پایین همون صفحه ی Video Tutorials که رفتی، دو تا فایل ZIP هست، بگیر. توش پکیج و مپ های بقیه ی قسمتا هم هست.
فعلا بای.![]()
پایین همون صفحه ی Video Tutorials که رفتی، دو تا فایل ZIP هست، بگیر. توش پکیج و مپ های بقیه ی قسمتا هم هست.
فعلا بای.![]()
درست سيبل! چون قرار به تعداد زياد باشه برا همين يه تيكه است ! فقط توسط بازيكن انجام ميشه ! مختصات برام خيلي مهم چون قرار امتياز بندي بشه هر قسمت از سيبل! oop هم كار كردم ! در ضمن برام ذخيره اين اطلاعات روي فايل هم مهم كه اون قسمتشا ياد گرفتمD: (البته با كمك شما)
سلام
خب در این صورت راه زیاد داری، الان فرصت ندارم تایپ کنم همه رو، همین قدر بگم که حداقل 4 تا راه داری، یعنی 4 تاشو من بلدم، ممکنه راه های دیگه ای هم باشه.
باز روش فکر کن، تا برگردم.تا بعد.
سلام به همگی
امروز بیلد بعدی UDK اومد.اینم صفحه ی تغییرات:
UDK May Buildکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود:
760 مگه، قابل هم نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرم که خلوت شد یه توضیحاتی راجع بهش می دم. سعی می کنم امروز باشه.
فعلا اونایی که می تونن شروع کنن به دانلود.تا بعد.
Last edited by tovamohammad; 26-05-2010 at 16:56.
ببینم نمیشه فایل های قبلی را به ورژن جدید تر ابدیت کرد یعنی دوباره باید 760 مگ دان کنیم
نه، باید خود اینستالر رو بگیری دوباره.
کلا باتوجه به این تغییراتی که ماهیانه انجام میشه اصلا ممکن نیست فایلارو جدا کنن. چون خیلی از جاها تغییرات داره.
با این همه به نظر من ارزششو داره بگیر.فعلا.
ايول ! scale form داره ! ميدوني ديگه بهتر اين نميشه !![]()
چه فايده كه برنامه ، بازي هايي رو كه ما ميسازيم publish نميكنه !!!
يعني كرك نداره ؟
اگه نداره جمع كن بريم دنبال كارمون ... ولي اگه داره لطفا به ما هم بدين .![]()
من رفتم که دانلود کنم ولی نسخه بتا بود .میگم این موتور هیچ کم و کثری نداره ؟
یعنی میشه باهاش بازی ساخت و فروختش؟
ممنون
جانم اقا مسیکه شما اصلا تو کار یو دی کی نیستی و فقط حرفی اومدی زدی باشیا ، شما می تونی از انجین خروجی بگیری ، من خودم خروجی گرفتم ، حتی فایل اینیستالر هم میسازه . چی می خواهی دیگه ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)