تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 299 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

ادامه عکسها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

2. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

نقد دموی فیفا09 ...

قسمت اول :

گرافیک:

گرافیک ورزشگاه تغییری نداشته و بدون هیچ شکی دقیقا همانند فیفا08 است همین طور گرافیک تماشاچیان نیز تغییری نداشته و همچنان 3 بعدی نیستند اما چمن بازی 3 بعدی شده و نسبت به فیفا08 که فاقد چمن 3 بعدی بود بسیار چشم نواز تر است (چمن بازی فیفا09 از pes2008 به مراتب بهتر طراحی شده رنگ چمن ها نیز به واقعیت نزدیک است (در این بازی فقط ورزشگاه ومبلی وجود دارد که چمن آن بسیار زیبا طراحی شده)

توپ بازی نیز نسبت به فیفا08 تغییر کرده و از نظر جزییات طراحی بهتر شده اما بزرگ تر از حد معمول به نظر می رسد فیزیک بازیکنان (از طراحی لباس ورزشی تا چهره و موهای بازیکنان ) بارزترین تغییر گرافیکی بازی است طراحی بدن بازیکنان و فیزیک کلی بدن آنان قابل قبول است و دیگر از سرهای بدون گردن خبری نیست نوع حرکت و دویدن بازیکنان نیز قابل قبول است برای اولین بار موهای بازیکنان نیز به خوبی طراحی شده و شاهد موهای عجیب و غریب مخصوصا از فواصل دور نیستیم ( مثل فن در سار در فیفا08 که از دور انگار سر شیر بود تا انسان) چهره بازیکنان نیز قابل قبول طراحی شده اما عالی نیست البته یکی از ضعیف ترین قسمت های طراحی بازیکنان متریال استفاده شده برای پوست بازیکنان است که به جرات اگر در نسخه اصلی نیز به کار رفته باشد لکه ننگی در تاریخ فیفا و بازی های کامپیوتری است زیرا صورت بازیکنان همچون شیشه نور ها را بازتاب می کند که اگر به این موضوع دقت نکنید به نظر می رسد صورت بازیکنان دارای لک است

لباس بازیکنان نیز بسیار عالی و همراه با تمام جزییات طراحی شده به طوری که در عکس بالا حتی قسمت های توری آستین ها هم کاملا مشخص است در کل بازی از نظر گرافیکی پیشرفت چشمگیری داشته است البته لازم به ذکر است که لباس بازیکنان چروک نمی شود و این چروک ها تصویر تکسچر لباس است که این یک ضعف عمده محسوب می شود

قسمت های بعدی به زودی ....
    نقد خوبي بود كاش در مورد گيم پلي هم يه نقدي مي نوشتي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قسمت دوم ...

کنترل بازی ...

دربازی 4 نوع کنترل وجود دارد :

1. کیبورد (مثل قدیم با این تفاوت که دکمه ها به شکل عجیبی چیده شده اند که تقریبا غیر قابل بازی است )
    2. کیبورد و ماوس ( حرکت با ماوس ) فوق العاده سخت است (من اصلا نتونستم با این مود بازی کنم)
    3.کیبورد و ماوس (حرکت با کیبورد) این کنترل نیز سخت است اما انواع و اقسام دریبل را می توان با آن تجربه کرد بازی دارای تعداد زیادی حرکات تکنیکی است که تنها با گرفتن midle mouse button و حرکت ماوس به جهات مختلف امکان پذیر است کلیک چپ برای پاس و سانتر است برای پاس یک کلیک و برای سانتر باید کلیک چپ را به اندازه مورد نیاز نگه داشت کلیک راست نیز برای شوت است حرکت بازیکنان نیز همانند بازی های اکشن pc با w و s و a و d است سریع دویدن با space bar است با گردش ویل ماوس هم عمل سویچ انجام می شود فکر می کنم همین توضیحات برای سختی این کنترل کافی باشد البته دفاع کردن با این نحوه کنترل بسیار راحت است تنها کافیست نشانه ماوس را روی بازیکن تیم حریف بگیرید و کلیک چپ را نگه دارید برای اضافه شدن نفر سومی از هم تیمی هایتان برای کار دفاع middle mouse button را نگه می دارید و تکل هم به وسیله رایت کلیلک انجام می شود من با این روش توانستم بازی کنم اما گلی نتوانستم بزنم و البته گلی هم نخوردم شوت زدن با این روش فوق العاده سخت است برای حفط توپ نیز که از ویژگی های جدید این بازی است باید ایستاد و space را نگه داشت تا از توپ محافظت کند و بعد با یک حرکت تکنیکی با ماوس بازیکن مقابل را جای گذاشت
    3.کنترلر (گیم پد ) که مثل گذشته است و تغییری نداشته است

نکته قابل ذکر در مورد بازی آسان بودن بیش از حد بازی است اگر تنها با کیبورد بازی کنید به راحتی بازی ها ر ا با اختلاف بالا می برید در حالی که تیم حریف حتی یک حمله هم نکرده است که امیدوارم در نسخه اصلی این طور نباشد نکته دیگر که امیدوارم به خاطر درجه سختی پایین دمو بازی باشد ماشین های دریبل زنی هستند موضوعی که pes2008 را برای طرفدارانش به یک کابوس تبدیل کرد حالا در فیفا نیز به چشم می آید به طوری که با رونالدینیو یا کاکا می توان تقریبا تمام تیم حریف را 2 بار دریبل داد و با یک ضربه توپ را به گل تبدیل کرد که امیدوارم در نسخه اصلی بازی این طور نباشد
    منو بازی نیز طراحی جالبی دارد و ترکیب رنگ هایی مانند قرمز یا سبز یا بنفش با بک گراندی تیره جلوه خاصی به منوی بازی داده است

نور پردازی های بازی نیز طبق معمول و همان طور که از ea انتظار میرفت بسیار چشم نواز و زیبا کارشده است و زیبایی های گرافیکی بازی را دو چندان می کند

شکل کلی ضربات آزاد و پنالتی همانند فیفا 08 است با این تفاوت که گرافیک بازی بهتر شده است درکل شمای کلی بازی همانند فیفا08 است یعنی هیچ انیمیشن خاصی به بازی اضافه نشده و و تمامی انیمیشن ها همان انیمیشن های فیفا08 است ولی این بار با گرافیک بالا تر مثلا انیمیشن های تعویض بازیکنان یا زمانی که توپ به اوت می رود که این در نوع خود یک نقص محسوب می شود و هیچ تازگی برای گیمری که فیفا 08 را به تازگی بازی کرده ندارد...

امیدوارم تونسته باشم تا حدودی برای کسایی که این دمو رو ندارند و می خوان بدونن چه طوریه توضیح داده باشم بازم اگه سوالی دارین من در خدمتم عکس های be a pro رو هم که دوستمون گذاشتن و من دیگه توضیحی ندادم

امیدوارم که خوشتون آمده باشه ...

5. این کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نقد خوبي بود كاش در مورد گيم پلي هم يه نقدي مي نوشتي
    یه چیزایی از گیم پلی هم نوشتم بازم اگر سوالی بود بگید تا توضیح بدم به این دلیل توضیحاتم در مورد گیم پلی زیاد نیست چون خودم هم چنتا بازی بیشتر نکردم و خواستم هرچه سریع تر به وعدم عمل کنم و یه نقد از بازی بنویسم علاوه بر اون مدت زمان بازی ها فوق العاده کمه 2 دقیقه که تقریبا تا میای بازی کنی داور سوت رو می زنه ترکیب تیم ها هم زیاد جدید نیست چون روبینیو توی رئال هست هنوز در ضمن برای دوست داران تیم رئال از جمله خودم تیم رئال در فیفا 09 فوق العاده ضعیفه و قدرتش 70 هست ( تازه با بودن روبینیو که در فیفای اصلی با نبودن روبینیو حتما از 70 هم کمتر میشه که این واقعا بده ) در عوض میلان فوق العاده قوی هست مخصوصا کاکا و رونالدینیو که باشون میشه تمام زمین رو دربیل داد

اگر تونستنم از بعضی دریبل ها یا حفظ توپ و حرکات جدید بازی هم عکس میزارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لطفا از اون اول بازی که ترکیب رو میریزی عکس بذار.منظورم عکس بازیکنایی مثل کاکا و بالاک و رائول و کاسیاس و بازیکنای بزرگ هست دیگه.آخه اون جا بازیکنا خیلی خوب معلومن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این هم عکس قابلیت حفظ توپ در بازی که با یک چرخش یا دریبل میشه بازیکن مقابل رو جا گذاشت با ماوس خیلی راحت میشه تو این چنین صحنه هایی دریبل داد یا چرخید

این هم بنا به در خواست دوستمون البته من دقیقا منظورش رو متوجه نشدم ولی از چنتا از بازیکنای بزرگ از نزدیک عکس گذاشتم فکر کنم منظورش همین بود

این هم تصویر از زمان چیدن ترکیب تیم ها :

حجم این 2 تا عکس رو کم نکردم چون جزییاتش دیگه قابل تشخیص نبود

خب من دیگه برم بخوابم ... فکر کنم برای امشب کافیه

9. 2 کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نكنه نقد خوبي بود
    فاشيست من هنوز دانلود نكردم 250 مگ مونده ايشالا فردا يا همين امشب ميذارم البته اگه اكستراچ بشه چون خيلي قطع شده دانلود خطريه

اينم از دمو رپتور
    کد:
    با اين ميتونيد تغييرات دلخواه در مورد زمان دمو و لباس هاي تيم ها و تغييرات گرافيكي رو بديد براي دمو

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باورتون میشه فکر کنم از من بدشانس تر تو این کره خاکی پیدا نمیشه ............ دیشب دانلودم داشت تموم میشد که برق رفت و منم اعصابم خراب شد اما بعد 5 دقیقه اومد و منم از خوشحالی بلافاصله رفتم کامپیوترم رو روشن کنم و بذارم ادامه دانلود بره تقریبا 200 مگی مونده بود. اما یک اتفاق وحشتناک برای کامپیوترم افتاده بود ............ پاورم سوخته بود( وای خدا به این میگن ضد حال ترین اتفاق ممکن ) خلاصه اون لحظه یکی باید حال و اوضاع منو میدید. هیچی دیگه تا امروز صبح هیچ غلتی نتونستم بکنم اما شب تا صبح از شدت عصبانیت و ناراحتی خوابم نبرد تا حالا صبح که زنگ زد پسر دایی ام و گفتم پاورش رو برام بیاره و الانم گذاشتم رو سیستمم و منتظرم 200 مگ باقیمانده اش بره. من کلا طرفدار فیفا نیستم و هیچ فوتبالی رو به جز Pes دوست ندارم اما همیشه نسخه های جدید فیفا رو میخرم تا ببینم چقدر پیشرفت کرده و از بهتر شدن فیفا هم خوشحال میشم چون همین باعث افزایش میزان رقابت بین فیفا و Pes میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اينم از دمو رپتور
    کد:
    با اين ميتونيد تغييرات دلخواه در مورد زمان دمو و لباس هاي تيم ها و تغييرات گرافيكي رو بديد براي دمو
    ممنونم
    هنوز هیچی نشده ادیتور ها دست به کار شدند

باورتون میشه فکر کنم از من بدشانس تر تو این کره خاکی پیدا نمیشه ............ دیشب دانلودم داشت تموم میشد که برق رفت و منم اعصابم خراب شد اما بعد 5 دقیقه اومد و منم از خوشحالی بلافاصله رفتم کامپیوترم رو روشن کنم و بذارم ادامه دانلود بره تقریبا 200 مگی مونده بود. اما یک اتفاق وحشتناک برای کامپیوترم افتاده بود ............ پاورم سوخته بود( وای خدا به این میگن ضد حال ترین اتفاق ممکن ) خلاصه اون لحظه یکی باید حال و اوضاع منو میدید. هیچی دیگه تا امروز صبح هیچ غلتی نتونستم بکنم اما شب تا صبح از شدت عصبانیت و ناراحتی خوابم نبرد تا حالا صبح که زنگ زد پسر دایی ام و گفتم پاورش رو برام بیاره و الانم گذاشتم رو سیستمم و منتظرم 200 مگ باقیمانده اش بره. من کلا طرفدار فیفا نیستم و هیچ فوتبالی رو به جز Pes دوست ندارم اما همیشه نسخه های جدید فیفا رو میخرم تا ببینم چقدر پیشرفت کرده و از بهتر شدن فیفا هم خوشحال میشم چون همین باعث افزایش میزان رقابت بین فیفا و Pes میشه.
    من هم دقیقا همینطوریم ولی این بار EA هم بد کار نکرده و پیشرفت زیادی داشته هم تو گیم پلی و هم گرافیک این طوری PES وقتی میبینه فیفا پیشرفت کرده دست به کار میشه همین رقابت هست که باعث پیشرفت بازی های فوتبال شده ولی اگر این بازی رو دانلود کنی خودت هم به این نتیجه می رسی که فیفا پیشرفت قابل قبولی کرده هر چند که هنوز صورت بازیکنان در PES یه چیز دیگست

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب سرانجام من بازی رو دانلود کردم و 3 تا بازی هم ازش انجام دادم و حالا میخوام اون تغییرات و نقاط ضعف و قوتی رو که احساس کردم بگم:

گرافیک بازی:
    در مورد گرافیک بازی بگم که به صورت خیره کننده ای خوب شده و چهره بازیکنان و چمن بازی نسبت به نسخه قبلی فوق العاده بهتره شده و حتی منی که طرفدار پرو پاقرص PES هستم یه ایول به شرکت EA و سازنندگان این بازی جهت گرافیک بالای این بازی گفتم. پس گرافیک نسبت به نسخه قبل بهتر شده و از این بابت خیالتون راحت باشه که از لحاظ گرافیکی گله نخواهید کرد.

گیم پلی:
    و اما مهمترین بخش یک بازی فوتبال که گیم پلی ان است . خب آیا گیم پلی نسبت به نسخه قبل تغییر کرده یا نه؟
    در جواب باید بگم بله ...... گیم پلی پیشرفت محسوسی داشته و نسبت به ورژن قبلی ( 08 ) پیشرفت محسوسی رو داشته و اگر خودتون چند بازی رو انجام بدید به این مساله پی خواهید برد. اما مسئله اینجاست که باز هم گیم پلی دارای نقاط ضعف بسیاری است و یک بازی کننده فوتبال رو راضی نخواهد کرد و لذت کامل رو به شما نخواهد داد. نوع حرکات بازیکنان بسیار غیر واقعی است .
    در اخر کلام خدمتتون عرض کنم با اینکه گیم پلی بازی تغییات خوبی نسبت به نسخه قبل داشته اما باز هم در حد گیک پلی PES 2008 هم نیست و قطعا امسال فیفا 09 در نسخه PC از PES 2009 شکست وحشتناکی خواهد خورد اما چون من نسخه Xbox 360 و پلی 3 رو هنوز بازی نکردم و باید منتظر ریلیز بزی باشم نمیتونم در مورد آن نظر بدم.
    امیدوارم فیفا 09 حداقل بر روی کنسول ها به این شکل نباشد و نکست باشد. یه نکته رو هم بگم که فیفا 09 بر رو PC نکست نیست و در اخرین خبرها داشتیم که شاهد تفادت عظیمی بین فیفای PC و کنسول ها خواهیم بود چون فیفا بر روی کنسول ها نسکت (NG ) هست.

14. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •