تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 97 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 961

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

من یک مدت اپرا مینی داشتم و راحت از تمام سایت های فیلتر رد میشدم
    الان 2 یا 3 روز ایرانسل گمونم پورت اپرا را بسته
    البته الان یکجور دیگه وارد سایت های فیلتر میشم ولی خوب این مرورگر به خوبی اپرا نیست
    من نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
    آیا به نظرتون دوباره اپرا باز میشه یا نه؟
    با توجه به حساسیتهایی که هست بعیده دوباره بازش کنن
    ولی با بستن اپرا وب گردی با موبایل دیگه حال نمیده مگر اینکه بری سراغ چیز پی ان یا گوشی رو عوض کنی یا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

طرحای نامحدودش جمع شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان چرا طرحهاي افزايشي gprsايرانسل ديگه كار نميكنه؟ من امروز 10 تومن شارژ كردم واسه 1 ماه ولي افزايش اعتبار gprs نشد! الان همينجوري داره از شارژم كم ميشه ! واسه 1 ساعت ويگردي 2000 تومن كم كرده!

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرحای نامحدودش جمع شده ؟

به طور موقت به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون حذف شدن به زودی و به احتمال زیاد بصورت نا محدود دوباره فعال میشن!

واسه 1 ساعت ويگردي 2000 تومن كم كرده!
    دوست عزیز تو این یک ساعتی که وبگردی کردی هرچی ارسال و دریافت داشتی رو در 5 ضرب کن هزینه مصرفت بدست میاد. الکی که 2000 تومن کم نمیکنه که!
    Last edited by Farhad 8904; 02-12-2011 at 19:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به طور موقت به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون حذف شدن به زودی و به احتمال زیاد بصورت نا محدود دوباره فعال میشن!

دوست عزیز تو این یک ساعتی که وبگردی کردی هرچی ارسال و دریافت داشتی رو در 5 ضرب کن هزینه مصرفت بدست میاد. الکی که 2000 تومن کم نمیکنه که!

مشكل من اينه كه شارژ هفتگي يا ماهانه واسه من كار نميكنه از 2-3 روز پيش اينجوري شده !
    يعني وقتي كد فعال سازي gprs رو وارد ميكنم ديگه نميگه شارژ انجام شد ! ميگه براي ديدن اعتبار خود كد فلان را وارد كنيد ! بعد وقتي اعتبار رو چك ميكتم ميگه اعتباري نداري در صورتيكه 11 تومن شارژ دارم! الان كه تو نت ميچرخم تو طرح نيستم و فكر ميكنم 11 تومن همين امشب تموم شه. يكي بگه چه مرگشه اين ايرانسل...

كسي اين مشكل پيش نيومده واسش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم ایرانسل که خط دوممه رو 10 تومن شارژ کردم که طرح نامحدود بزنم واسه این چند روزی که ADSL ندارم
    رفت تو پاچمون انگاری

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشكل من اينه كه شارژ هفتگي يا ماهانه واسه من كار نميكنه از 2-3 روز پيش اينجوري شده !
    يعني وقتي كد فعال سازي gprs رو وارد ميكنم ديگه نميگه شارژ انجام شد ! ميگه براي ديدن اعتبار خود كد فلان را وارد كنيد ! بعد وقتي اعتبار رو چك ميكتم ميگه اعتباري نداري در صورتيكه 11 تومن شارژ دارم! الان كه تو نت ميچرخم تو طرح نيستم و فكر ميكنم 11 تومن همين امشب تموم شه. يكي بگه چه مرگشه اين ايرانسل...

دوست عزیز من که در پست قبل گفتم بسته های GPRS کلا از منوی USSD حذف شدن و فقط دستور باقیمانده اعتبار وجود داره واسه کسایی که از قبل طرح رو فعال کرده بودن و هنوز اعتبار GPRS دارن به احتمال زیاد تا اول جشنواره زمستان یعنی 1 دیماه بسته ها فعال نمیشن!!!!

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

منم ایرانسل که خط دوممه رو 10 تومن شارژ کردم که طرح نامحدود بزنم واسه این چند روزی که ADSL ندارم
    رفت تو پاچمون انگاری
    شما اگه خیلی به ابنترنت احتیاج داری به جای بسته های GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی!! توی این لینک توضیح کامل داده شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

این مشکلات از ایرانسل هیچ وقت بعید نیست جدا اینکه در حال حاضر ارائه بسته های افزایشی امکان پذیر نسیت برای من هم چند بار پیش اومده که حتی با داشتن شارژ GPRS از شارژ معمولیم کم کرده باشه یه دفه که شارژ 20 تومنیم همینطور هدر شد و رفت تو جیب ایرانشل ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

رفت تو پاچمون انگاری
    با توجه به توقف ارائه بسته های افزایشی ایرانسل ، شنیده شده برای جشنواره زمستان قراره بسته های 1.5 گیگ ماهانه با قیمت 10 هزار تومن عرضه بشه و بسته های حجیم تر با قیمت بالاتر ارائه بشه
    به هر صورت باید منتظر بود و دید ایرانشل این دفه چه دسته گلی میخاد به آب بده !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این مشکلات از ایرانسل هیچ وقت بعید نیست جدا اینکه در حال حاضر ارائه بسته های افزایشی امکان پذیر نسیت برای من هم چند بار پیش اومده که حتی با داشتن شارژ GPRS از شارژ معمولیم کم کرده باشه یه دفه که شارژ 20 تومنیم همینطور هدر شد و رفت تو جیب ایرانشل ...
    همون موقع که دیدی شارژ ازتون کم شد باید با 700 تماس میگرفتید و موضوع رو پیگیری میکردید 100 % مشکلتون رو حل میکردن.

با توجه به توقف ارائه بسته های افزایشی ایرانسل ، شنیده شده برای جشنواره زمستان قراره بسته های 1.5 گیگ ماهانه با قیمت 10 هزار تومن عرضه بشه و بسته های حجیم تر با قیمت بالاتر ارائه بشه
    به هر صورت باید منتظر بود و دید ایرانشل این دفه چه دسته گلی میخاد به آب بده !!!
    منبع؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •