سلام دوستان
من میخوام چند ویروس رو واسه شرکت بفرستم که تو لیست
آپدیتهاش قرار بده
من رو راهنمایی کنید چطور این کار رو انجام بدم
سلام دوستان
من میخوام چند ویروس رو واسه شرکت بفرستم که تو لیست
آپدیتهاش قرار بده
من رو راهنمایی کنید چطور این کار رو انجام بدم
در قسمت About Avast ایمیل سازنده و سایت رو بردارین و بهشون mail به انگلیسی بزنید و چک می کنند .
خودم پیداش کردم ابتدا با زدن add در قرنطینه فایل رو قرنطینه کرده سپس با
کلیک راست و فرستادن به آژمایشگاه avast انرا ارسال میکنیم.
من 7-8 بار چندتا ويروس رو براي avast ارسال كردم ولي بعد از گذشت 1 ماه و نيم هنوز هيچ جوابي نگرفتماز بين همه اين دروس از همه بيشتر با زبان نگليسي و اخلاق حرفه اي و بيو شيمي مشكل دارم و از بين اين 3 تا بيشتر با زبان انگليسي كلا از ابتدايي زبان انگليسي رو نمي فهميدم
با سلام
دوستان اگرکسی میدونه Boot Scan رو چطور باید انجام داد
و اون در این انتی ویروس خودکارانجام میشود یا باید دستی انجام داد
و کلا هر چیزی که به Boot Scan مربوط میشه یک توضیحی بدهید.
اول به قسمت boot time scan برو بعد يه گزينه وسط صفحه هست به اسم schedule now اون رو بزن بعد يه گزينه به اسم restart computer now يكم بالاتر و سمت راست ظاهر ميشه اون رو كه بزني كامپيوتر ريست ميشه و هنگام بوت شدن آنتي ويروس سيستم رو چك ميكنهبا سلام
دوستان اگرکسی میدونه Boot Scan رو چطور باید انجام داد
و اون در این انتی ویروس خودکارانجام میشود یا باید دستی انجام داد
و کلا هر چیزی که به Boot Scan مربوط میشه یک توضیحی بدهید.
اگه مي خواي فقط 1 فايل يا درايو خاص رو هنگام بوت اسكن كنه تو همون قسمت boot time scan پايين صفحه 1 نوار هست فلش كنار نوار رو بزن بعد گزينه browse رو بزن و فايل يا درايو رو انتخاب كن
سلام
خیر شما باید از منوی اصلی برنامه تیک گزینه schedule boot time scan بزنید وسیستم reset کنید
اما بوت تایم اسکن چیه :
Boot-time scan همونطور که از اسمش پیداست فاصله زمانی بین روشن کردن سیستم تا قبل از بالا آمدن کامل ویندوز بهش میگن
اما دلیل استفاده از این گزینه :
وقتی که شما اسکن را از درون ویندوز انجام میدهید بعضی از ویروس ها خود را داخل فایلهایی کهAvast توانایی بررسی آنها را ندارد مخفی ودر نتیجه ویروس تو سیستم میمونه ، اما زمانی که Boot-time scan انجام میدید دیگه ویروسهافرصت انجام این عمل را ندارند.
البته یادمه تو ویندوز 7 x64 این گزینه غیر فعال بود
موفق باشید![]()
هیچ وقت جوابی نمیدن.
فایل شما رو چک میکنن و اگه ویروس بود به دیتابیس اضافه میکنن.
من خودم براشون فرستادم . در کمتر از 24 ساعت به دیتابیسشون اضافه شد و توی آ÷دیت بعدی که گرفتم اون فایل منو ویروس شناخت.
خلاصه منتظر نامه تقدیر و تشکر و از اینجور چیزا نباشید
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
روش اول :
نرم افزار Avast رو باز كنيد.
به بخش Virus Chest بريد.
توي محيط Virus Chest ، راست كليك كنيد و گزينه Add رو انتخاب كنيد. حالا ميتونيد فايل مورد نظر رو مسير بديد تا بياد توي قرنطينه.
خوب حالا فايل شما توي قرنطيه Virus Chest است.
حالا توي همين بخش Virus Chest روي فايل مورد نظرتون راست كليك كنيد و گزينه Submit to lab رو انتخاب كنيد.
فرم رو پر كنيد و تيك پايين صفحه رو بزنيد.
توي آپديت بعدي ، Avast خودش فايلها رو براي سايتش ميفرسته تا بررسي بشه.
روش دوم :
با آدرس زیر ایمیل بزنید. لازم نیست چیزی در ایمیل بنویسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by outpost; 04-10-2010 at 18:08.
والا به خدا منتظر تشكر نيستم آخه هنوز بعد 1 ماه اون ويروس ها رو نميشناسههیچ وقت جوابی نمیدن.
فایل شما رو چک میکنن و اگه ویروس بود به دیتابیس اضافه میکنن.
من خودم براشون فرستادم . در کمتر از 24 ساعت به دیتابیسشون اضافه شد و توی آ÷دیت بعدی که گرفتم اون فایل منو ویروس شناخت.
خلاصه منتظر نامه تقدیر و تشکر و از اینجور چیزا نباشید
در ويروسي بودنشونم شكي ندارم تست شدن
آقا من آخرین نسخه IS رو نصبیدم ولی لایسنس نداره و آپدیت نمیشه
کسی لایسنس 5.0.677 رو داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)