تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1211 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خدا کنه عکس و ویدیویی چیزی از بازی منتشر بشه ...
    البته شک دارم کونامی تا موقعی که چیزی از فیفا PC بیاد یک سری اطلاعات درست و حسابی و چندتا عکس از استادیوم ها و خوده بازی بده .......

منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه

مرسی
    اسکرین شات های فیفای PC حدود 18 روز دیگه یعنی 15 جولای منتشر میشه!
    فکر کنم الان سازنده های ساکر هم در تور های بین المللی باشن مثه سازندگان فیفا!
    و فکر نکنم در دادن اطلاعات به هم دیگر نگاه کنن چون بالاخره که باید بگن!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به نکته ی جالبی اشاره کردین من نمی دونم اصلا این کونامی چه مشکلی با حروف کوچیک انگلیسی داره؟
    دقت میکنین؟
    همه حروف حروفایه بزرگ هست و این خیلی زشته!
    من یادمه PES4 که بازی میکردم منوش خیلی بهتر از این بود!!
    اگه بتونه این حروف کوچیک رو تویه منوها و تمام جاهایه دیگه به کار ببره واقعا از اون حالت بچه گانه بودنش راحت میشیم!
    از اين لحاظ كاملا درسته.اصلا اصلا جالب نيست.يه كمي خلاقيت هم بهش اضافه كنن بهتره.اما تو همين 2009 اينكه بعد از انتخاب يه مورد ، با افكت منو ناپديد ميشه(كوچيك ميشه تو يه نقطه) بنظرم بدك نيست ها.

منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب اين رقابت به نفع ماهاست.چون باعث ميشه كيفيت بره بالا.اگه انحصاري بود كه ميشد مثل خودروهاي داخلي...

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

درود
    من 4 انتظار بيشتر از pes 2010 ندارم
    1.اينكه كيفيت دروازباني بازي بالا بره و اينقدر گل مسخره نخورند
    2.سطح بازي بازي كنان توي بخش تاپ پلير بيشتر بشه،من الان مي تونم راحت با سوت شروع بازي با يه بازيكن همه رو دريپ كنم و گل بزنم
    3.از لحاظ داوري تقويت بشه و خطاي هند هم بگيره
    4.اين خاصيت skip match مثل fifa توي قسمت مستر ليگ داشته باشه
    مگه نه؟!؟!؟!

4. 2 کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

درود
    من 4 انتظار بيشتر از pes 2010 ندارم
    1.اينكه كيفيت دروازباني بازي بالا بره و اينقدر گل مسخره نخورند
    2.سطح بازي بازي كنان توي بخش تاپ پلير بيشتر بشه،من الان مي تونم راحت با سوت شروع بازي با يه بازيكن همه رو دريپ كنم و گل بزنم
    3.از لحاظ داوري تقويت بشه و خطاي هند هم بگيره
    4.اين خاصيت skip match مثل fifa توي قسمت مستر ليگ داشته باشه
    مگه نه؟!؟!؟!
    انتظارات که از این بازی واقعا فراوان هست!!!
    من اگه بخوام مقایسه کنم با فیفا خیلی چیزا باید به PES اضافه بشه! مخصوصا جزئیات!
    مثلا یک چیزی که تویه فیفا هست اینکه وقتی رویه میزبان خطا میشه تماشاگرا هوووووووو میکشن!
    یا وقتی سانتر در عمق می کنند به یارو نمیرسه یارو دست میزنه ( نشانه ی تشکر ، عین واقعیت! )
    در هر صورت تویه PES مود Become A Legend قویه اما تویه فیفا موده Manager Mod که فوق العاده جذابه ( مخصوصا اگه تیم دسته 2 انگلستان رو انتخاب کنی )

6. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تنها چیزی که تا حالا تو هیچ ورژنی از Soccer و FIFA نبوده یا اینکه من ندیدم این بوده که بازی کن بعد از گل زدن به سمت تماشا چیها بره و باهاشون خوشحالیشو تقسیم کنه !!!!
    و یکی دیگه اینکه کسایی که پشت دروازه ایستادن حداقل باید یک Motin داشته باشن نه اینکه مثل مجسمه وایسن .

یکی دیگه هم اینه که چرا زمانی که بازیکن مصدوم میشه نشون نمیده که دارن وسط زمین درمانش میکنن والا ما که این همه فوتبال دیدیم تا حالا ندیدم تا بازی کن مصدوم بشه با برانکارت ببرنش !!!!!

و دیگه اینکه چرا زمانی که بازی تموم میشه ناراحتیه بازی کن ها رو نشون نمیده و از بازیکن های برنده مصاحبه نمیشه .
    این مصاحبه تو NBA2003 بود.

یکی دیگه هم اینه که چرا وقتی ما یک بازیکن رو برای تعویض آماده میکنیم تا در موقعیت خودش وارد زمین بشه نشون نمیده که داره خودشو کنار زمین گرم میکنه !!!!

