تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 220 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

دوستان سلام
    این virtual memory یک فایل سیستمی هستش که همه ویندوزها اونو داره و مسیرش هم داخل درایو سیستم عامل هست با نام Pagefile.sys و همونطور که از اسمش پیداست برای ویندوز نوعیرم مجازی تلقی میشـــه ! توجه کنین که این فایل از جمله فایلهای سیستمی هست و طبعا سوپر هایده و دیده نمیشه ( برای دیدن این قبیل فایلها باید به مسیر Folder option \ View بروید و چک مارک کنار Hide protected operating system files رو بردارید و گزینه show hidden files and folders رو هم فعال کنین ) توجه کنین صرفا با ظاهر کردن این فایل نمیتونین اونو به صورت دستی Delete کنین بلکه برای این کار باید مراحلی طی بشه که در پایان همین پست اشاره کردم !!!
    همونطور که گفتم شما به طور پیش فرض virtual memory دارین ولی میتونین اونو صفر کنین و با پاک کردن (صفر کردن) میتونین سرعت ویندوز و بازیها رو بالا ببرین البتـــه اگه رمتون زیاده مثلا 2 گیگ هست این کارو بکنین !!! چون virtual memory به درد میخوره و جایی به دادتون می رسه که رمتون دیگه جایی خالی نداره ! مثل بازی Dark mesia که فیکس 2 گیگ رم میخواست.... البته اینم بگم که این فایل (virtual memory ) به هیچ عنوان جای RAM نمیشه مثلا نمیتونین با خودتون بگین خوب من 1 گیگ رم دارم پس میرم 2 گیگ هم virtual میسازم روی هم میشه 3 گیگ... این فکر غلطیه !

البته virtual memory طبعا نـــباید تا وقتی RAM هست ، در سرعت بازیها دخالت کنه بلکه باید در صورتی ازون استفاده بشه که رمتون دیگه جا برای بارگذاری نداشته باشه ! ولی بعضی بازیها از جمله همین کال آف بعضی وقتا قات میزنه و با اینکه رم خالی داری میاد و از virtual memory استفاده میکنه و همین بازی رو کند میکنه !!!
    کلا توصیه میشه که برای بهره بردن از حداکثــــر سرعت RAM برید و Virtual memory رو پاک کنین !
    برای پاک کردن Virtusl memory روی my computer کلیک راست کرده و properties رو بزنین و بعد به سربرگ Advanced بعد settings بالا رو بزنین و از داخل اون به سربرگ Advanced برین حالا پایین پنجره نوشته change ...........

بعضی اوقات و در بعضی بازیها و همچنین در بعضی از نرم افزارهای سنگین با صفر کردن Virtual memory اروری در گوشه سمت راست پایین ویندوز کنار ساعت ظاهر میشه و به طور خلاصه میگه که آقای محترم رم شما به اتمام رسیده و همچنین virtusl memory هم موجود نمیباشد..... (این ارورو با نام low V.memory میشناسن !
    سلام دوست عزیز
    ممنون بایت این توضیحاتت
    من مشکلی در اجرای این بازی ندارم ولی فکر می کنم این مطلبی که گفتی بعضی جاها به دردم بخوره.
    میشه بگی آیا اگه این کارو کردیم بعدن می تونیم برش گردونیم و اگه آره چجوری؟
    اگه توضیح کاملتری هم بدی که چه بهتر.
    کلن ممنون

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا من از دیشب تا حالا گیر اینجام
    هر کاری میکنم نمیشه من هر چی رو تانکها میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
    به این عکس نگاه کنید:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرحله دوم وقتی ازش استفاده کردم یه علامت قرمز روی اون مکان مینداخت ولی الان نمیندازه
    نکنه مشکل از بازیه؟

راستی سیوهای بازی کجا ذخیره میشند؟
    ممنون از شما

این کار رو هم کردم ولی باز هم نشد
    من این قسمت رو دو بار از اول رفتم گفتم شاید حل بشه ولی نشد
    جناب H M R 0 0 7 لطفا سیوهای خودتون رو برام بگذارید
    ممنون از شما
    سلام

میگم وقتی دکمه 6 رو میزنی توپ خونه انتخاب میشه و بعد علامت رو ببر رو تانک ها چپ کلیک کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

این کار رو هم کردم ولی باز هم نشد
    من این قسمت رو دو بار از اول رفتم گفتم شاید حل بشه ولی نشد
    جناب H M R 0 0 7 لطفا سیوهای خودتون رو برام بگذارید
    ممنون از شما
    دوست من برای ترکوندن اون تانکها باید از تیربارهای خفنی استفاده میکردی که احتمالا چون خیلی درگیر جنگ بودی نفهمیدی و همه اون تیربارها رو منفجـــــــر کردی عزیز...
    حالا شما باید زحمت بکشی با پای پیاده بری پایین و از اون توپ دستی ها توی یکی از سنگرهای زیر زمینی برداری و دوباری تشریف ببری بالا و باهاش حداقل یک تانکو بزنی در همین حین هواپیماهای خودی سر میرسن و بقیه تانک ها ررو مچاله میکنن ... توجه کن که این کارو زود بکن که به تعداد تانکها اضافـــه نـــشه !!!!
    Last edited by m_a_h_n_o; 13-11-2008 at 15:08.

4. این کاربر از m_a_h_n_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون بایت این توضیحاتت
    من مشکلی در اجرای این بازی ندارم ولی فکر می کنم این مطلبی که گفتی بعضی جاها به دردم بخوره.
    میشه بگی آیا اگه این کارو کردیم بعدن می تونیم برش گردونیم و اگه آره چجوری؟
    اگه توضیح کاملتری هم بدی که چه بهتر.
    کلن ممنون
    آره میتونی همونجوری که پاک میکنی دوباره بسازیش ...
    برو به مسیر گفته شده خودت متوجه میشی که طز ساختم چه جوریه !!
    مثلا میتونی براری ساختن 1 گیگ virtual memory بری و در قسمت initial size وارد کنی 1000 و در قسمت پایینیش وارد کنی 2000 این روال معمول هستش و برای مثلا 2گیگ در قسمت اول وارد کنی 2000 و در قسمت بعدی وارد کنی 4000
    ! قسمت پایینی همیشه 2 برابر بالایی باشــه !!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سایت Gamespot به بازی نمره ای بهتر از 8.5 نداد! همچنین Official Xbox Magazine هم به بازی نمره متوسط 7.5 رو داد!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا من درایور کارت صدامم نصب کردم ولی مشکل حل نشد در اون قسمت که ی نوشته اضافه شد هر کاری کردم ولی بازی روی لود مرحله ی 3 بیرون میندازه

جلوی اون که بلاوه ی قرمز کشیدم تازه اضافه شده

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست من برای ترکوندن اون تانکها باید از تیربارهای خفنی استفاده میکردی که احتمالا چون خیلی درگیر جنگ بودی نفهمیدی و همه اون تیربارها رو منفجـــــــر کردی عزیز...
    حالا شما باید زحمت بکشی با پای پیاده بری پایین و از اون توپ دستی ها توی یکی از سنگرهای زیر زمینی برداری و دوباری تشریف ببری بالا و باهاش حداقل یک تانکو بزنی در همین حین هواپیماهای خودی سر میرسن و بقیه تانک ها ررو مچاله میکنن ... توجه کن که این کارو زود بکن که به تعداد تانکها اضافـــه نـــشه !!!!
    ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم شما متوجه نشدی من کجا گیر کردم
    من توی قسمت دوم هستم و دو تا تانک هم بیشتر نیست که باید بپکونم و تانکها هم بیشتر نمیشند رو همین حساب فکر میکنم شما اشتباه کردید
    من مطمعنم با همون شماره 6 که بیسیم هستش باید بگیم تا بپوکونند فقط مشکل من اینه که چرا عمل نمیکنه
    لطفا یکی سیو بازی رو آپلود کنه
    ممنون

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من توی قسمت دوم هستم و دو تا تانک هم بیشتر نیست که باید بپکونم و تانکها هم بیشتر نمیشند رو همین حساب فکر میکنم شما اشتباه کردید
    من مطمعنم با همون شماره 6 که بیسیم هستش باید بگیم تا بپوکونند فقط مشکل من اینه که چرا عمل نمیکنه
    ممنون
    فکر کنم از ظرفیت بیسیمت استفاده کردی!

