتر شده بعد 3 سال!!مگه میشه مگه داریم
Last edited by howhow; 14-10-2015 at 23:02.
سلام دوستان
چشم های من هنگام کار با کامپیوتر و گوشی و در آفتاب بشدت درد میگیره
ولی اگه عینک آفتابی خوب جلوی کامپیوتر بزنم دردش خیلی کم میشه
چه عدسی و چه مارکی پیشنهاد میکنید؟
نمره چشم هامم نیم هستن
سلام
املاش رو غلط نوشتی ولی عینک جورجیو که اکثرا روی فریم هاش نوشته GV چینی هست و کیفیت متوسط. قیمت هم کمی بالا گفته. متوسط قیمتش حدود 200 هزار تومان هست. عینک ایتالیایی 280؟ مگه میشه مگه داریم!
بعضی مواقع میشه. خدا رو شکر کن بینایی سنج نگفته نمره چشمت بالاتر رفته.
بهترین عدسی آنتی رفلکس موجود در بازار چیه؟
این عدسی های 30-40 رو دو بار گرفتم و بعد از 3-4 ماه خاصیت خودشون رو از دست دادن
من فقط به خاطر درد چشم موقعکار با کامپیوتر و موبایل و نور آفتاب عینک میزنم، البته هر دو چشم نمره دارن ولی زیاد ضعیف نیستن
سلام
بستگی داره چقدر میخواهید هزینه کنید.
اگر هزینه اش براتون مهم نیست ، برای آفتاب میتونید یا عینک دودی بزنید. نمره چشم شما خیلی بالا نیست ، با نصف هزینه یه عینک طبی خوب، میتونید عینک آفتابی خوب تهیه کنید.
برای کامپیوتر و گوشی با دکتر مشورت کنید. صحبت های بنده تجربی هست. بعضی از افراد با عینک آنتی رفلکس مشکلشون حل میشه . اگر شما جز این دسته باشید عینک با عدسی اسیلور تهیه کنید. اگر میخواهید فتوکرومیک هم باشه ، میتونید اسیلور ترانزیشن انتخاب کنید. اگر قیمت مناسب تر بخواهید میتوانید عدسی هایتک تهیه کنید.
بعضی از افراد (البته من خیلی توصیه نمیکنم) برای رفع مشکل شدت نور رایانه ، عینک های فتوکرومیک ارزان قیمت با ته رنگ تهیه میکنند. ته رنگ بودن عدسی اگر چه میزان شفافیت عدسی رو کاهش میده ولی شدت نور رو هم کاهش میده و مشکل این افراد بر طرف میشه ولی از طرف دیگر زیبایی و شفافیت مناسبی ندارند.
برای رفع مشکلتون اولین و بهترین راه استفاده از رایانه ای با صفحه نمایش با کیفیت هست، بعد تنظیم نور صفحه نمایش ، بعد استفاده از عینک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)