تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 181 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Dell Media Direct

آیا ارزش داره برای media direct دوباره windows نصب کنیم ؟

چرا ارزش نداره دوست من ، Media Direct رو دست کم گرفتی !
    یه جایی بدردت می خوره که اصلا فکرش هم نمی کنی!
    در ضمن خوب است بدانید که این قابلیت فقط در بعضی مدل های لپ تاب دل بوده!(البته همه به جز Vostro) ودر برند های دیگر وجود ندارد!
    فکرشو کن بخوای یک فیلم دی وی دی رو ببینی به جایی که صبر کنی ویندوز بالا بیاد ، می تونی راحت از اون استفاده کنی + اینکه مصرف باطری کمتره + راحت تره + ...

نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست !!!!!! کافی یک ایمیج از ویندوزت بگیری ! (با نرم افزار های مختلفی میشه این کارو کرد که به نظر من بهترین ان acronis true image home 2009 است!)

بعد پارتیشن Media Direct رو ازطریق بوت دی وی دی ان بسازی ، بعد ایمیجی که گرفتی رو ریستور کن!

وقتی ویندوز بالا اومد Media Direct رو نصب کن !

البته همه ی اینها فکر نکنم بیشتر از یک ساعت طول بکشه!

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در ضمن خوب است بدانید که این قابلیت فقط در بعضی مدل های لپ تاب دل بوده!(البته همه به جز Vostro) ودر برند های دیگر وجود ندارد!
    فکرشو کن بخوای یک فیلم دی وی دی رو ببینی به جایی که صبر کنی ویندوز بالا بیاد ، می تونی راحت از اون استفاده کنی + اینکه مصرف باطری کمتره + راحت تره + ...

نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست !!!!!! کافی یک ایمیج از ویندوزت بگیری ! (با نرم افزار های مختلفی میشه این کارو کرد که به نظر من بهترین ان acronis true image home 2009 است!)

بعد پارتیشن Media Direct رو ازطریق بوت دی وی دی ان بسازی ، بعد ایمیجی که گرفتی رو ریستور کن!

من یه همچین چیزی رو تو لپ تاپ دوستم دیدم همون سونی صورتی رنگ رو میگم که دگمه های مدیاش وقتی لپ تاپ بسته هست هم بیرونه مدلشو یادم نیست!
    امکان خیلی جالبیه

بچه ها تو دل هم همین مدلیه که با یک دگمه میزنی میره تو این صفحه درسته؟

داره خودمونی میشه ahmad_165200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای ساختن پارتیشن media direct باید درایوی که توش ویندوز هست format بشه ؟ یا وقتی با dvd bootable مدیا دایرکت بالا می یایم از همونجا format میشه کرد؟
    حجم درایوی که media direct می سازه چقدره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موقع نصب media direct میشه حجم پارتیشن های دیگرو هم کم و زیاد کرد ؟ چون من موقع windows ریختن حواسم نبود winows رو
    روی یه پارتیشنی که حجم بالایی داشت ریختم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض media direct

موقع نصب media direct میشه حجم پارتیشن های دیگرو هم کم و زیاد کرد ؟ چون من موقع windows ریختن حواسم نبود winows رو
    روی یه پارتیشنی که حجم بالایی داشت ریختم

چرا نمیشه دوست من ، من خودم از 9 پار تیشن استفاده میکنم! (xp, Vista, 7,Linux home, Linux swap, Linux System) که سه تا با فرمت ext4 و بقیه ntfs ، با این وجود از media direct استفاده میکنم!

فقط باید media direct رو قبل ویندوز نصب کنی!(چون بعد از نصب پارتیشن ویندوز Protect میشه!)

شما میتونی از ویندوز ایمیج بکیری ، وبعد دوباره ریستور کنی!

البته دقت کن در صورتی که با Blue Screen مواجه شدید ، بگید تا بگم چه کار کنید!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض media direct

برای ساختن پارتیشن media direct باید درایوی که توش ویندوز هست format بشه ؟ یا وقتی با dvd bootable مدیا دایرکت بالا می یایم از همونجا format میشه کرد؟
    حجم درایوی که media direct می سازه چقدره؟
    ببین شما وقتی با دی وی دی media direct بوت میکنید یک صفحه میاد که سه گزینه داره !
    1- برای اینکه شما کل هارد رو برای (پارتیشن) ویندوز در نظر بگیرید!
    2-برای اینکه شما بتونید سایز پارتیشن ویندوز رو تعیین کنید!(که به صورت Default نصف فضای هارد در نظر گرفته شده ، اما به راحتی انرا تغییر دهید!)
    3-EXIT

بنابراین شما پارتیشن media direct رو نمیسازید ، بلکه پارتیشن ویندوز رو میسازید و پارتیشن media direct بصورت اتوماتیک (همراه پارتیشن ویندوز) ساخته میشود! و در این حالت پارتیشن های کل هارد شما پاک خواهد شد!!!!!!!!! پس حتما بک اپ یادتون نره!

