و این هم ...
...
...
...
...
Get Audio/Video information including format data
![]()
و این هم ...
...
...
...
...
Get Audio/Video information including format data
![]()
فريد جان سلام و خسته نباشي -ممنونم از تايپيكت -يه نرم افزاري ميخوام كه آهنگهيي كه از اينترنت دانلود ميكنم را به mp3 تبديل كنه -من اكثر نرم افزارارو امتحان كردم اما نصفه تبديل ميكنن -نمودنم فايل اين اهنگها چي هست -ممون ميشم ازت -خوش و سلامت باشي![]()
سلام دوست عزیز به p30 خوش اومدی..... اگر اون برنامه ها نصفه تبدیل می کنن به خاطر اینه که رجیستر نشدن ... شما اگز برنامه خاصی مورد نظرتونه و باهاش راحتین .. توی انجمن کرک درخواست بدید تا رجیسترش گزاشته بشه ...
من یک کانورتور می خوام که فایلهای مختلف را که از اینترنت گرفتم به فرمت ام پی 3 تبدیل کنه چون میدیا پلیرم نمی تونه اون یکی ها را بخونه
Flash/SWF to GIF/AVI 1.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
876KB
[img]x[/img]
سلام بی زحمت کرک یا سریال برنامه رو برای ریجیستری بدهید مشکل داره این طوریاسم سایت رو هم میزاره رو مطالب
![]()
سلام
parandeye kochak عزيز
يكي از بهترين و ساده ترين نرم افزارها JetAudio است كه كار كردن ياهاش خيليم ساده اس.
كافيه بري تو قسمت Conversion .
بقيه اشو خودت ميفهمي .
موفق باشي![]()
مرسيWooKMaN عزيز
چه كم حجمه!![]()
كاش همه نرم افزارهاى كم حجم بذارن!
عزيزدل واسه كرك و سريال انجمن جداگانه داشته بيديم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام من یک کانورتر برای Codec ها با نام ISO Mpeg-4 و Divx 4 می خواستم که بتواند فایلها را با این کدک ها تبدیل کند.مثل Indeo یا Cinaoack
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)