بله سبكشون يكي هست!نوشته شده توسط hamed723
اين بازي كرك شده و نيازي به كشيدن كابل نيست كلا! لازم هم نيست كه درايو مجازي درست بشه.نوشته شده توسط Maximilion
بله سبكشون يكي هست!نوشته شده توسط hamed723
اين بازي كرك شده و نيازي به كشيدن كابل نيست كلا! لازم هم نيست كه درايو مجازي درست بشه.نوشته شده توسط Maximilion
Mehdi جان سلام
من اینهارو نوشتم چون توی راهنمای نصب بازی گفته بود باید کابل Ide سی دی رام خودتون رو بکشید تا اجرا بشه
سلامنوشته شده توسط Maximillion
اووون موقع تنها راه اجرا همين بود
اما الان كه بازي كرك شده نيازي به اين كارها نيست و فقط كافيه كه كرك رو تو محل نصب بازي كپي كنيد
لينك دانلود تو همين چند صفحه آخر چند بار گذاشته شده
سلام به همه
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم اون غول سبز رنگ رو از بین ببرم
اسم مرحلش The City Gardens هست.روی PS2 بازی میکنم.
گیر کردم نمیدونم چطوری ردش کنم![]()
Last edited by Anonymizer; 12-11-2006 at 22:05.
غول سبز؟؟؟!!! من كه غول سبزي نديدم اگه ميشه بيشتر توضيح بده تا كمكت كنيمنوشته شده توسط Anonymizer
![]()
سلامنوشته شده توسط setare123
من اون مرحله ای که یه زنیه که لباس بنفش پوشیده و با یه لگد میتونه آدم رو پرت کنه رد کردم.
مرحله ی بعدیش The Upper Cityهستش.که ردش کردم.اما مرحله ی بعدی به نام The City Gardens هست.که محیطش مثل حیات سرسبز و پر از گل و آبشار و این جور چیزاست.بعد از 6-5 دقیقه که از این مرحله گذشت .وارد یه میدان بزرگی میشه که دوربینش مثل اون غولی که قبلا زبونش آویزون بود میاد بالاو از بالا نشون میده.یه موجود خیلی بزرگه که از سر تا پاش پر از برگ درخته که همین باعث شده سبز به نظر برسه.بر خلاف اون غول قبلی که فک نداشت؛ و میشد روی اون سکوها رفت تا چشماش کور بشه ؛این محوطه هیچ جایی برای پنهان شدن و حمله نداره.وقتی میاد همش دور اون حیاط مانند بزرگ میدوم که یه دفعه با یه مشت میکوبه تو مخش و جونش تموم میشه.تنها راهنمایی که روی تصویر میشه؛اینه که میگه :باید از پشتش حمله کنی اما نمیدونم چطوری
بين دوسته من شما اونجا بايد از پشت دوتا پاش رو بزني خوب كه خودش ميوفته بعد سوارش بشي اينكار وقتي كردي البته اگه نتونستي تكرار كن ميشه اصلا سخت نيست مطمئن باش راحته بعد از اينكه رفتي روش هر جا خنجرت آبي شد ضربه بزن بعدش اون غوله شروع ميكنه به دويدن و شما بايد بسمت اون در هدايتش كني در رو ميشكنه و همين جوري هدايتش ميكني ميدوني مثله اين ميمونه كه تو داري ماشين ميروني و رانندگي ميكني و از موانع سر راهت ويراج ميدي رد ميكني فهميدي چي گفتم
sgh5000 جان
من در مرحله اي هستم كه يك زن بنفش هست من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه
بايد يه بار توي گلاويز شدن شكستش بدين، راهش همينه.نوشته شده توسط goblet of fire
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)