تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 261 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان میبخشید میدونم این موضوع به این فوروم ربط نداره فقط میخوام جواب این دوستمونو بدم

دوست عزیز کیفیت ویدیو کپچر شده به دستگاه ربط نداره به تنظیم صورت گرفته در دستگاه و یا اینکه برای چه کاری میخای ربط داره
    اینکه برای تدوین آماتوری یا حرفه ای بخوای و یا اینکه فقط برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال برای رایت رو DVD یا CD
    در صورت اول حتما باید کپچر کارت آماتوری تا خیلی حرفه ای استفاده کنی
    در صورت دوم کیفیت کپچر به نوع تنظیم برای کپچر ربط پیدا میکنه نه به دستگاه اینکه Capture card باشه یا DVD recorder باشه یا یک media player با قابلیت PVR
    مثلا برای ساخت dvd که از Mpeg2 codec استفاده میکنه bitrate میتونه از 3 که پایین ترین کیفیتو داره و از طرفی کمترین حجمو تا 8 که بالاتربن کیفیت و بالاتربن حجمو میبره تنطیم بشه که تموم این دستگاهها این قابلیتو دارن
    فقط در DVD recorder و PVR محدود میشه به 3 یا 4 حالته( HQ-SP-LP-SLP (HQ=8,SLP=3که در خود دستگاه تعریف شده.
    از نظر سهولت و سرعت کار خوب DVD recorder راحتتره چون از اول کپچر تا رایت DVD رو خودش انجام میده ولی دو تای دیگه باید با کامپیوتر خودت رایت کنی ولی این حسنو داره که دست بازه و خودت میتونی با نرم فزارهای مختلف براش menu با سلیقه خودت ایجاد کنی و حتی تراک صدا اصافه کنی یا حتی زیرنویس بذاری ولی زمان بره

در مورد dvd recorder های دارای هارد موجود در بازار این نکته رو هم اضافه کنم فایل اصلی ویدیو های کپچر شده روی هارد بطور مستقیم قابل دسترسی نیست یعنی فقط میتونی اونو با خود دستگاه برای تماشا پخش کنی یا با همون دستگاه روی DVD با فرمت dvd رایت کنی یعنی نمیتونی اصل فایل mpeg2 رو به بیرون دستگاه مثلا به کامپیوتر انتقال بدی مگر رکوردرهای حرفه ای که دارای پورت LAN و USB هستند و این قابلیتو داشته باشند که قیمتش خیلی بالاست و در ایران کم

باره دیگه از همه عذر میخوام
    مرسی از راهنمایت همه ایناکه گفتی درست و منهم میدنم
    ولی من الان کپچر Msi دارم ازش هم راضی هستم
    ولی سخته که دوساعت سیم کشی به کامیپوتر راستی شما 1نکته کیفیت کپچر ها هم فرق داره چون من با استفاده از برنامه ادوبی پریمیر با 1 فرمت کپچر کردم از 1دستگاه از 1 فیلم دوربین با کارت کپچرخودم و کارت کپچر دوستم کیفیت کپچر کارت دوستم با این شرایط ضبط یک سان بود اما مال دوستم افتضاج بود پس میشه گفت علاوه بر فرمت سخت افزار هم تاثیر دارد
    حالا از موضوع تاپیک خارج نشیم
    کیفیت کپچر HD Media player چطوره مشکل ندارن با اینکه باید به کامپوتر وصل کنم تا بتونم رو Dvd یا Cd رایت کنم
    میخوام دستگاهی باشه که برای ضبط نزدیک تلویزون باشه ونیاز به وصل کردن به کامپوتر نباشه
    حالا کیفیت ضبطش اگه رو lcd ببینیدچطوریه چه فرمت هایی برای رکورد داره
    راستی چه ورودی هایی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    آیا دستگاهی هست که از طریق وایرلس کامپیوتر مثلا یه تصویر اچ دی با فرمت ts رو بگیره و همون ثانیه بصورت full HD تو تلویزیون نشون بده؟
    از این HD Player هایی که معرفی کردین دستگاهی هست که قادر به انجام این کار باشه؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    آیا دستگاهی هست که از طریق وایرلس کامپیوتر مثلا یه تصویر اچ دی با فرمت ts رو بگیره و همون ثانیه بصورت full HD تو تلویزیون نشون بده؟
    از این HD Player هایی که معرفی کردین دستگاهی هست که قادر به انجام این کار باشه؟
    فکر کنم انجام بده (با توجه به بروشورهای دستگاه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

