تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 91 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

من از اول هم گفتم كه زير 50 اينچ نخريد . آدم اينهمه پول ميده ، يه چيز بگيره كه واقعا جذبش كنه و راضي كننده باشه . سايز 40 كه همون سايز g10 باشه به نظر من كوچيكه چون اين b650 كه الان دارم و 50 هست ارضا ميكنه و كوچكتر اصلا راه نداره . ضمنا من اگه ميخواستم فايلهاي mkv رو كه روي usb ‌ريختمو نگاه كنم اگه g10 ‌داشتم بايد چيكار مي كردم ؟ چون سينماي سامسونگ mkv پخش نمي كنه ! بايد حتما يه wd player مي گرفتم ... كه هزينه اضافي بود . اما الان به راحتي b650 اينو پخش مي كنه .
    ضمنا تا يادم نرفته يه نكته ديگه رو اشاره كنم : پسر داييم lcd b550 گرفته . دقيقا مثل b650 تو بعضي سريالها با سورس آنتن بلور خفيف ميده . من فكر كنم با هر hdtv ديگه اين مساله وجود داشته باشه . در اين زمينه اشكال از سورس هست . اگه اونطور باشه كه بعضي دوستان اشاره كردند كه ساب فيلد مدل خاورميانه پايينه ، پس بايد با هر سورسي فلو و بلور بده تو حركات سريع در صورتي كه حد اقل با b650 من فلو نداره و تو دي وي دي يا هر سورس ديگه جز آنتن خبري از بلور و فلو نيست .
    Last edited by SuffEr; 15-12-2009 at 14:45.

2. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من 40 سامسونگ گرفتم سري 5 كه دورش كريستاله و قرمزه با كنتراست 70000
    خيلي حال نميكنم
    يكم پشيمونم. دوستم گفت اون موقع كه پانا حراج بود 50 خريده 2 تومن با ميزشو همه چيش.
    منم اينو كامل خريدم 1700.
    ولي به دلم نميشينه خيلي

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از اول هم گفتم كه زير 50 اينچ نخريد . آدم اينهمه پول ميده ، يه چيز بگيره كه واقعا جذبش كنه و راضي كننده باشه . سايز 40 كه همون سايز g10 باشه به نظر من كوچيكه چون اين b650 كه الان دارم و 50 هست ارضا ميكنه و كوچكتر اصلا راه نداره .
    بستگي به جات هم داره. من فاصلم از tv زياد كمه . مجبورم 40 بگيرم. اون ديواري كه ميخواستم بذارم جا نميشه بزرگتر.
    سايزشو راضيم اما برندش

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم شنيدم كيفيتش آآنچناني نيست! ميترسم بگيرم سامسونگو.
    خودم led شارپو دوست دارم ولي گروننننهههههههههههههههههه هههههههههه

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من نمی دانم چرا قیمتها در ایران اینقدر بالا است ؟؟
    در سایت Cnet یک نگاه به قیمتها بیندازید!!!
    Samsung's PNB650 قیمت 1039 دلار در صورتی که در ایران 2190000 !!!!؟؟
    Panasonic TC-PG10 قیمت 1119 دلار در صورتی که در ایران 1595000!!!!؟؟
    Panasonic TC-PV10 قیمت 2000 دلار در صورتی که در ایران قیمت خون بابای شرکت بانیان!!!!؟؟

در صورتیکه کیفیت این تلویزیونها در ایران بسیار پایین تر از نمونه اروپایی آنها می باشد؟؟
    یعنی در ایران کیفیت پایین تر است ولی قیمت بالاتر است؟؟
    نمی دانم این چه جور سیاستی است؟؟
    خوش باشید

7. 2 کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام
    من نمی دانم چرا قیمتها در ایران اینقدر بالا است ؟؟
    در سایت Cnet یک نگاه به قیمتها بیندازید!!!
    Samsung's PNB650 قیمت 1039 دلار در صورتی که در ایران 2190000 !!!!؟؟
    Panasonic TC-PG10 قیمت 1119 دلار در صورتی که در ایران 1595000!!!!؟؟
    Panasonic TC-PV10 قیمت 2000 دلار در صورتی که در ایران قیمت خون بابای شرکت بانیان!!!!؟؟

در صورتیکه کیفیت این تلویزیونها در ایران بسیار پایین تر از نمونه اروپایی آنها می باشد؟؟
    یعنی در ایران کیفیت پایین تر است ولی قیمت بالاتر است؟؟
    نمی دانم این چه جور سیاستی است؟؟
    خوش باشید
    بجز تي وي شما به اتومبيل هم كه نگاه كنيد همين بساطه . سانتافه تو خود كره 18000 $ هست اينجا بايد 50 ميليون پول بدي . حقمونه !

9. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بجز تي وي شما به اتومبيل هم كه نگاه كنيد همين بساطه . سانتافه تو خود كره 18000 $ هست اينجا بايد 50 ميليون پول بدي . حقمونه !
    دولت روی ماشین عوارض 120 درصد می گیره ولی در مورد تلویزیون این کار را نمی کنه بلکه خود شرکتها هستند که گران فروشی می کنند!!!!!

11. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من دیروز رفتم یه G10 خریدم.با یه میز و یه هوم تیاتر.کلا شد 400/2 . ولی اگر می خواستم صبر کنم V10 بیاد هم معلوم نبود کی میاد هم کلی باید پولش و می دادم.در ضمن تفاوت زیادی هم با هم ندارن.یعنی ارزش اینقدر هزینه و الافی رو نداره.اگر خواستم بعدا عوضش کنم سری Z رو میگیرم که هم افتش رو کرده باشه هم تفاوت کیفیتش محسوس باشه که ارزششو داشته باشه.که اونم رفت تا 2 یا 3 سال دیگه.
    از خریدم هم خیلی راضیم.ابعاد هال و پذیرائی ما 4*7 که حداکثر فاصله ما از اون میتونه 3 متر باشه.بهترین ابعاد برای این فضا 42 اینچه.
    در ضمن اگر خواستین TV بگیرین تنها نمایندگی که از نظر راهنمائی کردن کارش درسته و همه چیز و فنی توضیج میده( من اکثر نمایندگی های پانا رو رفته بودم) نمایندگی خیابان قائم مقام فراهانی جنوبیه.آقای مهندس وهاب.آدم فنی و درستیه.
    اول فکر میکردم 42 کوچیکه.ولی وقتی اومد خونه به نظرم بزرگم اومد !!! هم کیفیتش خوبه هم قیمتش هم سایزش

مبارک باشه
    سینما خانگی چه مدلی خریدی ؟ و چند ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

لازم نبود 400 500 تومن به خاطر USB که B650 داره برین بیشتر بدین من با 50 هزار تومان از این دستگاهای پخش Marshal که که HDMI هم داره و قابلیت پخش همه نوع فرمت رو داره به جز BlueRay که اون هم شنیدم داره میده بیرون گرفتم و زدم به G10 خیلی عالی هستش خدائیش با این که چینی هستش 5 برابر این LG سگ جون تر و با کیفیت تره
    البته واقعیت امر اینه که B650 از نظر کارائی و تنظیمات کاربری خیلی بهتر از (یعنی آسمون تا زمین فرق داره) G10 هستش ولی با همه این توصیف G10 سالاره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون.همو تیاتر مدل 870 گرفتم.ولی یه مسئله ای توی ذوقم زد.کانال های ایرانی که کیفیتش خیلی پائینه که هیچ.کانالهای ماهواره ای هم زیاد مالی نیست.میتونم بگم توی تلویزیون قبلیم که 25 panasonic معمولی بود خیلی تصاویر بهتر بود.ظاهرا حتما باید فیلم یا تصویر FULL HD باشه که اون کیفیتی که انتظار داریم رو بگیریم.در غیر اینصورت میشه گفت کیفیت خیلی پائینه.شاید چون اندازش بزرگه تصاویر اینجوریه.

15. این کاربر از amir.amer1354 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •