سلام علیرضا جان
30 فریم در ثانیه
در مورد سوال دوم هم با سامان موافقم:
به نظر من هم واقعا سر تره
هم تو صفحه های قبلی این تاپیک هم تو اون تاپیک در مورد این موضوع مفصل صحبت شده
یه سرچ کنی معلوم میشه
سلام علیرضا جان
30 فریم در ثانیه
در مورد سوال دوم هم با سامان موافقم:
به نظر من هم واقعا سر تره
هم تو صفحه های قبلی این تاپیک هم تو اون تاپیک در مورد این موضوع مفصل صحبت شده
یه سرچ کنی معلوم میشه
دوستان میدونید که n82 گوشی به نسبت خوبیه و سرعت باز شدن منو و اومدن عکسها خیلی قابل قبوله آیا n96 هم در مقایسه با یه گوشی مثل N82 سرعت منوش و اومدن عکسهاش قابل قبوله؟ یعنی در مقایسه همتراز N82 هست و یا بهتر و بدتره؟
با تشکر
من با n82 کار نکردم که مقایسه کنم اما n96 در این مواردی که گفتید مشکلی نداره.
سلام، کسی از آقایون دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی (n96) رو نداره؟
کاتالوگ انگلیسی(9.62 مگابایت) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه کاربران ودوستان عزیز تو تاپیک n96
سال نو رو هم به همه تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشین .
یکی از دوستان هم به ما کمک کنه تا ما هم تو این روز عیدی حال کنیم
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان![]()
مرتضی جان بازم من به دادت رسیدم ...
1- ببین مرتضی جان N96 جزو گوشیهای fp2 هست و متاسفانه گوشیهای fp2 کلاً یه مقدار با ngage مشکل دارن ... مثلاً بعضی از بازیها رو بصورت فول اجرا میکنن ... و بعضی از بازیها مثل One رو تریال اجرا میکنن .... اما در مورد اینکه آیا بازیها رو میکشه اجرا کنه باید بگم مشکلی نداره ....
2- درسته از نظر عددی کمتر از 95 هست ولی اینو هم فراموش نکن که 96 سی پی یو Dual داره .... یعنی از 2 cpu استفاده میکنه ..... در ضمن ورژن 12 این گوشی از نظر سرعت خیلی بهتر شده .....
3- در مورد باتری اتفاقاً تنها نقطه صعف 95 همین باتریش هست ... با اینکه میگن با آپدیت جدید مشکلش حل شده ولی من بعید میدونم ... در ضمن N96 از نظر باتری مشکلی نداره ... با اینکه lcd بزرگی داره ولی کاربرانش از باتری این گوشی شکایتی ندارن .....
از دوستان کسی دفترچه فارسی این گوشی رو بصورتpdf سراغ نداره
با سلام
ایا دور گوشی استیل هستش یا نه
با تشکر
نه باباپلاستیک ضمنا من هم n96 دارم هم n95 8gbبایدبگم 95بهتر چون هم خوش دست وکار باهاش راحته هم اصلا هنگ نمیکنه تازه هک کردنش هم مکافاته بااینکه ورژن12بازم هنگ میکنه وتونشون دادن فایلهای تصویری مشکل داره نرم افزار هم براش پیدا نمیشه قسمت گالریشو که دیگه نگو منکه اصلا خوشم نیومد ایکاش iphoneمیگرفتم ببخشید که از این گوشی اینهمه ایراد گرفتم خدایی راست میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)