تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 394 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

افزایش بودجه بسیار اندک شما رو به zen stone plus و sansa clip می رسونه ...

سری s سونی چیز خیلی خوبیه .. من یه جای دیگه هم گفته بودم اگه بدون توجه به بودجه می خواستم یه مدل معرفی کنم این بود ... یادمه گرون بود یکی دوباری که قیمت کردم ...
    //
    I7 بلوتوث نداره
    //
    این کوچکتر از مثلا i7 نیست ها .. عکس های i7 رو چک کردی؟ هم اندازه به نظر میان

در تاپیک cowon اگه جستجو کنی قیمت ها اومده .. این قیمت مناسب به نظر میاد ..
    اندازه i7 74*37 م م هست
    اندازه

سونی هم 88*43
    الان اگه من i7 انتخاب کنم همراه با یک هدفون 100 تومنی...
    یا سونی همراه با یک هدفون 100 تومنی...
    کیفیت چقدر فرق میکنه؟ یعنی کدون بهتر جواب میده...
    دلیل اینکه من فقط صدا میخوام اینه که احساس میکنم وقتی که یه مبایل خوب دارم چه احتیاجی هست به mp3 تصویری؟...این دلیل قانع کننده هست؟!!
    ای بابا موندم چیکار کنم...
    میترسم سونی بگیرم بعد پشیمون بشم از بزرگییی...یا i7 بگیرم بعد پشیمون بشم که ای کاش سونی میگرفتم!!

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته من پایتخت دیدم ولی خوب زون اچ دی برای مبارزه با ایپادتاچ اومده که این روز ها هم خبر ایپادتاچ 3 جی شنیده میشه !!! چه شود

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اندازه i7 74*37 م م هست
    اندازه

سونی هم 88*43
    الان اگه من i7 انتخاب کنم همراه با یک هدفون 100 تومنی...
    یا سونی همراه با یک هدفون 100 تومنی...
    کیفیت چقدر فرق میکنه؟ یعنی کدون بهتر جواب میده...
    دلیل اینکه من فقط صدا میخوام اینه که احساس میکنم وقتی که یه مبایل خوب دارم چه احتیاجی هست به mp3 تصویری؟...این دلیل قانع کننده هست؟!!
    ای بابا موندم چیکار کنم...
    میترسم سونی بگیرم بعد پشیمون بشم از بزرگییی...یا i7 بگیرم بعد پشیمون بشم که ای کاش سونی میگرفتم!!
    پس یعنی اندازه i7 کوچکتره ؟ ... پس بیشتر بدرد شما می خوره ..
    //
    تفاوت کیفیت اندک خواهد بود
    //
    دلیل هر فرد واسه خودش قانع کننده اس .. اگه شما تشخیص میدی که فقط صدا نیاز داری و موبایلت نیاز تصویری ات رو برطرف می کنی ، حتما تشخیص ات واسه خودت درسته ...
    //
    اگه واسه شما صدا مهمه از گرفتن i7 پشیمون نمیشی ... حداقل نه بخاطر کیفیت صدا... عینا میشه این رو در مورد سونی گفت ... منظور اینه که دلایلی که شاید باعث امتیاز منفی بشن بخاطر صدا و یا مثلا بزرگی نیست به نظرم ...

البته من پایتخت دیدم ولی خوب زون اچ دی برای مبارزه با ایپادتاچ اومده که این روز ها هم خبر ایپادتاچ 3 جی شنیده میشه !!! چه شود
    من شک دارم zune موفق باشه ...

Zune عمراً نمی تونه از نظر app تاچ رو بگیره – اگه بحث تصویر باشه کارای cowon رقیبش خواهند بود - می مونه قیمت که به شکل قابل توجهی مزیت با zune ه .. مگه اینکه از این زاویه بتونه ضربه بزنه .. اینترفیس اش هم از نظر من ضعیفه (بذار اینطوری بگم : کاربر حرفه ای رو ناراضی نگه میداره)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اون که بله مثلا اگه بخواد با ایپادتاچ هم رقابت کنه در اصل میخواد با مک رقابت کنه مکی که برای ایپادتاچ و ایفون 15000 تا برنامه نویس داره و بیشتر !!! ....
    به امار فروش ایپاد و زون هم نگاهی بندازید متوجه میشید چه اختلافی در بازار امریکا دارند حالا جاهای دیگه به کنار ...
    .................................................. .................................................. .............................
    در ضمن موزائیک رو در چه سطحی می بینید ؟ کسی صداش رو شنیده ؟ گرچه از نظر کیفیت خیلی تفاوتی ندارند مدل هاش فکر کنم ....
    راستی من اخر نفهمیدم snr این موزائیک چی هست ... خیلی جالبه برام ............
    Last edited by a.z.p.z; 26-07-2009 at 16:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیروز موزائیک رو تو نمایندگیه کریتیو دیدم خیلی قشنگ نبود گفت 75 تومن
    یه مدلم بود xfi بود فکرنم گفت 190 تومن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن موزائیک رو در چه سطحی می بینید ؟ کسی صداش رو شنیده ؟ گرچه از نظر کیفیت خیلی تفاوتی ندارند مدل هاش فکر کنم ....
    راستی من اخر نفهمیدم snr این موزائیک چی هست ... خیلی جالبه برام ............
    من دیروز موزائیک رو تو نمایندگیه کریتیو دیدم خیلی قشنگ نبود گفت 75 تومن
    یه مدلم بود xfi بود فکرنم گفت 190 تومن
    موزائیک به نظرم در حد متوسط محصولات کریتیوه ، نه خیلی موفق و نه ناموفق ... همونطور که گفتم مثلا قرار بوده نسل بعدی معنوی zvp باشه به همراه اسپیکر wav ... منم چندان طراحی اش رو نمی پسندم ؛ ولی خوب سلیقه اس و ضمناً در شرایطی که اکثر کمپانی ها ارزش چندانی واسه طراحی قایل نیستن ، تنوع کارای کریتیو واسه شون یه نقطه قوته ... به علاوه قیمت مناسب ...

