اسلحه هایی که میسازی بسیار بسیار قوی ترن .
مخصوصا اون railway spike که با یه ضربه head shot میکرد .
اسلحه هایی که میسازی بسیار بسیار قوی ترن .
مخصوصا اون railway spike که با یه ضربه head shot میکرد .
سلام به همه.
هر چی پیش میرم بیشتر از این بازی خوشم میاد. البته خیلی وقت ندارم این چند وقته که به کوب بازی کنم ولی کلن دارم هم گشت و گذارمو می کنم هم بازیو پیش میبرم.
فقط یه مشکل دارم اونم تو بخش صدا یه مدتیه صدای دیالوگ ها وقتی با کسی سوال جواب می کنم اصلن شنیده نمیشه. موقع Reload کردن اسلحه ها هم صدای خاصی نمیشنوم. میشه حلش کرد؟؟؟
ممنون اگه کمک کنید
اگه به حرف اون دختره گوش بدی کارمای زیادی از دست میدی ولی اگه میخوای ازدواج رو بهم بزنی برو به خونه ی Simpsons و تو طبقه ی بالا و تو اتاق خواب لباس زیر Lacy رو بردار بعد برگرد به خونه ی Rockwells و برو به زیر زمین و لباس زیر رو بذار روی میز بعد برگرد به اون خانم بگو تا باهات بیاد زیرزمین و بهش بگو که راجر ...دوستان توی دنیای مجازی چطور میشه ازدواجو رو به هم زد با صحبت با خودشون جواب نداد
آقا این چرا اینطوریه مسخرست، رزولوشن واید نمیشه انتخاب کرد ؟؟؟؟؟؟
حالا این اسکرپ یارد تو نقشه خود به خود مشخصه؟تو ورودی scrapyard یه خونه هست که میتونی به پیره مرده که اونجا هست بدی
اگه نیست کجای نقشه دنبالش بگردم؟
یه سوال دیگه:
آنلاین چطور می شه زد؟
من رفتم سریال نامبر می خواست! با کپی نمی شه بازی کرد؟
تو همین تاپیک 3،4 نوع نقشه ی کامل بازی هست
آنلاین نداره، اون قسمت فکر کنم فقط برای دانلود dlc هاست
لطفا رمزی که باعث میشه مهمات تمام نشه رو بدید دمتون گرم
دوستان یه سوال . من لولم 15 است اما هنوز نمی تونم آرمور درست حسابی بپوشم باید چه کار کنم .
چطوری میشه به حرف اون دختر گوش نداد؟
من که هیچ راهی به جزئ انجام ماموریتها پیدا نکردم
برو خونه ی abandoned میبینی که تاريك هست و جلوي در چند تا وسيله هستن كه وقتي روشون e رو ميزني صدا ميدن بايد به تريتيب زير اينا رو بزني تا كامپيوتر كنارت بياد كه از اون طريق ميتوني در خروجي رو هم بياري . از راست به چپ بزن ...
راديو + پارچ + كوتوله + پارچ + بلوك + كوتوله + بطري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)