لحظاتی بود بدجوری اعصابم خورد شده بود...اینو که دیدم خندیدمو اون ماجرارا فراموش کردم...
دمت گرم خیلی باحال بود![]()
![]()
لحظاتی بود بدجوری اعصابم خورد شده بود...اینو که دیدم خندیدمو اون ماجرارا فراموش کردم...
دمت گرم خیلی باحال بود![]()
![]()
چه چیزا
دارم از خنده میمیرم
بابا مگه بیکارن (البته بیکار زیاد داریم)
شاید یه نفر بیاد الکی بترسونه
منم میتونم برم اونجا بگم مامورم
فقط زمانی که شما کار سیاسی انجام بدی از طریق آیدی اقدام میکنند و گرنه به بقیه مسائل کاری ندارن
تازه از کجا معلوم شما راست بگی
مثلا بری بگی من قاتلم بعد بیان دستگیرت کنن
همش شاعیه است اصلا نترسید
ممنون![]()
دسوت عزیز میدونی چیه همونطور که میدونی یه چند وقتیه که کمی گیر بازاره و همونطور هم که میدونی همه دعوتنامه های پارتی های شبانه و.... از طریق چت صورت میگیره . منم از توی روم آسیا شنیدم گفتم بیام ببینم شاید درست باشه . خوب بعضی موقعه ها برای کنترل جوانان شاید دست به دامن یاهو شدن
Last edited by yaghob.boss; 31-12-2008 at 17:34.
با سلام دوستان چند سوال داشتم
1- اگه من هنگام نوشتن PM با یه فونت خاصی بنویسم و طرف مقابل این فونت رو نداشته باشه میتونه ببینه من با چه فونتی نوشتم
2- اگه من هشدار های یاهو مانند صدای دینگ Buzz رو عوض کنم واسه طرف مقابل همین صدا میره یا نه
1-طرف با فونت معمولی میبینه
2-نه فقط برای شما عوض میشه
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم همیشه توی روم اصلی با پیغام Igorne رو برو می شم وباید روی ok کلیک کنم خیلی اعصابم خورد مشیه آیار اهی هست واسه از بین بردن اون
زمانی که توی روم هستی بعضی ها هستن پشت سر توی روم پیغام میدن و باعث میشه این پیغام بیاد
باید اون افراد را ایگنور کنی
سلام چجوری می تونم واسه ایدیم پروفایل بسازم؟ از وقتی شکل سایت عاهو عوض شده نمیدونم چه جوریه.
باز هم سلام.
کسی راه حلی داره؟
شما برو به یاهو مسنجر به منوی Messenger بعد My Profile بعد هم پایین نوشته Create/Edit my profile اونو بزن میتوی پروفایل بسازی.
موفق باشی.
Last edited by Ghaioom; 01-01-2009 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)