بعد ویندوز رو ، رو پارتیشنی که ساختید نصب کنید!(و بقیه ی فضای دیسک رو پارتیشن بندی کنید!)

یک نکته رو هم بگم ، شما تحت هیچ شرایطی نمی تونید از پارتیشن media direct بک اپ یا ایمیج بگیرید!!!(چون بعد از ریستور با Blue Screen مواجه میشوید!)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض media direct

من یه همچین چیزی رو تو لپ تاپ دوستم دیدم همون سونی صورتی رنگ رو میگم که دگمه های مدیاش وقتی لپ تاپ بسته هست هم بیرونه مدلشو یادم نیست!
    امکان خیلی جالبیه

بچه ها تو دل هم همین مدلیه که با یک دگمه میزنی میره تو این صفحه درسته؟
    تو لپ تاب های دل (به جز vostro) یک دکمه هست با نام media direct ، و در هنگامیکه دستگاه خاموش است !
    با زدا این دکمه وارد محیط media direct میشوید ! که کارای مختلفی از جمله : نمایش عکس ، ویدیو ، فیلم های دی وی دی ، پخش موزیک و حتی نمایش بعضی فایل های آفیس !

البته حرف شما (منظورم دگمه های Play,...) کاملا صحیح نیست چرا که در محیط ویندوز (ولینوکس) هم این دگمه ها کار میکنند!

8. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببین شما وقتی با دی وی دی media direct بوت میکنید یک صفحه میاد که سه گزینه داره !
    1- برای اینکه شما کل هارد رو برای (پارتیشن) ویندوز در نظر بگیرید!
    2-برای اینکه شما بتونید سایز پارتیشن ویندوز رو تعیین کنید!(که به صورت Default نصف فضای هارد در نظر گرفته شده ، اما به راحتی انرا تغییر دهید!)
    3-EXIT

بنابراین شما پارتیشن media direct رو نمیسازید ، بلکه پارتیشن ویندوز رو میسازید و پارتیشن media direct بصورت اتوماتیک (همراه پارتیشن ویندوز) ساخته میشود! و در این حالت پارتیشن های کل هارد شما پاک خواهد شد!!!!!!!!! پس حتما بک اپ یادتون نره!

بعد ویندوز رو ، رو پارتیشنی که ساختید نصب کنید!(و بقیه ی فضای دیسک رو پارتیشن بندی کنید!)

یک نکته رو هم بگم ، شما تحت هیچ شرایطی نمی تونید از پارتیشن media direct بک اپ یا ایمیج بگیرید!!!(چون بعد از ریستور با Blue Screen مواجه میشوید!)

پس هیچ جوری امکان نداره فقط پارتیشن ویندوز پاک بشه

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو لپ تاب های دل (به جز vostro) یک دکمه هست با نام media direct ، و در هنگامیکه دستگاه خاموش است !
    با زدا این دکمه وارد محیط media direct میشوید ! که کارای مختلفی از جمله : نمایش عکس ، ویدیو ، فیلم های دی وی دی ، پخش موزیک و حتی نمایش بعضی فایل های آفیس !

البته حرف شما (منظورم دگمه های Play,...) کاملا صحیح نیست چرا که در محیط ویندوز (ولینوکس) هم این دگمه ها کار میکنند!
    اون مدل سونی هم موقعی که خاموش بود اون دگمه رو میزدی میومد بالا تو یه محیطی شبیه این من باهاش dvd دیدم بقیه چیزاشو نمیدونم
    من دگمه های مدیاش رو گفتم که بفهمی کدوم مدل رو میگم اون دگمه که این امکان رو بهت میداد موقعی که لپ تاپ رو باز میکردی بهش دسترسی داشتی البته اگه اشتباه نکنم جریان برای خیلی وقت پیشه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

اون مدل سونی هم موقعی که خاموش بود اون دگمه رو میزدی میومد بالا تو یه محیطی شبیه این من باهاش dvd دیدم بقیه چیزاشو نمیدونم
    من دگمه های مدیاش رو گفتم که بفهمی کدوم مدل رو میگم اون دگمه که این امکان رو بهت میداد موقعی که لپ تاپ رو باز میکردی بهش دسترسی داشتی البته اگه اشتباه نکنم جریان برای خیلی وقت پیشه

میدونم دوست من ، شما تا گفتی صورتی (و درب بسته!) من فهمیدم چی میگی!!!!!!!!!!

اون مدلی که شما میگی 100% از سری CR سونی بوده! (اینو گفتم که رو حرفهای من شک نکنی! چون سونی صورتی زیاد داره!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •