تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 241 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید یه چیزی میخواستم بدونم پی ام پی های ایریور نسبت به کاون چه جوریاست برنامه و .... میخوره یا نه چون ظاهرا چیزای بدی نبودند !!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید یه چیزی میخواستم بدونم پی ام پی های ایریور نسبت به کاون چه جوریاست برنامه و .... میخوره یا نه چون ظاهرا چیزای بدی نبودند !!!
    البته مدل به مدل فرق وجود داره ، اما از نظر سطح امکانات و اینکه مثلا برنامه می خورن یا نه ، فرق خاصی ندارن ... اصولا همه PMP ها همینطورن ، حالا هر مارکی می خوان باشن ... آیپاد تاچ یه استثناس ... و Q5 هم یه حالت بینابینی داره ...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

salam.bizahmat gheymate cowon s9 16gb va gheymate headphone bluetoothesh va inke ba bluetootjeshesh mishe ba mobile ha va pc ha ettela'at raddo badal kard ya faghat vaseye bisim gush kardane!?

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

salam.bizahmat gheymate cowon s9 16gb va gheymate headphone bluetoothesh va inke ba bluetootjeshesh mishe ba mobile ha va pc ha ettela'at raddo badal kard ya faghat vaseye bisim gush kardane!?
    سلام
    قیمت 16 گیگ 298 تومن هست
    قیمت هدفون بلوتوث رو نمیدونم
    فقط برای ارتباط با هدفون بلوتوث و وسایل از همین دسته کاربرد داره البته شاید در اینده این مشکل حل بشه البته شاید!

6. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته مدل به مدل فرق وجود داره ، اما از نظر سطح امکانات و اینکه مثلا برنامه می خورن یا نه ، فرق خاصی ندارن ... اصولا همه PMP ها همینطورن ، حالا هر مارکی می خوان باشن ... آیپاد تاچ یه استثناس ... و Q5 هم یه حالت بینابینی داره ...
    خیلی ممنون والا من داشتم بین مدل ها میدیدم فکر کنم iriver spinn از همشون یه جورایی باحال تره نظرت چیه؟
    و اینکه یه چیزه دیگه ای هم بود به نام دی 30 !!! اینم عکسش تو سایت ایریور هم هست من نمیدونم مثلا این پی ام پی هست اخه سیستم عاملم نمیخوره یکی میشه بییاد یه توضیحی درباره کاربرد این بده ؟
    مدل پایینشم دی 28 بود
    اینم عکسش هست چه جوریاست اصلا ایران هست؟؟؟؟

تو سایت ایریور هم اطلاعاتش هست !!! 4 اینچ ال سی دی داره !!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون والا من داشتم بین مدل ها میدیدم فکر کنم iriver spinn از همشون یه جورایی باحال تره نظرت چیه؟
    و اینکه یه چیزه دیگه ای هم بود به نام دی 30 !!! اینم عکسش تو سایت ایریور هم هست من نمیدونم مثلا این پی ام پی هست اخه سیستم عاملم نمیخوره یکی میشه بییاد یه توضیحی درباره کاربرد این بده ؟
    مدل پایینشم دی 28 بود
    اینم عکسش هست چه جوریاست اصلا ایران هست؟؟؟؟

تو سایت ایریور هم اطلاعاتش هست !!! 4 اینچ ال سی دی داره !!
    مطمئنا spinn محصول قابل قبولیه ... اما می تونم بحث کنم که اگه شما دنبال برنامه باشی تاچ گزینه بهتریه ، اگه دنبال کیفیت صدا باشی cowon گزینه بهتریه (و ضمنا تصویر)... اگه دنبال PMP همه منظوره باشی ، با توجه به هزینه ای که spinn خواهد داشت ، کارای سطح اول cowon بهتر خواهند بود ...

بنابراین ، بله - چیز خیلی خوبیه ، اما بشرطیکه style و جنس بدنه واسه ات یه فاکتوری مهمی باشه ... کنترلش (که نامتعارفه و باید دو دستی باهاش کار کنی) واسه ات مساله ای نباشه ... به قول معروف بشرطی خوبه که دنبال x-factor باشی (=دلیلی که از نظر منطقی شاید جور در نیاد، اما شما رو راضی نگه میداره)

//

سری D اساسا قراره دیکشنری باشه (اون D اولش هم واسه همینه) ... صرفا یه دیکشنریه که موسیقی هم پخش می کنه ...