14

فکر کنم انجام بده (با توجه به بروشورهای دستگاه)
    آخه میخوام یه --- بگیرم کانالهای فول اچ دی رو باهاش باز کنم از طریق وایرلس کامپیوتر بهش منتقل کنم و در اونجا ببینم
    آیا شما مطمئن هستین که اینارو با هم بخرم؟
    و یه سوال دیگه اگه بشه این کارو کرد ایا میشه با کارت وایرلس اطلاعات منتقل کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آخه میخوام یه --- بگیرم کانالهای فول اچ دی رو باهاش باز کنم از طریق وایرلس کامپیوتر بهش منتقل کنم و در اونجا ببینم
    آیا شما مطمئن هستین که اینارو با هم بخرم؟
    و یه سوال دیگه اگه بشه این کارو کرد ایا میشه با کارت وایرلس اطلاعات منتقل کرد؟؟؟
    هنوز دستگاه به دستم نرسیده و دقیقا همین موضوع رو به محض اینکه به دستم برسه تست خواهم کرد، گرچه در خصوص فیلمهای HD با فرمت ts که توسط فرضا progdvb ضبط میشود ، چون بیت ریت این فیلمها بسیار بالاست فکر کنم بهتر هست هم فرستند و هم گیرنده ، draft n باشد.(شاید سری g هم جواب بده) تا هفته آینده تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا ممنونتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با گارانتی سازگار بخرید هرچند فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه .
    من دیروز که فروشگاه چاره مدل لایو رو 120 تومن میداد سفارش دادم همراه با یک عدد USB وایرلس که جمعا 146 تومن شد البته هنوز به دستم نرسیده.
    با سلام چه وایرلس لنی به این دستگاه میخوره که توایران موجوده و تودیدنفیلم هم کم نمیاره

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام چه وایرلس لنی به این دستگاه میخوره که توایران موجوده و تودیدنفیلم هم کم نمیاره

اینجا لیستی از وایرلس های رسمی که توسط این دستگاه پشتیبانی میشه و توسط خود شرکت تست شده رو نوشته
    :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این معنی که لزوما هر وایرلس دانگلی رو ساپورت نمیکنه ، من خودم با تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا EW-7711UAn از edimax رو ساپورت میکنه که هم سری n هست و هم در ایران موجوده و هم قیمتش مناسبه (حدود 26 تومن)

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینجا لیستی از وایرلس های رسمی که توسط این دستگاه پشتیبانی میشه و توسط خود شرکت تست شده رو نوشته
    :
    کد:
    به این معنی که لزوما هر وایرلس دانگلی رو ساپورت نمیکنه ، من خودم با تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا EW-7711UAn از edimax رو ساپورت میکنه که هم سری n هست و هم در ایران موجوده و هم قیمتش مناسبه (حدود 26 تومن)
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز این wifi کی بدستتون میرسه که یک تست روش انجام بدید ببینید فایلهای hd رو از شبکه میتونه اجرا کنه.بعد گفتید سریn هستش که تا300Mpsشبکه را ساپورت میکنه که فکر کنم اگه آنتنتان پر باشه مشکلی بابت اجرای فایل های اچ دی حجم بالا از روی شبکه نخواهید داشت ولی من توپاساژ رضا و ایران قیمت wifiسری n با 300Mpsرا گرفتم زیر 40تومن اصلا هیچ برندی وجود نداشت شما با تخفیف خریدید.

11. این کاربر از mghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز این wifi کی بدستتون میرسه که یک تست روش انجام بدید ببینید فایلهای hd رو از شبکه میتونه اجرا کنه.بعد گفتید سریn هستش که تا300Mpsشبکه را ساپورت میکنه که فکر کنم اگه آنتنتان پر باشه مشکلی بابت اجرای فایل های اچ دی حجم بالا از روی شبکه نخواهید داشت ولی من توپاساژ رضا و ایران قیمت wifiسری n با 300Mpsرا گرفتم زیر 40تومن اصلا هیچ برندی وجود نداشت شما با تخفیف خریدید.
    آره تا حدود یکماه پیش خیلی گرون بود. ولی الان سری جدید Edimax وارد شده که برند تایوانی هست و هم کیفیت و تکنولوژی خوبی داره و هم قیمتهاش در ایران کاذب نیست .
    این لینکها رو نگاه کن :
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    از بین این 4 مدل ، EW-7711UAn از نظر قیمت از بقیه به صرفه تره. و بهترینشون هم مدل EW-7718Un هست که chip Antenna داره و هم جمع و جوره و هم قدرت گیرندگیش از سایر مدلها بالاتره.
    در ضمن چون حجم تصاویر HD بالاست ، پینگ بین اکسس پوینت و گیرنده هم مهمه و ممکنه باعث تیک زدن بشه ، هر چند اگر در داخل WD یک رم کوچک تعبیه شده باشد این مشکل نخواهد بود.
    حالا به دستم رسید تست میکنم و نتیجه رو میگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •