سلام ميخواستم بدونم Maxpayne 3 كي مياد يا اصلا اومده ؟؟؟
من بعضي جاها مي بينم نوشته مكس پين سه و چهار اومده اما عكس هايي كه ديدم مثل مكس پين دو و يك بودن برا همين نگرفتم .
سلام ميخواستم بدونم Maxpayne 3 كي مياد يا اصلا اومده ؟؟؟
من بعضي جاها مي بينم نوشته مكس پين سه و چهار اومده اما عكس هايي كه ديدم مثل مكس پين دو و يك بودن برا همين نگرفتم .
ساخت بازی Max Payne 3 تایید شده ولی در مرحله پیش تولید به سر میره ... فعلا از تاریخ دقیق انتشار بازی خبری نیست.
فعلا شرکت سازنده, بازی Alan Wake رو در دست ساخت داره که تاریخ دقیق انتشار این بازی هم معلوم نیست.
بازیهایی که تحت عنوان Max Payne 3 و Max Payne 4 در بازار موجود هستند, همگی تقلبی (غیر رسمی) هستند.
سری Max Payne فعلا شامل:
Max Payne - 2001
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 2003
maxpayne 3 سال 2009 میاد
بازی XIII که یادتونه آخر این بازیم زد to be countinued اما هنوز بعد حدود 3 یا 4 سال شماره بعدش نیمده نمیدونید کی شماره بعدش میاد خیلی بازی توپی بود
خبری جدید از بازی WeelMan ندارید برای پی.سی میاد یا نه
تاریخش نامشخصه اما امسال باید بیاد.روی پیسی هم میاد
ایول امین خان چقدر سریع.ممنون . دو سوال دیگه داشتم راستی این فاینال فانتزی که توی چند صفحه پیش زده بود قراره برای پی.سی بیاد یا اشتباهی شده. دوم اینکه آیا بازی MassEffect برای پی.سی رسیده یا نه . ممنون
بازي MassEfect چند روزه كه براي PC عرضه شده.![]()
من يه خبري شنيدم شايد بقيه هم بخوان بدونن سري شاهزاده ي ايراني تموم شده يا بازم هست ميگن شماره 4 قرار عرضه بشه
اگه هست تاريخ عرضشو لطف كنين بد جور مشتاقم
ممنون
نه تموم نشده و شرکت یوبی سافت هم داره روی نسخه 4 این بازی کار میکنه که با نسخه های قبل تفاوت زیادی داره اگه اطلاعات کامل رو در موردی نسخه جدید میخوای یه سر به این تاپیک بزن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)