* لطفا در یه تاپیک سوالاتت رو پی بگیر ... بهتره در اون تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه .. چون اینجا مخصوص مدلهای cowon ه .. مرسی ..

9. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

محمد جان ایپاد تاچ بحثش از بقیه جداست از نظر برنامه و بازی و....
    اما بنظرم باید اسپین رو با کاون او2 مقایسه کرد که از نظر خیلی از امکانات از او2 بهتره ولی خوب او 2 هم یکسری چیز ها داره که اسپین نداره یعنی نباید اسپین رو با کیو5 مقایسه کرد و در حد او2 هست !!!
    در ضمن اسپین چیز خوبی هست و از نظر منطقی هم فکر بکنیم چه مشکلی داره ؟؟؟
    در ضمن اون چیزی که در سمت چپش میتونید استفاده بکنید برای حرکت بین صفحه ها برای راحتی بیشتر هست وگرنه شما کاملا میتونید از انگشتتون هم استفاده بکنید (از نظر برنامه و بازی و تم هم از کاون او2 بسیار متنوع تر هست و حتی تمام بازی های اس9 هم میتونید براش استفاده بکنید !!!

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

روی cowon A3 چه بازی هایی و چه نرم افزارایی میشه ریخت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محمد جان ایپاد تاچ بحثش از بقیه جداست از نظر برنامه و بازی و....
    اما بنظرم باید اسپین رو با کاون او2 مقایسه کرد که از نظر خیلی از امکانات از او2 بهتره ولی خوب او 2 هم یکسری چیز ها داره که اسپین نداره یعنی نباید اسپین رو با کیو5 مقایسه کرد و در حد او2 هست !!!
    در ضمن اسپین چیز خوبی هست و از نظر منطقی هم فکر بکنیم چه مشکلی داره ؟؟؟
    در ضمن اون چیزی که در سمت چپش میتونید استفاده بکنید برای حرکت بین صفحه ها برای راحتی بیشتر هست وگرنه شما کاملا میتونید از انگشتتون هم استفاده بکنید (از نظر برنامه و بازی و تم هم از کاون او2 بسیار متنوع تر هست و حتی تمام بازی های اس9 هم میتونید براش استفاده بکنید !!!
    دوست خوبم ، اول اینکه بحث "مقایسه هر مدل در کلاس خودش" رو خود من ، مدتهاست که دارم مطرح می کنم ؛ بنابراین به خود من تحویلش نده !!! ... کمپانی iriver مدل spinn رو برای رقابت در کلاس PMP های high end بیرون داده ، بنابراین باید هم با اونها مقایسه بشه ... ضمن اینکه حتی رقابت بین O2 و Spinn هم متمایل به O2 خواهد بود...

ضمنا: شما دقت نکردی که من در پست قبلی ام گفتم " می تونیم بحث کنیم که اینا بهتر از spinn هستن (نه بطور کلی-بلکه براساس مورد)" ، و نگفتم " قطعاً این مدلها از همه نظر بهترن" ... ما اینجا قرار نیست برنده تعیین کنیم و به یه مدل مدال بدیم و بقیه رو بریزیم دور ... اگر شما Spinn رو می پسندی ، حتما بهترین انتخاب واسه شما همونه ... نیازی نیست که بگی "نه ولی آخه باور کنید spinn بهتره ، مگه چشه؟" ، اینکه نشد "بحث فنی" ...

حتی بفرض که حرف شما قبول باشه و spinn رو با o2 مقایسه کنیم : مطمئنا از نظر تصویر کم میاره (o2 قابلیت 16 میلیون رنگ داره ، در حالیکه spinn هنوز زیر میلیونه) - و از نظر قابلیت های جانبی (o2 اسپیکر داره - TV out داره) - صفحه نمایش o2 بزرگتره - ساپورت فرمت o2 بهتره - ...
    روی cowon A3 چه بازی هایی و چه نرم افزارایی میشه ریخت؟
    شک دارم چیز خاصی پیدا بشه ...

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقايون ،ببخشيد که پا برهنه پريدم وسط بحثتون.اما ميشه يکي بگه کوچيکترين mp3 player کوون چيه؟
    i7 که 19 mm خضامت داره(اندازه يه موبايل)...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •