والا سراغ ندارم..یعنی هست اما نه اینجاووتازه از جنازه هم یه چیزی اونورتره! بچه ها دیدن..یه اتاق بدون کاپوت و گلگیر جلو و موتور و شاسی و شیشه..اونهم زنگ زده و داغون..حالا چی بگیرم براش؟؟!!عکسش توی همین جاها بود الان پیدا کنم بگذارم
والا سراغ ندارم..یعنی هست اما نه اینجاووتازه از جنازه هم یه چیزی اونورتره! بچه ها دیدن..یه اتاق بدون کاپوت و گلگیر جلو و موتور و شاسی و شیشه..اونهم زنگ زده و داغون..حالا چی بگیرم براش؟؟!!عکسش توی همین جاها بود الان پیدا کنم بگذارم
خب کسی از ادرس دقیق این محل خبر داره؟من هرچی پرسیدم کسی چیزی نمیدونست..
این ریویرا واقعا کار میبره..اول از همه باید ببینیم اون قسمت جلو کجاست؟اگر نداره چطور میشه تهیه کرد؟ و البته وضعیت شاسی اون که از قسمت جلو برش داده شده.این کار رو خیلی سخت میکنه چون باید یه شاسی جدید از یه آمریکایی دیگه براش جور کرد که تناسب با قبلی رو حفظ بکنه..یه چیزی مثل شاسی بیوک رگال یا پارک یا سنچری..
همین دو مورد برای چند سال دوندگی کافیه!
اگه مایل باشید عکسشو بزارم تووو تی تی شاید کسی چیزی بدونه؟؟؟؟(حق کپی رایت عکس و صدور اجازه با شماست علی اقا)
خوب حالا که فکر میکنم و وضعیت ماشینو میبینم تنم می لرزه اما یه موردی که هست اینه کار نشد نداره اما ممکنه پروسه بازسازی خیلی زمان ببره.اما واقعا باید باور داشت ساختن همین جنازه هم لذت بخشه مخصوا وقتی در انتهای کار آدم حاصل زحماتشو میبینه.
تجربه نداشته من میگه هر بازسازیی ، بازسازی نیست ! ! !
بیاین واقع بین باشم این ماشین ( البته به نظر من که ممکنه 100 % اشتباه باشه ) بازسازیش عمر و پول آدمو تو این وضعیت ( ایران ) میگیره ( البته خیلی اضافه تر از حد معمولش ) و آخر بعد چند سال میخواد ماشین بشه ؟
یه ریویرا کهنه از خود آمریکا بیاری دوبی و بعد با دیدن دم مسئولین ، وارد کشورش کنی از این به صلاحتره !
این عکسها و تعداد زیادی از عکسهای دیگه رو فکر کنم جناب صادقی از سایت تی تی در اورده بود..توی همین تاپیک هم گذاشته است..الان که اصلا نمیدونم اینجا کجاست؟؟!!یکی میگفت اطراف مشهده!! حالا تازه محل که پیدا بشه باید دید اصلا تا الان چیزی ازش باقی مانده یا نه؟؟!! و اگر هست داستانش چیه؟!!
این رشته سر دراز داره...![]()
والا اگر میشد که کولاک بود! دیگه چرا کهنه؟ سالم و تمیز با قیمت خیلی مناسب هم هست..اما مسلما امکان نداره(حداقل برای امثال ما..) اما وقتی ماستنگ و فراری و لامبورگینی و..توی ایران پلاک شده داریم پس شاید یه راهی هم باشه(البته با هزینه خیلی بالا) ولی به صرفه نیست..بخصوص برای ماشینهای کلاسیک..
اقا نمیشه یکی آورد اینور (قاچاقی) بعد براش یه سند خرید و حک شماره شاسی و دیدن دم مسئولین و ... ؟؟
مثلا من هنوز سند این کامارو رو دارم (آواتارم) خوبیش هم اینه که ماشین به نام خودم بود و دوندگی صاحب قبلیش رو نداره میتونم بدمش به شما. البته خیلی ها باید باشند که از ماشینشون به هر دلیلی فقط یه سند مونده باشه ...
Last edited by amiva; 03-03-2011 at 21:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)