تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 79 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

اگه نباشه جاش خالی می مونه relax_l3oy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من 5530 دارم و هنگام شماره گیری یا وقتی زنگ میخوره بعد از چند ثانیه خاموش میشه.ولی اگه بخوام کارای جانبی باهاش انجام بدم مشکلی نداره .ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من پریروز از گوشی(5800) برادرم بک آپ گرفتم چون میخواست بفروشش برای همین از مسیج ها و دفترچه تلفنش بک آپ گرفتم و از مموریش کپیشون کردم رو لب تاب بعدش دیروز گوشیش رو فروخت و عصرش براش فایل های بک آپ رو روی گوشی(X6)جدیدش ریختم و وارد بخش بک آپ شدم ولی وقتی ریئستور رو میزنم میگه بک آپ برای بازیابی موجود نیست
    کسی میتونه به من کمک کنه تا دفترچه تلفنشو براش درست یا بازیابی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همین دو روز پیش یه X6 خریدم. خواستم بک آپ 5800 رو با Ovi Suit به X6 برگردونم که همه چیزش برگشت جز 850 پیامکی که ذخیره کرده بودم! مث این که بک آپ این دو تا با هم سازگار نیست...
    دوستمون هم NBUExplorer رو پیشنهاد دادن که برنامه خوبیه... فقط دردسر کار باهاش زیاده. خواستی دارمش؛ بگو بدم بهت.

سلام دوستان من 5530 دارم و هنگام شماره گیری یا وقتی زنگ میخوره بعد از چند ثانیه خاموش میشه.ولی اگه بخوام کارای جانبی باهاش انجام بدم مشکلی نداره .ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
    از کانتکت ها و پیام هات یک بک آپ بگیر و مستر ریست کن. اگه مشکل کماکان باشه، مشکل سخت افزاریه

شاد باشین

3. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من در حدود يك ماه پيش يك عدد گوشي نوكيا X6 نسخه‌ي 8gb خريدم در اين مدت سه الي چهار بار هنگامي گوشي در جيبم قرار داشت خاموش شده بود و هرچه دكمه‌ي power را نگه ميداشتم جز ويبره هيچ علامت ديگري از روشن بودن نشان نميداد و من براي روشن كردن گوشي مجبور به در آوردن و جا زدن دوباره ي باتري شدم كه در اين حالت روشن مي‌شود.
    لازم به ذكر است كه در هيچ كجاي شهر اين اتفاق رخ نمي‌دهد الا زماني كه در جاده در سفر هستم. اين را هم اضافه كنم زماني كه گوشي را در دست مي‌گيريم در جاده نيز خاموش نمي‌شود. نرم افزار گوشي را نيز يكبار فلش كردم و با آخرين نسخه آپديت كردم.گوشي ايراد ديگه‌اي هم ندارد. ممنون ميشم كه من رو راهنمايي كنيد.
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض !please help me

گوشي من (nokia 5700)حدودا3 ماه پيش يه دفعه دکمه هاش از کار افتاد(به جز دکمه روشن و خاموش بالاي گوشي) ولي پس از 2 روز خود به خود درست شد. از اون به بعد دکمه ها حدودا 10-12 روز عين ساعت کار مي کنه و 1-2 روز از کار مي افته و دوباره درست ميشه و خلاصه اين داستان هي تکرار ميشه. Ic کيبرد رو عوض کردم و گوشي رو فلش هم کردم درست نشد. (در ضمن وقتي گوشي قفل ميکنه برنامه push to talk گوشي خود به خود فعال ميشه)پيش تعميرکار هم بردم گفت مشکل از cpu هست و تعويضش 35-40 تومن آب ميخوره. نظر شما چيه ؟ مشکل از کجاست؟
    راستي گوشيم 2 سال قبل هم يه ذره آب خورده(در حد چند تا قطره بارون)

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    دوستان سلام
    من در حدود يك ماه پيش يك عدد گوشي نوكيا X6 نسخه‌ي 8gb خريدم در اين مدت سه الي چهار بار هنگامي گوشي در جيبم قرار داشت خاموش شده بود و هرچه دكمه‌ي power را نگه ميداشتم جز ويبره هيچ علامت ديگري از روشن بودن نشان نميداد و من براي روشن كردن گوشي مجبور به در آوردن و جا زدن دوباره ي باتري شدم كه در اين حالت روشن مي‌شود.
    لازم به ذكر است كه در هيچ كجاي شهر اين اتفاق رخ نمي‌دهد الا زماني كه در جاده در سفر هستم. اين را هم اضافه كنم زماني كه گوشي را در دست مي‌گيريم در جاده نيز خاموش نمي‌شود. نرم افزار گوشي را نيز يكبار فلش كردم و با آخرين نسخه آپديت كردم.گوشي ايراد ديگه‌اي هم ندارد. ممنون ميشم كه من رو راهنمايي كنيد.
    با سپاس
    مورد شما خیلی عجیبه! توی جیبتون اون هم توی جاده خاموش می شه ولی توی جاده و توی دستتون خاموش نمی شه! در عوض توی شهر چه توی جیب و چه توی دست روشن می مونه!!!
    پیرامون خاموش شدن می شه گفت منبع تغذیه دستگاه ممکنه مشکل داشته باشه و فشاری که در جیب بهش میاد و تعویض پیاپی سیستم مخابراتی در مسیر جاده هم مزید بر علت می شه.

گارانتی بردی؟!

گوشي من (nokia 5700)حدودا3 ماه پيش يه دفعه دکمه هاش از کار افتاد(به جز دکمه روشن و خاموش بالاي گوشي) ولي پس از 2 روز خود به خود درست شد. از اون به بعد دکمه ها حدودا 10-12 روز عين ساعت کار مي کنه و 1-2 روز از کار مي افته و دوباره درست ميشه و خلاصه اين داستان هي تکرار ميشه. Ic کيبرد رو عوض کردم و گوشي رو فلش هم کردم درست نشد. (در ضمن وقتي گوشي قفل ميکنه برنامه push to talk گوشي خود به خود فعال ميشه)پيش تعميرکار هم بردم گفت مشکل از cpu هست و تعويضش 35-40 تومن آب ميخوره. نظر شما چيه ؟ مشکل از کجاست؟
    راستي گوشيم 2 سال قبل هم يه ذره آب خورده(در حد چند تا قطره بارون)
    CPU کوچک شده عبارت Central Processing Unit یعنی یگان پردازش مرکزی.
    وظیفه: مغز سیستم، کنترل ورودی و خروجی و پردازش

معمولا اگه پردازنده مشکل داشته باشه، گوشی دچار هنگ های پیاپی، ری استارت، عدم کارکرد مناسب و بهم ریختگی نرم افزاری می شه نه مشکل دگمه ها!

طرف چرت و پرت گفته که شما رو تیغ بزنه. من از این مشکلات زیاد برای 3250 ام بوجود می اومد. هر سری هم می بردمش گارانتی و رایگان برام صفحه کلید عوض می کردن. این مشکل در میان گوشی های چرخشی شایع هست سرچشمه اش هم فلت کلید هاست.

شاد باشین

7. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    5800 MUSIC XPRESS دارم
    یکساله که این گوشی رو دارم و راضی بودم اما از دیروز صفحه لمسشی مشکل پیدا کرده اغلب اوقات عمل نمیکنه. بعداز یه مدت خاموش موندن و درآوردن باطری و رم تونستم وارد منو شم گرچه گاهی باز مشکل ایجاد میشد مثلا وقتی آیکونی رو انتخاب میکردم وبعد آیکون دیگه رو روی انتخاب اول میموند وفقط صفحه رو بالا یا پایین میبرد. اما وقتی خوب کار میکرد تونستم F-Secure Mobile Anti-Virus رو نصب کنم که چیزی پیدا نکرد.و امروز صبح دوباره صفحه لمسیش عمل نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید که بدونم مشکلش چیه.ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان، کسی نبود راهنماییمون کنه دیگه؟!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز يه گوشي نوكيا
    n95 8 gig
    به من دادن
    دسته دو البته ...

بعد همه چيش خوب بود
    فقط دو تا دوربين داره ديگه درسته؟
    دوربين جلويي كار نميكنه !

يعني وقتي ميريم تو
    camera
    ميزنيم
    use secondary camera
    بعد يه صفحه باز ميشه و يه تصوير بك گراندش هست
    و ديگه هيچي نشون نميده
    حتي تو حالت ويدئو هم قرار دادم همونجوري بود
    صداي عكس گرفتن يا فيلمبرداري كردن وجود داره ولي تصويري نيست !

در ضمن
    تو قسمت
    options
    همين دوربين جلويي زدم
    settings
    گوشي خاموش روشن شد

ميشه بگين بايد چيكار كنم؟
    و اگه بايد ببرم تعميرات
    چقدر هزينه داره ؟
    دوربينش سوخته؟ :دي

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

سلام یه گوشی نوکیا
    7230 دارم که در قسمت dail number call log 2 شماره هست که به هیج عنوان دیلیت نمیشه نه با کد 7370 و نه با رست فاکتوری و نه با دیلیت CALL LOG باید چیکار کنم؟

ج:
    خیلی راحت انجام شد با گرفتن تعدادی شمارهو و رسیدن تعداد شماره ها به 20 تا ،اتوماتیکی اون 2 تا شماره حذف شدند
    Last edited by !Yahoo; 29-04-2011 at 19:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    مشكل قبلي كه واسه دوربين بود حل شد
    رفتم تعمير تخصصي عوض كردن دوربين رو ...

ولي يه مشكل ديگه

من حدود 500 تا موزيك ريختم تو گوشي
    بعد اومدم تو قسمت موزيك پلير و بايد refresh رو بزنيم تا موزيك ها بيان درسته ؟!!!
    اول كه روي صفر بود بعد از ده دقيقه روشن و خاموش كردم
    دوباره رفرش زدم اين بار 318 تا موزيك رو اضافه كرد ولي ديگه بيشتر نميشد و بعد از نيم ساعت خارج شدم
    و رفتم تو موزيك پلير ديدم باز 0 آهنگ موجود است !!!

در حالي كه آهنگ ها به خوبي اضافه شده و در قسمت فايل منجير موجوده !!!

مشكل از چيه دوستان ؟!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •