تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 112 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1118

نام تاپيک: ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید.
    در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.

اینکار را بکنید ولی داخل فایروال نیز بروید و بابیلون را در لیست سیاه بگذارید یعنی نتواند به اینترنت وصل شود . چون تا انجا که یادم است با تنظیماتی که این دوستمان گفتند نیز این برنامه باز هم از کار افتاده بود .

2. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض مشکل بابیلون با IE9

سلام
    کسی با بابیلون توی اینترنت اکسپلورر 9 مشکلی نداره؟ من از وقتی IE9 نصب کردم دیگه بابیلون توی صفحات وب کلماتو درست پیدا نمیکنه.بابیلونو reinstall هم کردم ولی درست نشد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آره بابا معلوم نیست چه مرگشه برای من اصلا کلمات رو خوب نمیگیره ... روی یه تکست میزنم یا نصفشو میگیره یا چرت و پرت برداشت میکنه ... درهرصورت منو مجبور میکنه که کلمه رو از اول خودم بنویسم .... بابی 8 داشتم اینطور بود 9 روهم نصب کردم همینطور شد ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستش روی یک سیستم ضعیف که رزولوشن پایینی دارد خوب جواب میدهد ولی روی سیستم قوی با رزولوشن 1920x1080 اصلً نمیتواند کلمات را خودش شناسایی کند ! داخل تنظیماتش هم چیزی وجود ندارد !

6. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یعنی میخوای بگی ماله رزولیشن ؟ چه ربطی داره ؟ رزولیشن کام من 1280 در 1024 تازه قبلنا مشکل نداشتم .... جدیدا اینطوری شده .. مگه بابی لون از روی پیکسل تشخیص میده !!!! بابی جاهایی که مثل تکست باشه رو تکست ..و جاهایی مثلا یه نوشته روی عکس رو پیکسل تشخیص میده . یعنی شما اگه بخواید نوشته ای که روی عکس باشه رو انتخاب کنید از روی پیکسل ها شناسایی میکنه که احتمال اشتباه شدنش هست ..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یعنی میخوای بگی ماله رزولیشن ؟ چه ربطی داره ؟ رزولیشن کام من 1280 در 1024 تازه قبلنا مشکل نداشتم .... جدیدا اینطوری شده .. مگه بابی لون از روی پیکسل تشخیص میده !!!! بابی جاهایی که مثل تکست باشه رو تکست ..و جاهایی مثلا یه نوشته روی عکس رو پیکسل تشخیص میده . یعنی شما اگه بخواید نوشته ای که روی عکس باشه رو انتخاب کنید از روی پیکسل ها شناسایی میکنه که احتمال اشتباه شدنش هست ..
    عزیزم این قابلیت اسمش OCR است و خودم میدانم کارش چیست ! گفتم روی سیستم با رزولوشن پایین جواب میدهد ولی روی رزولوشن بالا جواب نمیدهد ! نگفتم ایراد از رزولوشن بالاست که !
    در ضمن کام و بابی چی چیه ؟؟!!

9. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در بخش Connection گزینه ی Connect through P-r-o-x-y/Firewall server را فعال نمایید.
    در بخش P-r-o-x-y Server و Port تنظیمات را شبیه تصویر زیر وارد نمایید. Enable online updates را غیر فعال کرده و برروی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.

اینکار را بکنید ولی داخل فایروال نیز بروید و بابیلون را در لیست سیاه بگذارید یعنی نتواند به اینترنت وصل شود . چون تا انجا که یادم است با تنظیماتی که این دوستمان گفتند نیز این برنامه باز هم از کار افتاده بود .
    درسته ، با این تنظیمات باز هم از کار افتاده !! قرار دادن در لیست سیاه فایروال ویندوز هم کاریه که انجام دادم بازم نشده ، ولی فکر میکنم شاید درست انجام ندادم ! من بابیلون رو به برنامه های Exception در فایروال ویندوز اضافه کردم و تیکش رو برداشتم ، کارم درسته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درسته ، با این تنظیمات باز هم از کار افتاده !! قرار دادن در لیست سیاه فایروال ویندوز هم کاریه که انجام دادم بازم نشده ، ولی فکر میکنم شاید درست انجام ندادم ! من بابیلون رو به برنامه های Exception در فایروال ویندوز اضافه کردم و تیکش رو برداشتم ، کارم درسته ؟
    با سلام . در صورتیکه بابیلون خراب شده نصب دوباره ی ان سودمند نیست ابتدا باید با یک برنامه ی پاک کننده ی قوی ان را پاک کنید بعد بطور دستی نیز رجیستری را دنبال کلمه ی بابیلون بگردید و هر کلیدی یافتید پاک کنید بعد از ریبوت و در حال قطع بودن اینترنت دوباره نصب و بعد از ریستارت انرا در یک فایروال قوی در لیست سیاه قرار دهید . مثل فایروال خود Kaspersky Internet security

12. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان بالاخره به این بابیلون فائق اومدم
    کارایی رو که برا نصب بابیلون 8 انجام دادم به ترتیب زیره :
    1- بابیلون قبلی رو که Expire شده بود با نرم افزار Perfect Uninstaller آناینستال کردم.
    2- با اجرای Regedit در Run به ریجستری رفتم و Babylon رو دستی جستجو و پاک کردم.
    3- ارتباط اینترنتی رو مطمئن قطع کردم حتی سیمش رو ! بعد ری استارت کامپیوتر.
    4- بابیلون رو در ریجستری مجدد جستجو کردم و وقتی مطمئن شدم اثری نیست بابیلون 8 رو نصب کردم و در تب Connection اون کاری رو که دوستمون در پست قبل گفتن انجام دادم ( آدرس ------ 127.0.0.1)
    5- کرک بابیلون 8 رو در حالت Safe Mode ویندوز اجرا کردم و ری استارت کامپیوتر.
    6- بابیلون رو Exit کردم و اونو در فایروال ویندوز در Exceptions به برنامه ها اضافه کردم و سپس تیک اون رو برداشتم.
    7- در فایروال آنتی ویروس (برای من COMODO) بابیلون رو معرفی و مسدود کردم.
    8- گلوساریهش رو اجرا کردم .
    9- به Log های دیگر رفتم و تنظیمات تب Connection رو در آنجا نیز انجام دادم.
    10- کامپیوتر رو ری استارت و سپس اینترنت رو وصل کردم ، بابیلون آماده بهره برداریست

14. این کاربر از MahdiidhaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یک چیز عجیب !
    سیستمی قوی برای یکی از دوستان اسمبل کردم و امروز مشغول نصب بابیلون بودم . فایل setup را از سیستم خود برداشتم که چند بار همین بابیلون در ان Expire شده بود
    هنوز حتی سیم شبکه را به این سیستم جدید وصل نکرده بودم یعنی مطلقاً به اینترنت وصل نشده بود
    بابیلون 7 را که نصب کردم دیدم بجای ترجمه کردن کلمات به انگلیسی مینویسد باید خریداری کنید !
    تاریخ ویندوز را به چند سال قبل بردم باز هم افاقه نکرد . گویی بعد از Expire شدن بابیون 7 در سیستم خودم فایل Setup نیز دچار نوعی اشکال Expire شدگی مرموز شده است !
    ولی نسخه ی 8 را نصب کردم و بعد از کرک و مسدود کردنش در فایروال و نصب آفلاین لغتنامه ها بخوبی کار میکند !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •