دوستان بيل(وسيله كشاورزي) چه سالي اختراع شد؟
دوستان بيل(وسيله كشاورزي) چه سالي اختراع شد؟
یک جعبه مقوایی رو دو نفر با کمترین فشار میکشیدن .(مثلا یک تکه سنگ بزرگ و سنگین بود که مصریهای اون زمان با شیوه های خاص خودشون جابجا میکردن)
اون کسانی که کشاورزی میکردن معلوم بود تا حالا یکبار این وسایل رو دستشون نگرفتن.
من تا حالا توی این تاپیک نظر ندادم.اما این داستان حضرت یوسف که یکی از زیباترین داستانهای قرآنیه، بسیار ضعیف و با تحریف به تصویر کشیده شده.
اون چیزی که باعث میشه اکثر ما جمعه شبها شبکه یک رو نگاه کنیم داستان بسیار زیباست نه یک فیلم قوی.
در یک کلام میتونم بگم فیلمش خیلی مصنوعیه !
در مورد سیلو های گندم باید بگم که تحقیق خوبی انجام داده بود. چون این روش در مصر کلن اجرا میشده برای فرار از قحطی و اون رو به کشورهای همسایه ای مثل پارس یاد دادند (احتمالا در زمان داریوش اول)
اما قضیه ی ذخیره کردن با خوشه رو من جایی نشنیده بودم.
من خودم زیاد مطمئن نیستم... اما اگه گندم با خوشه ذخیره بشه، احتمال سبز شدن اون در سیلو بالا میره.
یکی از دلایل خرمن کوب گندم هم اینه که رطوبتش گرفته بشه. حالا بازم بیان اون همه سنگ رو این ور و اون ور ببرن تا رطوبت به سیلو ها نرسه... بهتر بود فیلم نامه نویس این سریال سعی میکرد از خودش چیزی در نیاره.
پیشنهاد می کنم اگه می خواهید فیلمی ببینید که از زندگی یوسف ساختند، انیمیشن " یوسف پادشاه رویاها" رو از شرکت دریم ورکس ببینید.
Josef King of Dreams
کاملا موافقم ..
به نظر من علتش ، شاید استفاده از منابع زیاده !!
این دفعه و در این فیلم ، از اون ور بوم افتادن .. !
بعضی اوقات به خودم میگم اینا اگه از این همه منبع استفاده کردن ، خوب لابد این چیزی
که نشون میدن درسته .. اما بعد به این نتیجه میرسم که از کجا معلوم منابع درست بوده باشن ؟! ...
کلا تجربه نشون داده فیلمها و سریالهای تاریخی ، با هر قوت و ضعفی که ساخته بشن ، محبوبن ..
و مردم ، همونطور که دوستمون گفتن ، به خاطر داستان زیبایی که ازش سراغ دارن و یا
علاقه شون به دونستن از تاریخ کشورشون یا دینشون ، اونو با جدیت دنبال میکنن ..
سربداران ، هزاردستان ، سلطان و شبان ( فک کنم البته ) ، مردان آنجلس ، امام علی (ع) ،
ولایت عشق ( امام رضا (ع) ) و .. .. .. یوسف پیامبر (ع) ..
به نظر من یوسف پیامبر از تمام مجموعه های قبلی ضعیف تر ( از نظر ساخت ) بوده و این برای
"احسن القصص" ( از نظر خود قرآن ) ، واقعا خوب نیست ..
توی اینکه این سریال پربیننده ست شکی نیست ..
اما باید ببینیم چرا پر بیننده ست ؟!!
چرا سیما فیلم موقع پخش این سریال زیرنویس میکنه که ایده های قرانی تون رو به ما بگید !! ؟
اینا خودش جواب سواله به نظر من ..
یا حق
![]()
این پائولت گودارده ها!
اون یارو داشت با بیل بازی می کرد کار نمی کرد که!دوستان بيل(وسيله كشاورزي) چه سالي اختراع شد؟
فک کنم قرار بود اون ته مهای کادر باشه
ببینید درسته که یکمی فیلم ضعیفه اما این نظر شماست!به نظر من یوسف پیامبر از تمام مجموعه های قبلی ضعیف تر ( از نظر ساخت ) بوده و این برای
"احسن القصص" ( از نظر خود قرآن ) ، واقعا خوب نیست ..
شاید ندونید اما 10 سال روی دکور مصر باستان کار شده!
این یعنی اصلا نخواستن کار آبکی بسازن!
Last edited by *Necromancer; 17-01-2009 at 16:27.
حرفهای دوستان تایید میشه !!!
اونها طوری زمین ها رو شخم میزدن که انگار قراره توی هر 3 در 3 متر تنها 1 دانه گندم کشت بشه !!! طرف قامتش راسته و با همون شکل داره زمین رو شخم میزنه اونم در فواصل چند متر !!!!
و همنی که دوستمون بهش اشاره داشت مشخص بود که دارن یک کارتون رو حرکت میدن و فشاری که بهشون وارد می اومد حرفم رو تصدیق میکنه . من نیگم واقعا یک سنگ بزرگ و ... را حرکت بدن اما حداقلش اینه که صحنه سازی درستی انجام بدن و ببیننده بتونه درک کنه که برده ها در آن زمان به چه سختی کار میکردنند !!!
بیل !!!! از شاهکارهای این سریال بود . با همین فرم و شکل بدون کوچیکترین دستکاری درش تا بشه گفت مال دوران فرعونیانه !!! فکر کنم قبل از برداشت این لوکیشن رفتن از ابزار یراق سر کوچه خریدن : دی
دوستمون به نکته جالب اشاره کرد . منابع زیاد !!!
به علت منابع زیاد اونها دچار سردرگمی شدند و بنظر میاد خماستن از هر منبعی در سریال استفاده بشه و این میتونه دلیل بر ناهماهنگی داستانی و باستانی باشه !!! هر چند خیلی از منابع از حقیقت دور هستند !!!
در مورد سریال میشه یک حرف رو زد :
حتی در انتخاب بازیگران اصلی هم از سیاهی لشگر استفاده شده چه برسه به دیگران !!!
اینو بد اومدیا!!!!!!!البته از این سریال می شه نتیجه گرفت آخ.ندها اون موقع هم آدمای جالبی بودن![]()
![]()
اون با صدای یکی از زندانی های سابق زاویرا (موسفیده) دوبله شده بودبله این سکانس رو دوبله کرده بودند ، میشد خیلی بهتر درش آورد
سکانس های دیگه ای هم به این شکل دیده شده بود
درسته
اولا که حالت چطوره پسر؟ خوش اومدی به پیسی ورلد.(تو همون بازیگر کوچکی یوسفی؟اون با صدای یکی از زندانی های سابق زاویرا (موسفیده) دوبله شده بود
درسته)
دوم دلیل دوبله شدن اون چی بود؟ آیا نمیتونس حرفایی که دوبله شده رو خودش بگه؟
بيل چند هزار سال قبل تر از حضرت يوسف بوده...
اما اين بيلي كه در اين فيلم ديشب ديدين مال چين هست و اسم اين بيل ها بيل چيني هست و مردمان گذشته چين اين بيل را ساختن نه مردم مصر! توي تاريخشان هست. اين نشانه اوج كارگرداني كارگردان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)