من بهت پیشنهاد میدم برو منیوال گوشیتو دانلود کن .. چون شما که الان به منو ها وارد نیستی این کار میتونه کمک خوبی بهتون باشه.. گوشی خودم ویوا نیست وگرنه مسیر تغییر زبان رو بهتون میگفتم![]()
من بهت پیشنهاد میدم برو منیوال گوشیتو دانلود کن .. چون شما که الان به منو ها وارد نیستی این کار میتونه کمک خوبی بهتون باشه.. گوشی خودم ویوا نیست وگرنه مسیر تغییر زبان رو بهتون میگفتم![]()
Last edited by Amin.M.1986; 06-12-2009 at 21:47.
سلام.
والا عربیش رو یادم نیست چی میشه اما یک کره زمین هست باید بری اونجا و زبان رو برگردونی.همچنین توی ستینگ هم باید بری تو یک همچین چیزی (البته نمیدونم دقیق همین هست یا نه ولی شبیه اینه)دعم تعدد اللغات .تو اینجا هم زبان رو باید تغییر بدی و یک قسمت هم داره باید بزاری رو English with Arabic Support .
ایشالا که مشکل حل میشه.
سلام دوستان
من دنبال یه نرم افزار خوب برای قفل کردن Inbox هستم!
واقعا جالبه برا ویندوز موبایل اینچنین نرم افزاری نباشه!!!
کسی نداره؟ :(
گوشی فوق العاده ای هستش. ولی دیوونه شدم دستم خورد ریست شد. هرچی پرشین تله کام برام ریخت همش پاک شد.
قبل از اینکه من بخرم اینو میگفتم (کاش میشد داشتن تو دست من تو دست تو - دلم تنگته)
تاچش عالیه ولی برای اسکرول حتماً باید از قلم استفاده کنم.
سلام!
موقع نصب فارسي ساز واسه من اررور ميده ميگه:
installation of mobidiv.cab was unsuccesful
چي كارش كنم؟
سلام.
آیا قبلا" فارسی ساز روش نصب بوده؟ البته بهتره قبل از نصب هم یک هارد ریست بکنید.ضمنا" باید ببینید کدوم ورژن موبی دیو برای گوشی شما بهتره و خوب جواب میده.(از دوستانی که گوشی رو دارن میتونید سوال کنید که چه فارسی سازی رو نصب کردن)![]()
فارسی ساز تو پست دوم تایپیک هستش
ولی دوباره میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا کمک ... چه جوری می تونم یه فایل به یه نفر بلوتوث کنم؟؟ می تونم فایل بگیرم اما نمی دونم چه جوری بلوتوث میشه....
برو رو فایلی میخای بفرستی گزینه beam file رو بزن سرچ میکنه میفرسته
رفتم يه پك بازي و برنامه پاكت پي سي خريدم بعد بعضي از بازي ها و برنامه ها exe هستن كه توي ويندوز وقتي اجراش ميكنم بعد از يه مرحله ارور ميدهwindows ce services not found in your computer
پس چجوري نصب ميشه اين برنامه ها و بازي ها كه cab نيستن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)