یکی این سیو رو واسه منم up کنه ، همه سیوام پاک شدن؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

ممنون

سلام
    مگه این عکس از شما نیست؟ !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من عکسو دیدم و دقیقا میدونم کجا گیر کردی !
    درست مثل رفیقم که اونم حواسش نبود و ضدهوایی هارو داغون کرده بود و نمیدونست چجوری تانکها رو بزنه !!!
    قبلا هم گفتم چی کار کنی !!!
    اون رفیقم هم همین کارو کررد ولی ی نکته وقتی شما توپ دستی رو ور میداری 4 تا موشک بیشتر باهاش نیست (چون ظزفیتش همین 4 تاست) سعی کن با اونا هر 2 تانکو بزنی اگه نتونستی هر 2 رو بزنی و فقط یکی ازونا رو زدی (درست مثل رفیقم اون هم یکی رو زد) اونوقت باید برگردری پایین و بگردی و دوباره موشک واسه توپ دستی پیدا کنی دوباره برو بالا و می بینی که ی تانک دیگه اضافه شـــده ! یعنی دوباره شدن 2 تا !!!
    حالا فقط یکی از اون 2 تا تانک رو بزن ، همین که زدیش بمب افکنهای خودی سر میرسن و اون تانک دیگه رو میزنن و میری مرحله بعــــد !!!
    اینایی که گفتم عملیه چون این مرحله رو واسه رفیقم هم همینجوری رد کردم ولی واسه خودم با اون ضدهوایی ها رد کردم
    ... ضد هوایی واقعا حال میده حیف که شما اونا رو داغون کردی !
    Last edited by m_a_h_n_o; 13-11-2008 at 16:48.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    مگه این عکس از شما نیست؟ !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من عکسو دیدم و دقیقا میدونم کجا گیر کردی !
    درست مثل رفیقم که اونم حواسش نبود و ضدهوایی هارو داغون کرده بود و نمیدونست چجوری تانکها رو بزنه !!!
    قبلا هم گفتم چی کار کنی !!!
    اون رفیقم هم همین کارو کررد ولی ی نکته وقتی شما توپ دستی رو ور میداری 4 تا موشک بیشتر باهاش نیست سعی کن با اونا هر 2 تانکو بزنی اگه نتونستی هر 2 رو بزنی و فقط یکی ازونا رو زدی (درست مثل رفیقم اون هم یکی رو زد) اونوقت باید برگردری پایین و بگردی و 4 تا موشک واسه توپ دستی پیدا کنی دوباره برو بالا و می بینی که ی تانک دیگه اضافه شـــده ! یعنی دوباره شدن 2 تا !!!
    حالا فقط یکی از اون 2 تا تانک رو بزن ، همین که زدیش بمب افکنهای خودی سر میرسن و اون تانک دیگه رو میزنن و میری مرحله بعــــد !!!
    اینایی که گفتم عملیه چون این مرحله رو واسه رفیقم هم همینجوری رد کردم ولی واسه خودم با اون ضدهوایی ها رد کردم
    ... ضد هوایی واقعا حال میده حیف که شما اونا رو داغون کردی !
    ممنون از پاسختون
    دوست عزیز من هر چی گشتم این ضد هوایی ها رو پیدا نمیکنم کجاند؟
    من نه توپ دستی پیدا کردم نه ضد هوایی میشه بگید دقیقا کجا باید دنبالش بگردم؟
    ممنون از لطفتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •