تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 72 از 94 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه
    از نظر سرعت و قطعی کیفیت سرویس هاش چطوره؟

اینطور که مشخصه کیفیت و سرعت خوبی داره و طبق قرار داد میده سرعت رو نه کم نه زیاد تنها مشکل اینه که بالا تر از 128 رو به هیچ وجه نمیده

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

سلام به همگی

من 5شنبه رفتم مخابرات منطقمون (فرد اسدی) یه 2 ساعتی طول کشید تا فرما رو پر کردیم به هر حال یه 128 گرفتم گفت شنبه وصل میشه یه cd راهنما با یوزر و پسورد داد. شنبه طرفای ظهر وصل شد سرعتش یه جوارییه!

تو سایتهای تعیین سرعت که میرم میزنه 60kb اما دانلودش روی 15 هست. به نظرتون همه چی ردیفه؟ 128 ه یا 64 ؟
    نه همه چی ردیفه دوسته منم 128 داره سرعتش 15 ثابت هست

2. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من بهت linksys رو پیشنهاد می کنم...
    ولی ازت می خوام که wag54g2 رو نگیری....چون از رده خارج شده.....
    الان wag120n هست که حرف نداره.....
    من 72 خریدم... الان گرون تره....برای تمام دوست و آشناها هم گرفتم اصلاً مشکل ندارن...اسپلیتر هم به همه تلفن های خونه بزن.... ( فقط به ADSL کافی نیست... چون یکی اونور گوشی رو بر داره قطع می شی... اسپلیتر D-link بگیر 3.5 تومان )
    اگر قسمت بود و گرفتی PM کن بهت تنظیمات حرفه ای WAG120n رو بفرستم ، که بتونی نهایت استفاده رو ببری....مثل QOS, Port Forwarding....
    می شود بفرمایید
    با تشکر

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

این مودم رو تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دارن میفروشن 52 ولی من امروز بعدازظهر دارم میرم ولیعصر احتمالا هموwag120n که دوستمون گفت رو بگیرم از راهنمایی شما هم خیلی ممنونمsei_pm عزیز
    دوست عزیز اگه تونستی تهیه کنی اسم وآدرس فروشگاه وقیمتش هم بگو تا ما هم تهیه کنیم آخه من پنجشنبه کل فروشگاهها رو گشتم پیداش نکردم
    مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه تونستی تهیه کنی اسم وآدرس فروشگاه وقیمتش هم بگو تا ما هم تهیه کنیم آخه من پنجشنبه کل فروشگاهها رو گشتم پیداش نکردم
    مرسی
    شما اگر پیدا کردی من 500000 تومان ازت میخرم . آقا وقتی وارد کنندش میگه وارد نمی کنم شما چطوری می خوای پیدا کنی باز اگر 2 سال پیش میگشتی شاید یکی نه بازار پیدا میکردی ولی الن خیلی وقته دیگه وارد نمیشه.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت همه.
    یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید.
    ما یه فامیل داریم تو منطقه 2 شهرداری میشینن مرکز مخابراتیشون هم فکر کنم اسمش ساداتی باشه جاش تو مرزداران ه پیش شماره شون هم 4422 هست.میخواستم ببینم اونجا مخابرات خودش adsl میده یا این که باید از شرکت ها بگیره؟
    قبلا هم از شرکت شهراد adsl رو گرفته بود 1 سالی هم داشتن ولی به دلایلی قطعش کرد حالا دوباره لازم داره رفته شرکت گفتن بهش که پورت خالی نداریم حالا اگه پورتی خالی شد بهت زنگ میزنیم.
    فامیل مون هم سریعا adsl رو لازم داره.
    اگه میشه کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
    Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:40.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

بچه ها به نظرتون اینکه لینکسیس آنتن بیرونی نمیخوره ضعف نیست؟ من به نظرم مودمایی که آنتن می خورن با آنتنهایی که 5 6 متر سیم دارن میشه گذاشت اینور اونور مثلا طبقه بالا پایین هم خوب پوشش بده!!! یا بزاری یه آنت رو بوم همسایه ها هم خواستن بگیرن کلاً میشه بردشو زیاد کرد...

اینجا رو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یکیش

این بوسترو ببینید:

اینم یکی:

کلاً به خروجی آنتن دارها میشه بوسترم وصل کرد ولی لینکسیسای جدید که خروجی ندارن!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض خبرهای مسرت بخش !!!

400 هزار پورت اینترنت پرسرعت در کشور واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: حدود 400 هزار پورت اینترنت پرسرعت در سال جاری در نقاط مختلف کشور واگذار شده است.

سعید مهدیون در حاشیه جشنواره شهر و شهروند الکترونیک به خبرنگار مهر در گرگان افزود: این درحالیست که تا پایان سال قبل نیز حدود 800 هزار پورت اینترنت پرسرعت در کشور نصب شده است.

وی ضریب نفوذ اینترنت در کشور را 34 درصد اعلام و اضافه کرد: این میزان در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است.

مهدیون با اشاره به طرحهای این شرکت گفت: طرحهای حوزه فناوری اطلاعات ایران شدیدا به اجرای برنامه پنجم وابسته است.

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران بیان داشت: در حال حاضر روی گذر IP نسخه شش و مدیریت منابع اینترنتی درحال کار هستیم.
    وی افزود: دولت الکترونیکی بوشهر و اتصال کل مدارس آموزش و پرورش با کتابخانه ی ملی از دیگر طرحهای در دست اجراست.

مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران :مناقصه ایجاد 600 هزار پورت پرسرعت درحال برگزاری است.

مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران گفت: مناقصه ایجاد 600 هزار پورت پرسرعت دراستان تهران درحال برگزاری است.

محمد خجسته نیا در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: 100هزار پورت پرسرعت در تهران نصب و30 هزار پورت راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: با راه اندازی30 هزارپورت، اینترنت پرسرعت منطقه به منطقه دراستان تهران به متقاضیان واگذارمی شود.

وی افزود: راه اندازی 600 هزار پورت پروژه ای است که علاوه بر 100 هزار پورت فعلی درحال انجام است.

خجسته نیا ادامه داد: هم اکنون درمنطقه 2، 6و8 مخابراتی واگذاری پوررت پر سرعت درحال انجام است که ازسال آینده به صورت سراسری درتمامی استان تهران واگذارمی شود.

شرکت مخابرات استان تهران 88/12/2

Last edited by mehrdad38; 21-02-2010 at 16:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •