پشتیبان مگه نباید برنامه بده؟؟ به من گفت من فقط یه برنامه بت میدم که آشنا بشی بعد باید خودت بشینی برنامه بنویسی
پشتیبان مگه نباید برنامه بده؟؟ به من گفت من فقط یه برنامه بت میدم که آشنا بشی بعد باید خودت بشینی برنامه بنویسی
قلم چی کارنامه که میده ترازو رتبه ای که توی آزمون طرف گرفته رو با سراسری مقایسه میکنه مثل آزمون های سنجش یا نه؟
سلام
دوستان اموزشگاه قلم چی خوب نیست یعنی در حد عالی نیست ولی علوی عالیه من تجربش کردم خیلی قویه محاله قبول نشی.
قلم آموزشگاه نیست ولی علوی آموزشگاهه. نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد.دوستان اموزشگاه قلم چی خوب نیست یعنی در حد عالی نیست ولی علوی عالیه من تجربش کردم خیلی قویه محاله قبول نشی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیشه تو قلم چی به صورت آزمونی ثبت نام کرد؟ یعنی فقط آزمون فلان دفعه رو ثبت نام کنم.
بستگی به نمایندگی که ثبت نام میکنین داره !نمیشه تو قلم چی به صورت آزمونی ثبت نام کرد؟ یعنی فقط آزمون فلان دفعه رو ثبت نام کنم.
مطمئنید؟ ۱۰۰ درصد؟بستگی به نمایندگی که ثبت نام میکنین داره !
امروز آزمون ۵ آذر پیش دانشگاهی (ریاضی)رو دادیم.
وقت کم آزمون + سختی دروس = افتضاح بار آوردن ...
بابا این سوالای قلمچی ،استاندارد نیست ،نو وقتش نه سطح دشواریش !
ما که اشکمون امروز در اومد، تو مدرسمون یکی از بچه های اینقدر اعصابش خورد شده بود که ۱۰ دقیقه مونده آزمون تموم شه ،زدو پاسخ نامه اش رو پاره کرد. دو نفر دیگه هم یک ساعت از ازمون نگذشته رفتند ،البته نمیخواهم کارشون رو تایید کنم ولی چرا قلمچی با اعصاب ما بازی میکنه .
گزینه دو سطح سوالاتش شاید بالا باشه اما وقتش مناسبه ،اما قلمچی مخصوصا تو این آزمون هم سطح سوالات رو بالا برده و هم وقتش نسبت به سوالات خیلی کم بود.
امروز روز اعصاب خوردیه بچه ها مون و منه !
خدا عمرت بده.. من جرات نکردم با هیچ کدوم از دوستام تماس بگیرم چون حس کردم لابد مشکل از من بود که این قدر داغون آزمون دادم :|
وقتش عجیب کمه!! اصلا.. چی بگم. ریاضی پایه جمعا 4 تا زدم 3 دقیقه آخر. چه گندیه آخه.
بچه ها تراز امروز من شد 5000 به نظرتون خوبه؟ رتبه در اصفهان هم شده 55
بچه های اصفهان بدبخت شدنیا من درسم خوبه؟
اصلا هم اینطور نیست... دست کم من دو نفر رو میشناسم که علوی بودن و رتبشون شد 100 هزار.. یکیش همکلاسی پارسالم بود یکی هم gf خودم...
این علوی توهم فانتزیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)