این بازی کلا خون نداره برای همون T گرفته.بازی من خون نداره!چی کار کنم؟؟؟؟
==============================
دوستان الا دیگه نسخه کامل و بدون مشکل امده که دزدی نباشه؟.
این بازی کلا خون نداره برای همون T گرفته.بازی من خون نداره!چی کار کنم؟؟؟؟
==============================
دوستان الا دیگه نسخه کامل و بدون مشکل امده که دزدی نباشه؟.
تو عکساش خون داره.
اون خونی هم که میبینین روی صورت کاراکترها ست فقط مربوط به آخرای بازیه که اضافه میشه.
بازی اونطوری نیست که خونریزی ببینین در غیز اون صورت درجه بازی از T به M ارتقا پیدا می کرد!
قبلا هم در این مورد سوال کرده بودین...
سایت رسمی بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیش خیلی کوتاهه.من که تمومش کردم و تمام ریدل ها رو حل کردم(غیر از یکی دو تا دندون جوکر که بعد از پایان بازی دیگه دیده نمیشن) ولی ارضا نشده بودم!دلم میخواست بازم بازی کنم.
این پارگی شنلش هم خیلی باحال بود.ایا مال همه قسمت پایین راستش پاره شده بود یا فقط مال من بر اثر گیر کردن به درخت ها و چیزای دیگه اینطوری شده بود؟
در ضمن به نظرم جوکر این بازی خیلی از جوکر فیلم دارک نایت خشن تر،بامزه تر،بی رحم تر و دلنشین تره.
البته بتمن کسی رو نمی کشه فقط بی هوششون می کنه...دلش نمیاد تفلک
سلام دوستان
من اين بازي رو تو همون جا كه جوكر فرار مي كنه و بعد بتمن مياد تو محوطه زندان كه بعد مي بينه دارن ماشينشو چندنفر با چوب ميزننو و حالا دنبال به رد DNA ميرن كه مي رسه به يه جا كه اون دختره كه شبيه خود جوكر اونجاي ؛ ديگه بعد از اينو نمي دونم ؛ و از مپم عكس گرفتم كه ماموريت هاش معلومه.
اينم عكسش:
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
جواب سوال من رو هخم یکی بده دیگه!!!![]()
از آزمایشگاه پزشکی بیرون برین. به پشت بام قلاب بندازین. دیواری در سمت چپ وجود داره که باید با ژل انفجاری نابود بشه... (رد DNA که نیست بلکه دنبال کردن رد توتون یا تنباکوست)
اگه تو اون بخش از بازی کلید F برای رسیدن به بالا به نمایش درنیاد با یه باگ رو به رو هستین.
میتونین از کرک اصلاح شده (دوم) و کرک Reloaded (سوم) استفاده کنین ولی مجبورین بازی رو از نو برین در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)