اره مگه چشه؟؟مهدی جان ، یعنی می خوای بگی که می شه مودم رو بدون اسپیلیتر ران کرد ؟( عجیبا قریبا
![]()
)
اگه آره ، بگید من هم یاد بگیرم ...
من خودم یه عمر اینکارو میکردم(
پ ن: یک عمر= حدود 2 هفته الی 3 هفته![]()
اره مگه چشه؟؟مهدی جان ، یعنی می خوای بگی که می شه مودم رو بدون اسپیلیتر ران کرد ؟( عجیبا قریبا
![]()
)
اگه آره ، بگید من هم یاد بگیرم ...
من خودم یه عمر اینکارو میکردم(
پ ن: یک عمر= حدود 2 هفته الی 3 هفته![]()
سلام.
اگه امکانش هست آموزش جامع نصب مودم tp-link Td 8610 رو برام بزارید. ممنون
از تاپیک جامع مقالات آموزشی می تونی کمک بگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
جدیدا از رایان وسعت سرویس گرفتم سرعت 128 محدودیت 1 گیگ 5000 تومن بدون هیچ هزینه ای
البته ماهیانه 8600 و هزینه ی رانژه ی اولیه 5000 تومن که چون ماه اول رایگانه من فقط 5000 تومن اولیه رو پرداخت کردم
من دانلودم خیلی زیاده ولی دلم به شبانش خوشه که 2_8 رایگانه ...
حالا 7_8 روز طول کشید تا وصل شد ...... چراغ لینک چشمک زن مودم ثابته و مشکلی نداره ( d_link200 هست که از بیرون خریدم 27000 تومن ) و روی مانیتور هم دو فلش سبز پر رنگ هست ... ولی نمیدونم چشه
هرکی میتونه کمکم کنه
راستی یادم رفت بگم error 678 میده
تنظیمات اعداد من رو گفتن روی 8 و 35 بذارم و
encapulation
روی
pppoe
و همچنین تنظیمات
modulation
روی
multimode
بقیه ی ه مراحل همکه آب خوردنه
یه کانکشن هم ساختم که وصل شم ولی مدام ارور 678 میده
شرکت میگه از مودمه
به گارانتی مودم هم زنگیدم میگه مودم سالمه
چون چراغ چشمک زن
adsl link
ثابته
آخه خیلی غیر عادی نمیاد که چراغ ثابت باشه
اون دو تا فلش کنار ساعت مانیتور هم سبز پررنگ باشه و همه چیز طبیعی بیاد ولی .......
آقا من واقعا" کلافه شدم
من مطمئنم که ایراد از کار من نیست
به خدا تا
حالا هزار بار ماوس و کیس و
cpu
رو تعمیر کردم ... کلی مشکلات نرم افزاریم رو حل کردم تواین 4_5 ساله که کامپیوتر داشتم یه بار هم تعمیر ندادم فقط
خودم حلش کردم
حالا این آقایون محترم میگن که حتما" اشتباه نصب کردی
آخه هی
next
رو زدن مگه اشتباه هم میشه
خواهشم از شما اینه که اگه امکان داره و با توجه به اینکه مودم من
D_link 200
هست ... و راهی به ذهن شما یا آشناهاتون میرسه بهم بگین من واقعا" دارم روانی میشم
اونم زمانی که کامپیوتر یا موبایلم دچار مشکل میشن
ببینید من با اینکه روی pppoe گذاشتم ولی کانکشن هم تونستم بسازم
منظورتون رو نفهمیدم
خوب گوش کن اگه مودمت رو جالت pppoeتنظیم کرده باشی دیگه نمیتونی توی ویندوز کانکشن pppoeبسازی
تااین جا متوجه شدی
خوب اون اروری هم می ده مربوط می شه به این موضوع
برای رفع این مشکل هم تو اون تاپیک برات گفتم
Last edited by mehdi_08; 18-09-2008 at 17:50.
مهدی جان
برادر ... ببین من روی pppoe تنظیم کردم و در عین حال برای ساخت کانکشن توی همون مسیری که برای دیال آپ کانکشن میساختم رفتم
برای صفحه ی اول گزینه ی اول ... صفحه ی دوم گزینه ی دوم ... و صفحه ی سوم ( بر خلاف دیال آپ که گزینه ی اول رو میزنیم ) گزینه ی دوم که توضیحات زیرش نوشته .... pppoe .... و همونو میزنم
حالا شما چی رو میگی که نداره ؟
حامد
راستی اصلا" به جای pppoe اون گزینه ای که شما گفتی رو نداره
گزینه هاش کلا" 3 تاس که یکیش pppoe , دو تای دیگش pppoA هست
راستی یه کانکشن هم روی دسکتاپم بعد از نصب مودم ایجاد شده به نام D-Link Dial-Up PPP Connection
که به شرکت گفتم که این چیه ؟ گفت من اطلاعی ندارم که اون چرا اومده
در ضمن هر بار با اون وصل میشم اولش ارور 691 میده و بعدش ارور های دیگه
پشتیبانی شرکت گفت اون مهم نیس
بهم میگه تنها کار اینه که یکی از طرف شرکت بیاد برات نصب کنه و هزینش هم میشه 10 تومن
آخه من هزینه ی next رو زدن رو باید بدم؟
این پول زور نیست؟
ای ول ، یه چیزی یاد گرفتم ، دستت درد نکنه ، خیلی حال دادی![]()
![]()
کک انداختی به جونم که اسپیلیتر رو برا یه بار هم که شده ، باز کنم
مرسی
نمردیم و فهمیدیم که یه عمر ، می شه 2 _ 3 هفته ، پس این 20 سالی که از خدا عمر گرفتی ( ان شاالله عمر با عزت داشته باشی) قاچاقی بوده ؟
اسیاتک و بقیه شرکت ها یاد بگیرن![]()
![]()
یه محبت بکن ، یه بار ریست بکن مودم ات رو ( اگه داره ، از پشت ، اگه نداره ، فکر کنم باید نرم افزاری بکن ، مهدی باید بدونه ) یه بار دیگه کانفیگ کن ، اون اعداد 8 و 35 رو درست پرسیدی ؟ مطمئنی ؟ من فکر کنم توی تنظمیات کانفیگ یه چیزی رو اشتباه می زنی . اگه درست باشه عددها vpi باید 8 باشه ، و vci باید 35 باشه ، این ها رو هم درست می زنی ؟ این ها رو یه چک بکن ، اگه باز هم در ست نشد ، من می گم از کانفیگ کردن ات عکس بگیر و زیپ کن ، بذار .
چیزایی بود که به ذهنم رسید ، اگه کسی می بینه من چیزی رو نگفتم ، بگه بی زحمت .
مرسی
یا حق
خوب دقت کن مگه تو مودمت رو حالت pppoeتنظیم نکردی خوب پس موقه ای که بخوای کانکشن pppoeرو ویندوز اجاد کن موقع کانکت شدن ارور 678رو می ده خوب
قبل از اینکه ادامه بدم بینم تو الان نمی تونی به adslکانکت بشی چون تو این که تو تنظیم کری احتیاجی به ساختن کانکشن روی ویندوز نیست
حالا اگه می خوای با ساختن کانکشن روی ویندوز به شبکه وصل بشی باید تو کانفیک مودم رو حالت Bridge تنظیم کنی
اینم یه عکس ازش
خوب بزار رو حالت بریج و بقیه کارا
من مودم 200 ندارم 520دارم که منوش فرق می کنه این عکس رو هم از توی فایل اموزشیش در اوردم که تو سی دی راه اندازش هست می تونی ازش کمک بگیری
سلام
من امروز يك مودم Dlink مدل 2640T گرفتم. همراه اين مودم يك كارت شبكه هم گرفتم تا PC را با استفاده از كارت شبكه به مودم وصل كنم. منتها به يك مشكل برخوردم. وقتي كارت شبكه را وارد يكي از Slotهاي PCI ميكنم، كامپيوتر ديگه روشن نمي شه.
خلاصه هنوز نتوستم كارت شبكه رو راه بندازم و در نتيجه از مودم هم نتونستم استفاده كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد.
كارت شبكه هم : Dlink مدل DFE-520TX
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)