خدایا با نام تو
با سلام
باز هم قطعی اینترنت و باز هم بی جواب مسئولین! اینترنت دیروز جمعه از ساعت 14:30 دقیقه تا امروز صبح ساعت 6:00صبح قطع بود!
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
باز هم قطعی اینترنت و باز هم بی جواب مسئولین! اینترنت دیروز جمعه از ساعت 14:30 دقیقه تا امروز صبح ساعت 6:00صبح قطع بود!
حامد![]()
با سلام خدمت شما همدانی های عزیز
یکی از دوستان من در همدان از adsl مخابرات استفاده میکنه میگه وقتی اینترنت قطع میشه و به پشتیبانی مخابرات زنگ میزنن اونا میگن که چراغ adsl مودم ثابت یا چشمک میزنه اگه ثابته مشکلی نداره اینترنت وصله!!!!!
در حالی که چراغ اینترنت مودم قرمزه و بدون شک اینترنتو مخابرات قطع کرده البته adsl وصله اما نمیشه بری توی اینترنت
خدائیش راست میگه
یعنی مخابرات همدان اینقدر چرچیله و مردم رو میزاره سر کار
دوستم میگفت از ساعت 9 صبح تا 6 عصر پشتیبانی جوابگو هستش ؟؟؟؟؟؟پس اگه کسی شب مشکلی با اینترنتش داشت باید چکار کنه
راستی دوستان لایزر همدانم مثل تهران اخلاق کارمنداشون بیسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! دوستم یه با از لایزر اشتراک گرفته بود میگفت کاش اسم لایزر رو میزاشتن لایجرز
میشه شما هم نظرتون رو در باره لایزر بگید
دوستان همدانی
همدان مثل تهران یه مرکز فروش کامپیوتر مثل بازار رضای تهران نداره؟؟؟
اگه داره میشه ادرسشو بدین
Last edited by google chrome; 04-07-2011 at 00:27.
خدایا با نام تو
با سلام
بله دوست عزیز.حرفهای دوست شما کاملا صحت دارد! مخابرات همدان و افرادی که در پشتیبانی آن فعالیت دارند به اندازه یک آدم بی سواد هم از شبکه اطلاعات ندارند چه برسه که من و شما رو بخوان راهنمایی کندد!!!!
قضیه قطعی هم ایجوریه که چراغ ADSL مودم روشنه و امکان وصل شدن نیست و همش با پیغام عدم صحیح بودن پسوورد و یوزر مواجه میشویم در حالیکه پسورد و یوزر هیچ تغییری نکرده و این خدمات ضعیف مخابرات هستش که باعث بروز چنین مشکلاتی میشه!
البته این مشکلات دائمی نیست و به نظر من فعلا مخابرات چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت بهترین گزینه در همدان میتونه باشه.
حامد![]()
زنگ زدم ميگم چرا پنلتون مشكل داره؟
بعد از كلي بگو مگو ميگه شما كه دائمي هستي از اين آدرس IP استفاده كن ...
80.191.233.14
ما كه چيزي نفهميديم...
شما هم يه امتحاني بكنيد
خدایا با نام تو
با سلام
واقعا گلی به گوشه جمال دوستت که اهل حقیقته!!!کاملا درسته.لایزری ها که در همدان نام ریتون رو یدک میکشه، یه خورده رفتار منشیش بدک نیست.اون هم به خاطر بازار گرمی! مسئول فنیش(همون آقای چاق با صدای تقریبا زنانه!!! ) و میگی اقا سرعت مشکل داره ، بعد از کلی چرندیات، میگه مشکل از ما نیست. امری نداری.خداحافظ!!! این اغراق نیست و برای خودم وقتی اشتراک لایزر داشتم، چندین بار پیش اومده یود!!!
بارز ترین ویزگی لایزر عدم ثبات کیفیت سرعت سرویس هاشه. درابتدا سرعتا عالیه ولی بعد از 6ماه هر پکیجی با هر سرعتی که داشته باشی، سرعتت بعد از ساعت00:00 یا همون 12شب بالای 10کیلوبیت نمی آد.
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 04-07-2011 at 20:37.
خدایا با نام تو
با سلام مجدد
دوست عزیز در همدان بازاری که به اندازه بازار رضا تهران از تنوع قطعات برخوردار نیست ولی بهتر از هیچیه!!! خیابان بوعلی، پاساژ بهمنیان.طبقه اول.
ولی اگه سیزده خانه هم سر بزنی بدک نیست. فضولیه!!! ولی شما چه قطعه ای می خوای؟ اگه بدونم بهتر میشه آدرس داد! آخه معمولا هر گوشه از همدان یه جنسی پیدا میشه!!!
حامد![]()
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز، من که دیگه به هیچ وجه به این بی سواده زنگ نمیزنم. یه بار زنگ زدم به طرف گفتم آقا این پنل کاربری من نمی یاد بالا! کی قراره درست بشه؟!؟!؟!؟!؟! برگش گفت: شما ویندوز رو عوض کن درست میشه؟!؟!؟!؟ گفتم چه ربطی به ویندوز داره؟ طرف گفت: مگه نمی گی کنترل پنلم بالا نمی یاد!!!!! منم خداحافظی کردم و گوشی رو گذاشتم!!! حد سواد وقتی در این حد باشه دیگه نباید زیاد انتظار داشت! اون آدرس هم درسته ولی در طول 24 ساعت 2 ساعت قابل استفادست.شما یه سر به آدرس زیر بزن شاید شانست بزنه و باز بشه. برا من که هر دو روز یه بار باز میشه!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد![]()
اين سايتي كه فرمودين واسه منم باز ميشه اما ميزان مصرف اينترنتو نمياره....
من منظورم آدرس زيره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rameshk; 04-07-2011 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)