آخرین قیمت X6 :
360000 با گارانتی اصلی
آخرین قیمت X6 :
360000 با گارانتی اصلی
عزیز من،شهرستان هستم بنده.
بایستی یک تفاوت قیمتی باشه یا نه!
بنده خدا دو تا داشت:
چینی 360 تومن.
مجارستانی هم 370 تومن.
که بنده با کیف golla
380 تومن دادم،اونم چک 2 ماهه
بازم میگی سرم کلاه رفت؟
فقط هندزفریش خرابه.
با یک هندزفری دیگه دارم گوش میدم.
فیلم دانلود نمیشه
دوست من مشکل خاصی نیست فدای سر شما و این گوشی کره ای و مجاری و چینی داره و کیفیت هر 3 چون تحت لیسانس نوکیا هستن یکی هست و از گوشی بگید کیفیت دوربین و منوی گوشی و آیا دکمه روی گوشی و درب باطری لقی داره شدید و آزار دهنده هست ؟؟؟ یا خیر
و آیا در اینترنت مشکلی نداره
و صدای گوشی در حالت صدای بلند موزیک گوش بدی خش خش داره و صدای گوشی کم هست یا عالی زیاد با تشکر
گوشی جدید مبارک عزیزم موفق باشی
دوست عزیز وقتی وارد صفحه میشی اتوماتیک فایل دانلود میشه
اگر هم نشد روی click here کلیک کن تا دانلود بشه
داداش تبریک میگم ولی کاش با این همه پولی که میدادی از هندزفری های عالی این گوشی بهره مند میشدی!
من تعجب میکنم وقتی گوشی به این گرونی میخری چرا به خودت 2دیقه زحمت نمیدی که وسایلش رو چک کنی؟!
من جای تو بودم می بردم پس میدادم.همچین میگی فقط هندزفری هاش خرابه آدم فکر میکنه یه چیزه طبیعیه.اونم با این قیمت!!!
سه جا سرت کلاه رفته : 1.مجار بودن 2.هندزفری خراب 3.قیمت بالا
حالا شاید بعدا جاهای دیگش هم مورد پیدا کنه (مثلا باتری)
حالا ببین ورژن گوشیت چنده؟! #0000#*
در ضمن قیمت این گوشی داره میاد پایین و با توجه به شروع فصل استراحت قابل انتظار بود
همچنان منتظر کاهش قیمتش باشید مخصوصا بعد از 10 تیر که قرعه کشی بزرگ نوکیا هست.
این گوشی بیش از 320000 تومن نمیارزه
این رو هم بگم که N97 قیمتش شده 430000 !!!
ممنون دوستان:
هندزفری رو پسش دادم،گفت بعد از ظهر بیا،ببینم چی میشه.
ورژن گوشی:
software version:
v 12.0.091
software version date:
19-01-10
custom version:
12.0.091.c03.01
language set:
11
type:rm-559
روی کارتونش برچسب ساخت مجارستان زده و کدش هم با کد گوشی هم خونی داره.
تا الان نه هنگ کرده و نه توی صدا خش خش داره!بدون هیچ گونه عیبی داره کار می کنه.
دوربینش محشره،و فیلم برداری خوبی میشه.
توی مغازه همه چیز رو تست کردم،به غیر از شارژر و هندزفری.
اصلآ فکرش نمی کردم خراب باشه.
البته برام هندزفری خیلی مهمه.
اگه توی تاپیک مشاوره برای خرید گوشی نگاهی بندازین،من به خاطر هندزفری این گوشی رو خریدم.![]()
ممنونم.
بنده خدا خودش هم گفت چینی و مجاری عین هم هستند.
ولی گفت اگه یه وقت خواستی بفروشی،مجاریش رو خیلی بهتر می خرند.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام،راستش نمی دونم چی هست،الان تست کردم،کاملآ سالمه.
گرچه من دیگه نمی خوام حرفی بزنم چون هیشکی منو دوس نداره ولی بازم میگم
1. مجارستان نداریم و ریمارک و ری لیبل شده چین هستش. تو باید اصل چینی رو می خریدی. این رو تجربیات من میگه بابا فامیلام پخش نوکیا دارن من هالیمه بعضی چیزا رو می گم شما میندازین پشت گوش...
2.ورژن گوشیت ضایعه بای دورژن جدید حتما روش نصب بود از همون سری اولیه هاست شاید ورژنت باید 20.0.005 یا شبیه این بود. پاین باشه نمی تونی نقشه های جی پی اس رو هم نصب کنی.
3.عزیز من به من گفتند که لیبل 4800 تومن واسمون درمیاد مردم چون دوس دارن مثلا فنلاند یا مجار ببرن این برچسب رو ریمارک می کنیم و مثلا 15 تومن می کشیم رو گوشی
4.گوشی نو قرار نیست که جاییش خراب باشه! اگه با گارانتی اصلی بگیری هه جاش تست میشه بعد ریلیز میشه!
5.هدزفری های مگا بیس سونی رو بخری از همه بهتره
اینا رو محض دوستی و برادری گفتم ناراحت نشی . ولی من دیگه حرفی نمی زنم چون هر چی می گم مردم فکر می کنن من دیوونم. باید واسه کسی تب کرد که برات داره می میره
بهرحال مبارکت باشه منصرفت نمی کنم. حتما ولی آپدیتش ککن به ورژن جدید. باید فونیکس برداری و فایلهای فریو ویر جدید تا بتونی آپدیتش کنی البته اگه بلدی. اگه کمکی خواستی بگو. راستی گوشیت فارسی داشت؟ اگه نداشت که کارت سخت تر میشه
نفس جان در حال حاضر فقط چنی
فقط و فقط و فقط وفقط و فقط چین
شما اینقده خودت داری واسه همه تبریک و تهنیت می گی چرا داری آسمون ریسمون می بافی واسه خریدن؟ تا حال تو کی رو نگرفتم زود برو بخر ببینم![]()
Last edited by Help118; 20-06-2010 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)