*کریتیو snr اکثر کارهاش رو 98 db اعلام می کنه ... واسه این یکی من هنوز منبعی پیدا نکردم ...

//

اون مدلی که دیدی (Xfi) هم دور و برش خیلی سروصدا بوده .. مدل موفقی بوده ... قیمتش هم به نسبت کارای کریتیو گرونه ... 8 گیگ 170 تومن ظاهرا (حالا شما میگی که 190 تومن – من قیمتم مال دو هفته پیشه) ... 16 گیگ بالای 270 تومن (با WiFi)
    به امار فروش ایپاد و زون هم نگاهی بندازید متوجه میشید چه اختلافی در بازار امریکا دارند حالا جاهای دیگه به کنار ...
    قضیه اختلاف فروش zune به تاچ چی بوده ؟ ... لینک بده .. مرسی ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این xfi رو من از خود نمایندگیش سوال کردم یعنی فقط با گارانتیه شاب هستش محصولاتش حتی ایرفونی (630 ) که من ازش خریدم با گارانتیه شاب بودش قیمت این xfi هم گفت 190 من خیلی از این مدلش خوشم امد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این xfi رو من از خود نمایندگیش سوال کردم یعنی فقط با گارانتیه شاب هستش محصولاتش حتی ایرفونی (630 ) که من ازش خریدم با گارانتیه شاب بودش قیمت این xfi هم گفت 190 من خیلی از این مدلش خوشم امد
    Xfi هم از اون مدلهاییه که اگه مساله بودجه نبود خیلی مدل وسوسه انگیزیه ...

+ هدفون عالی (کمتر پیش میاد که هدفون های به این خوبی روی دستگاه ببندن – جدیدا سونی هم یاد گرفته ظاهراً – اصلا بخشی از افزایش قیمت بخاطر همین بوده به نظرم!)

+ تکنولوژی صوتی X-Fi (هرچند که قابلیت های این تیپی همیشه خوبن ؛ ولی من کمی بهش بدبینم: به نظر نمیاد لزوما باعث بهتر شدن کیفیت شده باشه)

+ مجموعه امکانات قوی: بجز موارد مرسوم ، کارت حافظه می خوره ؛ اسپیکر داره ؛ حافظه های بالاتر از 8 WiFi دارن (که در ترکیب با امکانات Xfi خیلی قابلیت جالبی میشه – می تونید موسیقی رو از Pc خونه تون stream کنید!)...

+ ببینید مثلا ریویوی ABI در مورد کیفیت صداش چی گفته :
    compared to the Cowon player’s they can probably run head to head, with Cowon edging out the Zen X-Fi slightly in general warmness
    (ترجمه : در مقایسه با کارای Cowon ، احتمالا رقابت شانه به شانه و مساویه ... ولی Xfi اندکی صدای cold تری داره ... )

+ PCAdvisor میگه :
    Its signal-to-noise ratio of 83 dB is second only to the Sansa Connect's 84 dB in our tests. And the X-Fi earned the best rating of any player we've tested in terms of harmonic distortion and noise - at a barely registering 0.01 percent.
    (ترجمه: از نظر SNR در آزمایش های ما دوم و از نظر THD+N هم بهترین درصد رو آورده)

*هرچند کارای کریتیو همیشه از نظر مشخصه های فنی قوی هستند، اما طبق معمول توجه کنید که این اعداد همه چیز نیستند

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نه منظورم این بود که امار فروش زون ها نسبت به ایپاد ها ی معمولی هم خیلی کمتر هست و بازار در دست ایپاد هست اما هیمین نسبت رو به تاچ و زون اچ دی میتوان نسبت داد که تاچ چه برتری هایی نسبت به اچ دی داره گرچه من واقعا عاشق اچ دی هستم ...

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام به برو بکس پلیری من اصفهان مسافرتم جای همتون خالی ..
    اقامحمد یکی از بچه ها گفته بود که تو کارای کریتیو خبره ای حالا به من راهنمایی کن یه کریتیو یا هر چیز دیگه ای mp3player میخوام که px100 رو بترکونه قیمت زیر 70 چی پیشنهاد میکنی؟
    بعد چیزی که پیشنهاد میکنی بازوبند هم داره ؟ چون تو دویدن اگه بشه به بازو ببندم خوبه اگه هم نشد هیچی دیگه.
    اقا محمد یا بقیه بچه ها جایی سراغ دارن قیمتاش عالی باشه در حدی که وقتی میشنوی ادم شک کنه که خواب یا بیدار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •