آقا یکی جواب بده :(
آقا یکی جواب بده :(
سایت های ایرانی که بنچ نمیذارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندوقت پیش از سایت نودیا 301.42 رو دان کرده بودم...الان رفتم دیدم فقط 296.10 رو داره...چرا این جدیدتره حذف شده؟
سلام من حدود ۲ ساله که سیستمم رو خریدم ولی الان یه دوهفته ای میشه که هروقت بازی میکنم، مانیتور میره روی استندبای و هرچی مانیتور رو خاموش، روشن میکنم صفحه نمیاد و فقط میشه ریست کنم. سیستمم اینه:
رم: ۲GB DDR3 1333Mhz Geil
سی پی یو: ۳٫۱ AMD Athlon X2
گرافیک کارت: Geforce GT220
من از منوی اسکرین سیور turn of monitor رو گذاشتم روی never و همینطور آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از سایت انویدیا گرفتم و کارت گرافیک رو کاملا پاک کردم و هرچی گرد و خاک بود با گوش پاک کن گرفتم ولی هنوز هم همین مشکل رو دارم. مشکل از چیه؟ با Furmark که تست کردم بعد از ۳ دقیقه دما رسید به ۱۰۶ درجه و بازهم خاموش شد و مجبور شدم ریستش کنم. با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition هم تست کردم و بازهم بعد از 8 دقیقه دماش رفت بالا و خاموش شد. چرا اینطوری میشه؟ چطوری میتونم دماش رو بیارم پایین؟
مثلا قبلا که بازی Call of Duty: MW2 رو بازی میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد ولی الان سه-چهار دقیقه ای که بازی میکنم، مانیتور خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و همینطور هم یه صدایی میاد و انگار هنگ کرده و هیچکدوم از کلید های کیبر کار نمیکنه چون من امتحان کردم و وقتی مانیتور خاموش میشد من Alt+F4 رو گرفتم تا از بازی بیاد بیرون ولی هیچی نشد پس یعنی 100 درصد مانیتورم مشکل نداره.
بچه ها از این سه تا کدوم قویتره؟
gts 450 - gt 520 - gt440
آخ نگو که جیگر منم از این کارت خونه. تا وارد یه بازی گرافیک بالا می شم کل صفحه دچار لرزش می شه و هیچ نوشته ریزی رو نمی شه بخونی تا حالا راه درمان هم واسش پیدا نکردم
GTS450 خیلی از اون 2 قوی تره .
gts450>gt440>gt520
نمیدونم جای درستی سوال پرسیدم یا نه!
اگه میشه بگید بین کارت گرافیک GT220 و GT240 به غیر از میزان حافظه Memory چه فرقی هست؟ لطفا با جزییات دقیق بگید.
لطفا یه نفر راهنمایی کنه !!!!! خودم تو اینترنت سرچ کردم ولی نتونستم اطلاعات کاملی به دست بیارم.
اگه میتونید سریع راهنمایی کنید!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)