برای سرویسهای اکو فقط اگه میخوای 12ماهه بگیری به صرفهتره برات تا 1 ماه 1 ماه شارژ کنی....
12 ماهه بگیری+ اینکه 18گیگ هم ترافیک بخری(چون تخفیف داره)
در غیراینصورت همون بهتره که یک ماه، یک ماه شارژ کنی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای سرویسهای اکو فقط اگه میخوای 12ماهه بگیری به صرفهتره برات تا 1 ماه 1 ماه شارژ کنی....
12 ماهه بگیری+ اینکه 18گیگ هم ترافیک بخری(چون تخفیف داره)
در غیراینصورت همون بهتره که یک ماه، یک ماه شارژ کنی
این مشکل رو منم دارم. شاتل در اکوهای طولانی مدتش، ترافیک کمتری رو درنظر گرفته (متوسط ماهانه کمتر).
این موضوع اصلا خوب نیست. پایه ترافیک اکوی شاتل 2.5 گیگه. پایه ترافیک ارت شاتل هم 10 گیگه.(تازه روی سرویس سرعت پایین) اینجا یه فاصله زیاد وجود داره. فرضا صبانت 2 گیگ داره 5 گیگ داره 10 گیگ و بالاتر هم داره. خوب کسی که بیش از دوگیگ بخواد به راحتی میتونه بعدی رو انتخاب کنه ولی توی شاتل متاسفانه اینطور نیست. به خصوص برای اکوی 512.
این موضوعیه که مدتی پیش زنگ زدم و بهشون پیشنهاد دادم. گفتم که جای اکو با ترافیک بالاتر خالیه. مثلا اکوی 5 یا 6 گیگ درماه. (طبیعیه که خرید ترافیک اضافی برای 2.5 گیگ گزینه خوبی نیست مثلا توی صبانت هم کسی بخواد روی سرویس 2 گیگ به خرید ترافیک اضافه اقدام کنه بیچارس!) شما هم اگه موافقید زنگ بزنید و به مقامات بالاترشون پیشنهاد بدید. اگه ببینن که تقاضا زیاده مطمئن باشید ترتیب اثر میدن. البته روشهای دیگه غیر از زنگ زدن هم وجود داره (ایمیل، نظرسنجی،...). چطوره؟ موافقید؟
بابا این چه وعضشه سرعتم خیلی نوسان داره من امدم شاتل چون نوسان نداشت همین که ما امدیم نوسان گرفت؟
باید آرت میگرفتی اکو نوسان داره.
اینم از 1 گیگ که گفتم آپلود کردم:
![]()
لطفا یه تست از ارت 1 بزارید
شاتل چه مدارکی میخواد؟؟فقط فتوکپی شناسنامه صاحب خط با قیض دیگه؟؟؟همین؟پیک میتد میگیره تموم؟؟؟
من میخوام ارت 1 بگیرم
یه دستکاری تو شناسنامه کردم چون صاحب خط بابابزرگم بود مشکلی پیش نمیاد که؟؟زندان نریم؟؟:d
والا از من که هیچی به غیر از کد ملی نخواستن.خط ما هم به نام بابا بزرگم هست.نه شناسنامه خواستن نه آخرین قبض پرداختی.
Last edited by choory; 28-10-2008 at 01:53.
مدارک مورد نیاز:
1. کپی آخرین قبض تلفن که پرداخت شده باشه (فکر کنم الان آخرین قبض تا تاریخ 7/1 باشه)
2. هزینه سرویس+مخلفات (مثل مودم هزینه پیک و هزینه نصب)
3.کپی شناسنامه صاحب خط تلفن
اما در مورد تست خوب منکه آرت ندارم(فعلا اکو512 دارم) ولی زمانی که آرت داشتم یه تست گزاشتم
(4 ساعت طول کشید تا پیداش کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
همین الان من یه ایمیل به بخش روابط عمومی شاتل زدماین موضوعیه که مدتی پیش زنگ زدم و بهشون پیشنهاد دادم. گفتم که جای اکو با ترافیک بالاتر خالیه. مثلا اکوی 5 یا 6 گیگ درماه. (طبیعیه که خرید ترافیک اضافی برای 2.5 گیگ گزینه خوبی نیست مثلا توی صبانت هم کسی بخواد روی سرویس 2 گیگ به خرید ترافیک اضافه اقدام کنه بیچارس!) شما هم اگه موافقید زنگ بزنید و به مقامات بالاترشون پیشنهاد بدید. اگه ببینن که تقاضا زیاده مطمئن باشید ترتیب اثر میدن. البته روشهای دیگه غیر از زنگ زدن هم وجود داره (ایمیل، نظرسنجی،...). چطوره؟ موافقید؟
علاوه بر این مورد یه پیشنهاد دیگه هم دادم (پیشنهاد قرار دادن طرحهای تشویقی برای مشترکین ثابت)
بچه ها پینگتون بد نشده؟ مال من توی تستهای اخیر افزایش پیدا کرده.![]()
لطفا کاربران سرویس شاتل از این سایت پینگ بگیرن و بزارن اینجا
اول که صفحه رو باز میکنید یه ای پی هست اونو پینگ کنید بعد این سایت هارو هم پینگ کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yahoo.com
google.com
p30world.com
هم اکنون 223 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 223 مهمان)