منم چنین مشکلی ندیدم تا حالا.![]()
منم چنین مشکلی ندیدم تا حالا.![]()
شايد چون داخل سيم كارت هم شماره ذخيره شده دارم اينطوريه.
برنامه كيبورد,بازي,ديكشنري .براي تماس ها برنامه نريختم
فروشنده ميگفت از دبي اورده خودش عربي ساز داشت.روي سي دي هم چند تا برنامه مثل ديكشنري و اوقات شرعي دتره .بدون گرانتي 395 از علادين.
حالا که گوشی رو خریدم برای اطلاع سایر دوستان به برخی سوالات خودم جواب می دم :
نرم افزار بانک ملت که روی جاوای خود گوشی نصب نشد با تصب myriad java به خوبی کار می کنه و با تغییر رزولیشن تمام صفحه شد.5- نرم افزارهای بانک چطور اونها هم غیر قابل استفاده می شه؟
برای نقشه هم میشه از صفحه کلید مجازی در جاوای خود گوشی استفده کرد اما چندان راحت نیست .برای بازی جاوا هم که چون صفحه کلید قسمتی از صفحه رو می گیره بازی ممکن نیست .
سلام عرض شد!چند روزه که گوشی من یه ویروسی گرفته بدین ترتیب که همه پوشه ها تبدیل به فایل exe شدن با حجم 170 kb.با nod اسکن کردم همه فولدارو حذف کرد ولی فایلا هنوز تو گوشیم هست و پاک نشده.چیکار کنم که فایلا برگرده؟![]()
سلام
یه چند روزی هست که موزیک داخل تاچ فلو کار نمیکنه.فکر کنم از وقتی که برنامه کورپلیر 1.36 رو نصب کردم اینطوری شده!
به نظر دوستان میتونه علت این باشه یا دلیل دیگه ای داره؟
مشکل نشون ندادن نام اس ام س دهنده یا تماس گیرنده رو در xda سرچ کردم اونجا هم اینمشکل بود:
i got this issue.. is a newly brought TD2 and when i recieve sms there's no sender name even tho they are saved under my sim directory and contact list.. is there any way to resolve ?
راه حلی که داده بود :
I have Found The Sollution
It is an registry bug from the t-mobile software..
It has been found on only the T-Mobile branded Raphael's.
How to fix it:
Install an Registry Editor
Go to:
HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Phone
Here is an D-Word registry called: CallIDMatch, the value on my phone was standing on "12". When you edit the value and set it to 8. All of the problems dissappear.
Don't matter if you have the contact stored as: 00316... / +316.../06...
It recognizes every type of storage of contact
.
اگه ممکنه این بگین این عدد در گوشی شما چنده شاید چون گوشی برای کشور عربی بوده این طوره .(روی خودش عربی ساز داشت )
راستی از Raphael' s منظورش چیه ؟
Last edited by farredsky; 16-05-2010 at 21:11.
به گوشی iهای تاچ پرو و Fuze , اچ تی سی رافائل هم میگن.![]()
Last edited by AryanLand; 17-05-2010 at 00:16.
دوستان یه سوال داشتم
میخاستم ببینم این گوشی بعد از روشن شدن چقدر رم خالی داره ؟
Go to:
HKEY_CURRENT_USER>ControlPanel>Phone
Here is an D-Word registry called: CallIDMatch, the value on my phone was standing on "12". When you edit the value and set it to 8. All of the problems dissappear.
این روش هم جواب نداد.
دوباره hard reset کردم ببینم شاید از برنامه های نصب شده باشه >>>ویرایش > درست شد
Last edited by farredsky; 24-05-2010 at 22:22.
سلام
بعد از روشن شدن حدود 36 الی 39 درصد از فضای رم اشغال میشه که بعد از مدت کوتاهی به 50 درصد هم میرسه که میشه گفت کلا بستگی به برنامه های نصب شده روی گوشی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)