تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 587 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه mario1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cowon media center - jetaudio اخرین ورژنش
    من خودم از این استفاده می کنم.تنظیمات مخصوص آیپاد تاچ داره.
    یه آدرس بده برم دانلود کنم ممنون (کرک شدشو )

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

شرمنده من فکر کنم یک اشتباه کردم!
    شما گفتین فریم ویر2.2.برای جیلبریک شما نیاز به فریم ویر2.2.1 دارین که با داشتن adsl نباید دانلود 270mb مشکل جدی برای شما باشه.

همونطوری که گفتم شما نیازی به وای فای ندارین و بدون وای فای میشه فرایند جیلبریک رو تکمیل کرد.سپس برای بعضی از برنامه ها که فقط از طریق cydia قابل نصب هستند نیاز به وای فای خواهید داشت.

کلا پیشنهاد من اینه که خودتون جیلبریک بکنید چون هم هزینه ای که باید پرداخت بکنید خیلی زیاده -من قیمت 70هزارتوامن رو هم برای جیلبریک شنیدم- و هم این که اگر نیاز داشتید دوباره این کارو انجام بدید نیازی نیست از کسی کمک بگیرید و هزینه ایی اضافی و نا مربوط پرداخت کنید.

من که زنگ زدم پایتخت گفت خودمون واست هکش میکنیم! 70 تومان فکر نکنم!!
    این ایپادی که من دارم میخرم جدیدترین فیرم وار از itune دانلود شده باهاش حالا شاید اون 1 اخرش رو نگفته
    پس اگر 2.2 باشه باید واسه 2.2.1 برم 270 مگ دانلود کنم نه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا دیگه؟
    بعد یک چیز دیگه این پم شارژ گریفین هم باهاش خریدم خوبه به نظره شما؟ بعد 2G بلوتوث که نداره؟
    بعد یک سوال دیگه هر موقعه بخوام موزیک یا ویدیو یا بازی بریزم باید وصل شم به WIFI?:O
    من وایرلس ندارم نمیتونم واسه یک موزیک پاشم برم دنباله وایرلس که!
    Last edited by mm00; 20-04-2009 at 11:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من که زنگ زدم پایتخت گفت خودمون واست هکش میکنیم! 70 تومان فکر نکنم!!
    این ایپادی که من دارم میخرم جدیدترین فیرم وار از itune دانلود شده باهاش حالا شاید اون 1 اخرش رو نگفته
    پس اگر 2.2 باشه باید واسه 2.2.1 برم 270 مگ دانلود کنم نه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا دیگه؟
    بعد یک چیز دیگه این پم شارژ گریفین هم باهاش خریدم خوبه به نظره شما؟ بعد 2G بلوتوث که نداره؟
    بعد یک سوال دیگه هر موقعه بخوام موزیک یا ویدیو یا بازی بریزم باید وصل شم به WIFI?:O

اگر میخواین که خودشون براتون جیلبریکش کنند که دیگه مشکلی ندارین همه چیز رو خودشون حل میکنند یعنی اگر فریمویر 2.2.1 هم نباشه به این فریم ویر آپگرید میکنند پس جا نگرانی نیست.ولی اگه خودتون تصمیم به جیلبریک گرفتین پس از نصب آیپاد داخل برنامه آیتونز فریم ویرو نشون میده.....
    ولی اونجور که یادمه آیپاد من همین فریم ویر 2.2.1 رو فکر کنم داشت.ولی دانلودش ضرری نداره چیزی هست که احتمالا لازم میشه.....مثل یه DVD یا CD ویندوز میمونه!

شارژر هم چیزیه که به نظرم برای کسانی که لپ تاپ ندارن بودنش ضروریه.فکر کنم 30تومن باید باشه.
    در مورد بلوتوٍ هم زیاد بحث شده تو همین تاپیک.
    خلاصه اش:آیپاد تاچ نسل 2 چیپست بلوتوث رو داره و حتی قابلیت در یافت امواج FM . ولی فعال نیتش همین اواخر برای آیفون برنامه ای اومد که مشکل بلوتوث رو حل کردن.و شنیدم گروهی هم دارن روی بلوتوث آیپاد تاچ کار میکنند .

و اما در مورد وای فای....
    اینجوری توضیح بدم شما پس از جیلبریک آیپاد یه برنامه به منو شما اضافه میشه به اسم cydia که کارش دریافت برنامه و نصب اون تو ایپاد هست.
    مثال:cydia مثل دی وی دی کینگ هست یعنی وقتی واردش میشد کلی نرم افزار وجود داره که شما نسبت به نیازتون انتخاب و نصب میکنید.و برای این کار به سورس های خودش متصل میشه-از طریق وای فای- و جدیدترین پکیج هارو به شما نشون میده.

حال چند تا برنامه هستش که از اهمیت بیشتری برخوردار هستند که برای تکمیل فرایند جیلبریک به اونها نیاز مندیم. یکیش MobileInstallation هست که کارش اینه که شما میتونید برنامه های کرک شده رو نصب کنید. که این برنامه به صورت یک فایل هستش که باید با فایل اصلی درون دستگاه عوض بشه مثل کاری که اکثر مواقع موقع کرک کردن یک برنامه امجام میدیم.

حال برای این کار 2 راه وجود داره.
    1-از طریق cydia که اسون ترین راه.شما با یک کلیک خودش این کارو انجام میده

2-اگر عین من دسترسی به وای فای نداشتین باید از طریق usb برین داخل آیپاد وارد مسیر مورد نظر بشین و با یک کپی پیست فایل هارو جابجا کنید.

فقط یه نکته که از طریق usb شما نمیتونید بطور مستقیم وارد آیپاد بشید و مسیر های مختلفو ببینید.برای همین شما نیاز به برنامه ای دارید تا این اجازه رو به شما بده اونم openSSH هست باز ائنم فقط از طریق cydia قابل نصب هست.
    میبینید یعنی شما برای تکمیا فرایند جیلبریک حتما باید یکبار به اینترنت متصل شوید.

ولی اون مشکل هم حل شده یه برنامه هست به اسم iFunBox که بدون نیاز به openSSh میذاره وارد دایرکتوری های آیپاد شد در نتیجه میشود از طریق usb فایل MobileInstallation رو تعویض و فرایند جیلبریم رو خاتمه داد

میبینید شما حتی نیازی به وای فای نخواهید داشت.
    ریختن عکس موزیک وفیلم که بدون دردسری از طریق usb و برنامه iTunes که تو سایت اپل هم به صورت رایگان هست قابل ریختنه.

4. 3 کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R.NaFaS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehran

14 price

سلام.....کسی قیمت دقیق 8 و 16 گیگ رو داره؟؟((با آدرس))

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

9

درود
    بچه ها من ایپادم رو بردم پایتخت جیلبریک کردم و برنامه ریختم روش.حالا که میخوام با pc خودم برنامه بریزم میگه که برنامه های قبلی پاک میشه.میخواستم ببینم راهی هست که بتونم بدونه اینکه برنامه های قبلی پاک بشه برنامه بریزم؟
    سپاس.
    اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه.
    سپاس.

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با itunnel برید تو فولدر /private/var/mobile/application یه سری فولدر هست با کد هگزا که هر کدومشون یکی از برنامه های appsore اند. تو هر فولدر که برید چند تا فایل و فولدر هست یکی از فولدر ها با نام xxx.app هستش که حاوی خود برنامه اصلیه یه فایل متا هستش که اطلاعات اضافی برنامه رو داره و یه artwork که آیکون برنامه تو آیتونز رو نشون میده. حالا تنها کاری که باید بکنید کپی اونا توهاردتونه. بعد یه فولدر با نام Payload ایجاد کنید و اون فولدر xxx.app رو توش کپی کنید. فقط اونو!!! بعد payload,metaوartwork رو با winrar آرشیو کنید. دقت کنید که آرشیو با فرمت zip باشه نه rar! و در آخر پسوند فایل رو به ipa عوض کنید و حالشو ببرید. من که خیلی ذوق کردم آخه بیش از 100 تا برنامه باحال پیدا کردم. مفتی مفتی!!!!!!!!!!!!

منبع:موبایلستان

8. 2 کاربر از abbot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mt33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

دوستان من یه چند تایی سوال داشتم

برای ریختن عکسهای دگه چطوری باید بریزم مثلا من یک فولدر 35 تایی عکس ریختم بعد میخوام یک فولدر دیگه بریزم هیچ منوی فعال نیست که من عکسهای دیگه وارد کنم . وقتی فولدر دیگه ای میریزم ان فولدر قبلی پاک میشه چه کار کنم که بشه فولدر عکس وارد کنم ؟

سوال بعدی که دارم

میخوام یک فیلم که در سه فایل هست به چه پسوندی باید تبدیل کنم تا بتونم داخل ایپادم بریزم ؟

طوری پسوندش عوض بشه که از نظر مدت زمان فیلم کم نشه

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
    Last edited by mt33; 20-04-2009 at 19:55.

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خسته نباشید تصمیمم قطعی شد ipod میخرم ولی یه سوال اندازه lcd آیپاد چقدره منظورم طول و عرض هست و آیا برای فیلم دیدن مناسبه مثلا میشه فول اسکرین کرد که بهتر دیده بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

اول می خواستم ببینم مدل های 3g با 2g یعنی چه ؟

و اینکه ایا ورزن های فریم ور در قیمت ها هم تاثیر داره یا که نه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها من یه چیزی بگم من با ۲.۲ جیلبرک کردم الانم روش سیدیا هست و کلی نرم افزار دیگه (با red sn0w)
    اما نمیدونم سازندگان نرم افزار جیلبرک (dev team) چه اصراری دارن که این جیلبرک فقط رو ۲.۲.۱ جواب میده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •