البته ب کمک نمی یاد. منظور دوستمون اینه ک میشه بین این دو گرافیک سویچ کرد.و هردو با هم کار نمیکنند.
در حالتی که به این گرافیک پرقدرت و پر مصرف نیازی ندارید(مثلا تایپ،اینترنت) سویچ میکنید روی اینتل
و ب مقدار قابل توجهی در مصرف باطری صرفه جویی می کنید
البته ب کمک نمی یاد. منظور دوستمون اینه ک میشه بین این دو گرافیک سویچ کرد.و هردو با هم کار نمیکنند.
در حالتی که به این گرافیک پرقدرت و پر مصرف نیازی ندارید(مثلا تایپ،اینترنت) سویچ میکنید روی اینتل
چقده خوبالبته ب کمک نمی یاد. منظور دوستمون اینه ک میشه بین این دو گرافیک سویچ کرد.و هردو با هم کار نمیکنند.
سيستم عاملش چيه؟آنتي ويروس اورجينال روش هست؟
بله این یکی از ویژگیهای لپ تاپ خوب ب حساب میاد
سیستم عامل نداره. و هم چنین آنتی ویروس. 1علت پایین بودن قیمتشه.ولی 7 میریزی روش مثل تانک کار میکنه
بعدشم هم 30 تومان ناقابل میدی nod32 اورجینال میگیری 1 سال هم کار میده.یکی از بهترین آنتی ویروسهای دنیا
نظرتون درباره مدل acer5551 چيه دوستان؟
سلام
.
.
کسی از سایت رایان صبا خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگه مغازه بخرين بهتره چون اگه مشكلي داشته باشه دستتون به جايي بند نيستکسی از سایت رایان صبا خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب دوستان خدا خواست و یاری کرد و ما هم رفتیم امروز یه 5742g با مشخصات:
ci5 480
640gig
vga : geforce 540m
4gig ram
با رنگ قیوه ای متالیک خریدیم.
830 تومن با یکسال گارتنتی سازگار ارقام.
الانم دارم روش ویندوز میریزم سوالی بود در خدمتم.
(خوبی دو تا سیستم داشتن همینه)
مبارک باشه
روش ویندوز نداره کلا؟
کیفیتش چطوریه؟از لحاظ صفحه نمایش و کیبرد و صدا؟
مبارک باشه به شادی استفاده کنی![]()
نه برادر برای کاهش قیمت تمام شده هیچ ایسری ویندوز نداره ....
کیفیتشم والا خوبه من قهوه ایش رو گرفتم و رنگش جذابه....!
صداشم بزارید چک کنم.....فعلا تموم درایوراشو اونایی که مثلث زرد داشت مثل وایرلس و این چیزارو نصب کردم الانم باید مک ش رو توی مودم بنویسم تا اجازه بده کانکت شم.....
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
متشکرم امید جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)