اگه هوشمند باشه 1 ماه
اگه معمولی باشه کمتر
شما تهرانی؟
البته اینا در صورتیه که آشنا نداشته باشی![]()
اگه هوشمند باشه 1 ماه
اگه معمولی باشه کمتر
شما تهرانی؟
البته اینا در صورتیه که آشنا نداشته باشی![]()
Last edited by darklord_8; 14-03-2010 at 11:45.
سلام
همونطور که خیلیا میدونند ، با گواهینامه یک ساله راهنمایی و رانندگی ایران ، تنها میشه در استان یا شهر مربوطه تردد کرد ، آیا با کسب اجازه و نامه از راهنمایی و رانندگی یا هر راه حل دیگری امکان تردد بین شهری وجود داره ؟
یا تنها راه حل یک سال صبوری هست ؟ البته من در شهرستان ها بین راه اصلا پلیس ندیدم (بجز پاسگاه بین جاده ای ) و فکر میکنم حتی اگر بدون گواهینامه هم تردد کنیم کسی جلومونو نمیگیره ، حالا اگر با گواهینامه یک ساله بین استان بگیرن ، چه اتفاقی می افتده ؟
پیشاپیش از لطفتون تشکر میکنم
والله ما با همون یک ساله هم بین شهری رانندگی کردیم کسی کاری نداشت(البته تخلف جلو پلیس نکردیم)
اگه با همین گواهینامه یک ساله تو جاده بین شهری بگیرن خوب معلومه دیگه گواهینامه باطل می شه
راهی جز صبوری نداره اگرم می خوای رانندگی کنی سعی کن اصلا تخلفی نکنی
تخلف که نمیکنم ، ولی میترسم چون مجرد هستم پلیس شک کنه و برای گشت بفهمه که گواهینامه یک ساله هست ، اگر خانواده داخل ماشین باشه قاعدتا پلیس توجهی نمیکنه
كي گفته گواهينامه يكساله محدوديت تردد مكاني يا زماني داره ؟
يه مدت اين كار رو كردن الان ديگه منسوخ شده
هيچ جاي گواهينامه چنين چيزي ننوشته
منو يه بار پليس هم گرفت ( اما جريمه نكرد ) گواهينامه رو چك كرد . فكر كنم سه ماه بود گواهينامه داشتم 400 كيلومتر هم از استان دور بودم
ما من هم قرار 3ماهدیگه 5ساله بشه ولی تاحالا نرفتم بیرون شهر چون می ترسم بگیرند وماشین را بخوابونند پس شما می گین ایراددی نداره؟؟؟......
ما رو كه گرفتن و چك كردن و اتفاقي هم نيفتاد
اصفهانم
هوشمند چیه ؟
معمولی چیه ؟!
از چند ماه پیش گواهی نامه ها دیگه به صورت هوشمند صادر میشه
هوشمند یعنی گواهی شما یه چیز مثل کارت سوخت میشهکه تمامی سوابق و ثبت تخلفات به صورت هوشمند انجام میگیره به طوری که اگر پلیش شما رو بگیره یه دستگاه کارت خوان داره که وقتی کارت شما واردش شه تمامیه مشخصات نمایش داده میشه
معمولی هم که همین کارت معمولی هاست .
Last edited by isbn; 14-03-2010 at 16:52.
آقا تورو خدا تکلیف مارو مشخص کنین
بالاخره مشکل داره یا نه ؟
من عید میخوام تو جاده بشینم
البته تابستون نشستم مشکلی پیش نیومد،رفت و برگشت تقریبا 1000 کیلومتر بود
یکی تون از یه منبع موثق خبر بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)