اقا این قابلیت وایرلس مودم های ای دی اس ال به چه درد می خوره؟ مگه این مودم ها اینترنتو از سیم نمی گیرن؟
اقا این قابلیت وایرلس مودم های ای دی اس ال به چه درد می خوره؟ مگه این مودم ها اینترنتو از سیم نمی گیرن؟
سلام
من ميخوام يك مودم بيسيم خوب بخرم كه كه با wifi بتواند 2 تا لپ تاپ را احتمالا همزمان سرويس بدهد و جنسش هم خوب باشد مدل TP-LINK ModemTD-W8901G /54M با قيمت 46000 مناسب هست يانه؟ تفاوتش با مدلهاي 80000 تومني چيست؟ ممنون
2-ضمنا اين مودمها اگه دائم روشن باشند صدمه مي بينند؟
3-مودم مودم روتر وایرلس و هاب + مبدل USB به شبکه وایرلس TD-W54KIT با تخفيف سايت چاره ميده 52000 تومان آيا بهتر نيست؟ضمنا مبدل usb به شبكه چكار ميكنه؟
Last edited by heidary_sh; 30-07-2011 at 11:18.
سلام علیکم به همگی
نمیدونم سوال ما برای اینجاست یا نه ؟ بهر حال اگه نبود من رو ببخشید .
درباره ی مدل مودمهای USB لپ تاپ که برای اتصال به اینترنت هست ، سوال داشتم .
1- درباره اونها یه کم توضیح میدید ؟
2- اینها خوب و بد داره ؟
3- نسل جدید و قدیم داره ؟
4- چه مدلش از همه بهتره و تا چند نسل اگه اپراتورهای مخابرات پیشرفت و توسعه پیدا کرد ، جوابگو هست ؟
5- برند خوبی هست توی ایران که پیدا بشه ؟
6- قیمتش چنده ؟
بسیار سپاسگزارم از جواب شما
یاعلی
چرا اینترنت کابلیه ولی مودم وایرلس هست و همون اینترنت رو به صورت وایرلس هم میده تا بقیه از طریق لپ تاب یا گوشی بتونن به مودم از طریق وایرلس وصل بشن
TANKS
مودم داخلي هم لازم داره چون كابل اينترنت بهش نميخوره حالا مودم داخلي و خارجي اينايي كه گذاشتم بهم ميخورن و به سيستم؟؟؟
EXTERNAL
D-LINK DSL-2520U
INTERNAL
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم مادربورد
GA-7VA
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 02-08-2011 at 00:23.
یعنی چی من منظورتون رو نفهمیدم میخواین مودم دیال آپ رو به مودم adsl وصل کنید؟
نه بابا---اصلا اون مودم داخلي رو ولش كن!!!هواسم نبود!!!
ميخوام به اين مودربود dsl وصل كنم مودم D-LINK DSL-2520U بهش ميخوره ديگه؟؟؟اما پشته كيس و مودربورد كه جاي كابلي كه dal بخوره وجود نداره؟؟؟مگه نبايد يه مودم داخلي هم باشه؟؟؟
من الان كيسه خودم به dsl وصله و از طريقه كابلي كه پايين عكسشو گذاشتم به مودم خارجي متصل شده اما اون كيس قديمي كه عكسه مادربوردشو بالا گذاشتم چطوري بايد به مودم خارجي متصل شه در حاليكه جاي كابل نداره؟؟؟راستش من وقتي كيسه جديد بستم اصلا توجه نكردم كه مودم و اين قطعات چطوري متصل شد و الا الان متوجه ميشدم!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشي
![]()
باید براش یک کارت شبکه 10/100 بگیری
اگه مودم adsl تون جای دیگری برای لن نداره و میخواین کیس دوم هم از اینترنت استفاده کنه مثل کیس اول باید دو سیستم شبکه بشن
برای اینکار باید لن کیس دوم وصل بشه به لن کیس اول منتها چون کیس اول لنش به مودم وصل شده پس مجبورید برای کیس اول که مودم بهش وصل هست یک کارت شبکه بگیرین و دو سیستم رو شبکه کنید
برای اینکار باید حالت مودم رو رو حالت bridge بزارید و کانکشن برای اینترنت درست کنید و اون کانکشن رو شیر کنید
به هردو سیستم باید ip بدین و network هردو سیستم رو نصب کنید برای شیر داده ها
امیدوارم جوابتون رو داده باشم
اگه مودمتون دوتا پورت لن بود دیگه نیازی به این کارا نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)