راستی این گوشی gps داره؟
Ab جان فریمور فارسی می خوام؟اون دفعه که بهم فریمور دادی اپدیت کردم ولی مسیج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب خورد میکنه داری فارسی چیزی؟
بله
راستش برای فارسی همین یه لینکو دارم و نمیدونم کار میکنه یا نه.ولی مطمئن باش اگه فارسی بریزی تاچش اعصابتو میریزه به هم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من این گوشیو دیروز خریدم
ولی کیفی که تو جعبه اش بود با اونی که توی عکسها هست فرق میکنه و یه چیزه مذخرفی بیش نیست!!!
من این کیفه رو خیلی دوس داشتم!و خیلی خورد تو حالم!
واسه شما ها هم کیفتون با این کیفه که عکسشو گزاشتم فرق داره؟!
بعد اینکه میشه از جایی این کیف رو پیدا کرد؟!
رو این چیزا زیاد حساسیت نشون نده.مهم خود گوشیه نه کیفش.
مال من از اینی که گذاشتی نیست ولی هیچ فرقی هم با هم ندارن هر دوشون سر و ته یه کرباسن.
رو قوطی لوازم صوتی تصویری مینویسه که احتمال داره محتویات جعبه با اون چیزی که تو عکس هست فرق کنه.شاید اینم یکی از اون فرقاست.
میشه یه برنامه برای gps معرفی کنین.
همینطور پلیر و چنتا برنامه ی به درد بخور.
Last edited by pooria_k2; 25-02-2010 at 22:56.
پس AB جان نمی ریزم آخه میسج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب آدم بهم میریزه پس اگه اینطوریه که شما میگی چشم عزیزم
خب باید بین تاچ و فارسی یکیش رو انتخاب کنی.ببین کدوم برات بیشتر مهمه.یه گروه روسی داره روی تغییر فیرم ویر کار میکنه.اگه بتونن یه کاری کنن که بشه فیرم ویرها رو دستکاری کرد خیلی عالی میشه.اونوقت با دستکاری,فیرم ویر اروپایی هم فارسی میخونه.
2-3 ماهه که هنوز خبری نیست و باید منتظر موند.
Last edited by AB; 26-02-2010 at 19:04.
سلام
مشکل از کجاست؟
من قبلا با گوشی های فیلمبرداری 30 فریم بر ثانیه کار کردم.
شاید فریم کم بدن بعضی جاها و ویدئو خیلی کم منقطع بنظر برسه ولی هیچکدوم نسبت به نور فریم ریت رو کم نمی کنن
الان من با جت کار می کنم دوربین فقط تو نور زیاد 30 فریم میده ، بقیه جاها به 10 فریم هم میرسه ، این مشکل رو همه دوربین های دنیا دارن! ولی موقعی که فیلم میگیری فقط اینطوره ، در حین پخش اینطور نیست ، ولی این جت ، دقیقا همون چیزی رو که صفحه نشون میده فیلم میگیره
که خیلی وحشتناکه
راه حل؟
آیا برنامه ای برای جی پی اس این گوشی هست که از GPRS استفاده نکنه؟ با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)