خسته شدم انقدر ایراد گرفتم !!!!! ولی خدایی اگه این چیزایی رو که گفتم عملی کنه دیگه رو دستش نمیاد

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

تنها چیزی که تا حالا تو هیچ ورژنی از Soccer و FIFA نبوده یا اینکه من ندیدم این بوده که بازی کن بعد از گل زدن به سمت تماشا چیها بره و باهاشون خوشحالیشو تقسیم کنه !!!!
    و یکی دیگه اینکه کسایی که پشت دروازه ایستادن حداقل باید یک Motin داشته باشن نه اینکه مثل مجسمه وایسن .

یکی دیگه هم اینه که چرا زمانی که بازیکن مصدوم میشه نشون نمیده که دارن وسط زمین درمانش میکنن والا ما که این همه فوتبال دیدیم تا حالا ندیدم تا بازی کن مصدوم بشه با برانکارت ببرنش !!!!!

و دیگه اینکه چرا زمانی که بازی تموم میشه ناراحتیه بازی کن ها رو نشون نمیده و از بازیکن های برنده مصاحبه نمیشه .
    این مصاحبه تو NBA2003 بود.

یکی دیگه هم اینه که چرا وقتی ما یک بازیکن رو برای تعویض آماده میکنیم تا در موقعیت خودش وارد زمین بشه نشون نمیده که داره خودشو کنار زمین گرم میکنه !!!!

خسته شدم انقدر ایراد گرفتم !!!!! ولی خدایی اگه این چیزایی رو که گفتم عملی کنه دیگه رو دستش نمیاد
    خوب اگه اینا رو بخوان بزارن به نظرت بازی میشه یا واقعیت؟
    خیلی چیزا هست که باید هنوز درست بشه.......
    بعضی هاشم نمیشه انجام داد!
    مثلا تویه فوتبال واقعی جندین دوربین هستش که یارو رو از نزدیک و تمام نماها نشون میده اما تویه بازی یک دونه دوربین بیشتر نمی تونه باشه!
    مثلا نمی تونن که هی بیان یک بازیکن رو نشون بدن که میخواد بیاد تو بازی!
    یا مثلا در حین بازی مربی ها رو نشون بدن!!!!!!!!
    البته تویه فیفا میتونه بعده گل زدن بازیکنتو تکون بدی و حتی حرکت نمایشیشو خودت انجام بدی ( که خیلی هم زیاده ) اما دیگه تویه تماشاگرا نمیره!!
    اگه اینطوریه باید حتمی قبل بازی هم تمریناشونو بازی کنیم!
    یا مثلا توی موقعیت هایه حساس میخواین سیستم دکمه زنی استفاده شه!!! ( مثل رزیدنت اویل مثلا یارو میخواد شوت کنه میگه هی A رو بزن )
    در هر صورت بعضی چیز ها شدنی نیست!
    بعدشم اگه از همین الان بخوان بازیه فوتبال واقعی رو بسازن سال هایه دیگه فقط باید قیافه ی بازیکن هایه جدید رو بزارن و ترنسفورها رو تغییر بدن!!!!!!!
    یا شایدم در آینده فوتبال اول شخص بشه ( مثل کا آف دیوتی ) بعدش فقطم بشه اینترنتی بازی کرد!
    اینطوری دیگه خودت میشی بازیکن!

9. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقای Naoya Hatsumi در مورد بخش آنلاین بازی توضیحاتبی داده ........

در ساکر 10 سیستم آنلاین بازی ساکر 6 استفاده شده است البته با بعضی تغییرات و........

اینم مطلبش که اگه میشه یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ........

Today, I would like to explain online play for PES 2010. I'm really
    aware how important an issue online play is to the fans and we know
    we've got to get it right this year.

We have been thoroughly studying technologies in order to address all the feedback we've heard about PES2008 and PES2009. It's been a long process - there's been many, many aspects to think about.

However, I'd like to say here and now that not only have we fixed the lag and warp problems of the past, but we thoroughly overhauled the entire online system! I know people are going to want to see proof of this, but I'm 100% confident in my predictions.

Trying to explain everything in detail would get much too complicated (and boring!), but put simply we have adopted an enhanced version of the system used for PES6 examining the experience we had with PES2008 and PES2009, which guarantees a rewarding level of play control as well asno lag & warp problems. We're really excited by the results.

In addition to the enhanced system, we are going to implement a new feature with which you can play various competitions with others users from all over Europe and another feature which provides several options specifically to enjoy with your registered friends.

Stay tuned and we'll give you more info when we can!
    Last edited by google_boy07; 29-06-2009 at 20:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

بچه ها اينها همه هست اما من نمي گم اين چيز ها رو داشته باشه،اگه يادتون باشه مي گفتن توي پس 2009 امكان كنده شدن چمن و خونريزي وجود داره اما ما چيزي نديديم ولي اول بايد مشكل هاي اساسي حل بشه مثل اونها كه عيب هاي بزرگ بازي هستند،اون چيزهايي كه شما عزيزان مي گيد جزئيات هست،اول بايد مشكلات اصلي رو حل كنند

12. این کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تاریخ ریلیز بازی کی هست؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
    October 23, 2009

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •