نظرت درباره ی خوشخوان چیه؟
نظرت درباره ی خوشخوان چیه؟
این دوتا فقط تستن اگه اموزش میخوای گاج سبز زبان فارسی خوب.من خودم دارم راضیم.زبان فارسی از رو کتاب هم بخونی میفهمی.کتاب خیلی خوب و واضح توضیح داده.اگه اموزش میخوای همون کتابو بخون واسه تست و یه سری نکته اصافی یه کتاب تست بگیر.
با اجازه ی اقا میلاد:
که قلمچی معرفی کرده بودن باید بگم کتاب خوبی نیست.اصلا خوب نیست.
و در مورد هندسه هم گاج خیلی کتاب بدیه من خودم دارمش اول خیلی ازش خوشم اومد فک میکردم خداست وقتی فایق و اندیشه رو دیدم تازه فهمیدم هندسه یعنی چی.گاج یه اشکال بدی که داره اینه که حفظیه نکته هارو خوب توضیح داده ولی طرز مطرح کردنش و مدل سوالاش به طور نا خود اگاه حفظی واره.
در هر صورت پیشنهاد من واسه هندسه پایه اول اندیشه بعد فایق.
به نظر من اگه سطحت بالاست برو طرف خوشخوان.اما اگه خيلي بالا نيستي اول انديشه سازان رو بزن.بعد كه تموم شد و وقت داشتي برو خوشخوان بزن.اون موقع وقتيه كه ميخواي سوالاي تاپ رو روش كار كني تا جزو سياهي لشگر كنكور نباشينظرت درباره ی خوشخوان چیه؟
به نظر منم گاج مضخرفه.آدم با هندسه ي انديشه سازان خيلي حال ميكنه(نفر اول رياضي امسال هم همينو ميگه)و در مورد هندسه هم گاج خیلی کتاب بدیه من خودم دارمش اول خیلی ازش خوشم اومد فک میکردم خداست وقتی فایق و اندیشه رو دیدم تازه فهمیدم هندسه یعنی چی.گاج یه اشکال بدی که داره اینه که حفظیه نکته هارو خوب توضیح داده ولی طرز مطرح کردنش و مدل سوالاش به طور نا خود اگاه حفظی واره.
در هر صورت پیشنهاد من واسه هندسه پایه اول اندیشه بعد فایق.
مخصوصا مقدمه ي كتابش كه خيلي باحاله.پيشنهاد ميكنم اگه هندسه 1و2 انديشه سازان (مبتكران)رو خريدين حتما مقدمه هاش رو بخونين
سلام دوستان
نحوه درس دادن هندسه پايه مبتكران مثل هندسه تحليلي مبتكران هست ؟ يا فرق ميكنه ؟
آيا كتاب عربي هست كه فقط قواعد عربي رو از سال اول دبيرستان تا سوم به صورت مفهومي توضيح داده باشه و آخر هر بخشي يه امتحان گرفته باشه ؟
ممنون
من قلم چی چاپ 87 رو گفتم که تغییر کرده و سوالهای سنجش هم بهش اضافه شده !
کلّا کتابهای عمومی قلم چی تغییرات زیادی کرده و بهتر شده
هندســه 2 گاج کتاب خوبیه مخصوصا تو بخش هندسه فضایی که با شکل های مختلف مطلب رو کاملا می رسونه!
طبق کاربر های سایت گاج این کتاب جزو کتب برگزیده این انتشاراته
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گسسته رمزینه(کتاب کلاس)تو هر بخشی چقدر تست داره که بایدجواب بدیم؟
هندسه تحلیلی فقط تست به جز اندیشه چی خوبه؟
دینی سبز خلاصه درسهاش تو همون کتاب جامعش هست؟
کتابای شب کنکور تخته سیاه رو کسی زده؟
سلام دوستان...
نظرتون در مورد دیفرانسیل خوشخوان چیه؟
نكات كم (بدرد اموزش نميخوره)سلام دوستان...
نظرتون در مورد دیفرانسیل خوشخوان چیه؟
تستها زياد و سخت (كتاب سخت بهتر از اين هست)
دوستان نظرتون رو درباره 20 ازمون حساب دیفرانسیل 1 سید موسوی نگفتید.چقدر میتونه موثر باشه؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)